واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: وقتی یک صندلی دل پردرد اردوغان را مرهم میشود/ تاسف برای یک رفتار مثلا دیپلماتیک
ترکیه با گرفتن یک چهره اسلامی روشن فکر تصویر اسلام ناب آمریکایی را به ظهور گذاشته و پا در رکاب شیاطین کوچک و بزرگ همه جانبه سعی میکند به آرمان اسرائیل بزرگ یاری رساند.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مدت ها از زمانی که امپراطوری عثمانی بعد از قرن ها اقتدار با مذلت وحشتناکی تمام جبهه های روحی و معنوی خود را با دادن امتیازهای بسیار به دول انگلستان و فرانسه و غیره داد تا آنها با تفاخر و تفاضل شدید به دولت نوپای ترکهاي جوان آتا ترک معلوم الحال اجازه بدهند تا با رذالت عجیبی اندک رد پاهای اسلام را در آسیای صغیر بردارد و وجود زنان را فقط با به صحنه کشاندن جسم آنها به اجتماع خفقان آمیز ترکیه جوان و البته لاابالی بکشاند.
اتا ترکی که ملغمه خاصی از همه جا بود .هم بوی نوکرها را میداد و هم ارباب هارا!!! احتمالا از همان زمان بود که این تازه به دوران رسیده ها با تقسیمات اجباری انگلستان با کشور کهن و کبیر ایران همسایه شد. کشوری با کمتر از دویست سال سابقه با ایرانی همسایه شد که در میان اندک کشور های آسیایی با محدود کردن پادشاهی و حرکتی پویا به سمت دمکراسی و قانون را شروع کرده بود.
آتاترک پایه گذار ترکیه نوین به ضعم بسیاری مورخین یک یهودی بود!! و چه جالب است اینکه در بین کشور های اسلامی این ترکیه است که بهترین روابط را با اسرائیل و سگ دست آموزش داعش را دارد و حس انسان زمانی به اوج کنجکاوی میرسد که شباهت هایی بین آن ترک جوان و البغدادي داعشي میبیند! سرنخهای تاریخی به اینجا میرسد که قرار است تمام کشور های بین ترکیه سکولار و اسرائیل فاشیست یکی شده تا یک کشور خون ریز آخر الزماني به وجود بیاید و حکام ترکیه اینچنین در حمایت از داعش منفور عجول و پاسوخته اند!
ترکیه با گرفتن یک چهره اسلامی روشن فکر تصویر اسلام ناب آمریکایی را به ظهور گذاشته و پا در رکاب شیاطین کوچک و بزرگ همه جانبه سعی میکند به آرمان اسرائیل بزرگ یاری رساند تا صله مقرر را از اربابان در برابر این خوش خدمتی دریافت کند. شاید هم این حجم از نوکری بی جیره و مواجب باشد الله اعلم بالصواب!
حالا همه چیز مهیای یک حرکت عظیم است تا ترکیه ای که صد سال پیش پا به عرصه وجود نهاد به رسالت غایی خود جامه عمل بپوشاند. ولی یک کشور و یک روح سیال در رگ های جامعه اسلامی به نام ایران در مقابل زیاده خواهی های تمام ابر قدرتها ایستاده و با تأسی به آرمانهای خود قصد دارد از به قدرت رسیدن شیاطین جلو گیری کند. اما ترکیه هنوز نقاب کشور اسلامی بودن را از صورت برنداشته ولی در مواقع گوناگون کژی و تقابل خود را با اسلام ناب محمدی معرفی شده از سوی ایران نشان داده و چون دستش به جایی نرسیده به کارهای خطرناکی دست زده است. از جمله حمله هوایی و بمباران خاک ایران
البته این کار به بهانه مبارزه با تروریست های پ ک ک و غیره انجام گرفت ولی ماهیت ضد ایرانی ترکیه را کاملا نمایان ساخت.
این روزها ترکیه علنا ایران و دولتمردان ما را به جنگ مستقیم و مقابله سخت تهدید میکند. آن هم به خاطر اینکه ایران دست داشتن ترکیه و نزدیکان مقامات ارشد آن کشور را در همکاری با جبهه النصره و داعش برملا ساخته و علل حمایت ترکیه از آنها را عنوان نموده است. ترکیه در روزهای اخیر میزبان معاون اول ریاست جمهوری اسلامی ایران بود . در یک حرکت کودکانه و بدور از عرف دیپلوماتیک میزبان این دیدار با حذف پرچم کشورمان از نشیمن طرفین و نشاندن مقام ارشد ایران بروی یک صندلی ساده علاوه بر به یاد آوری حرکت امیر قطر در دیدار با احمدی نژاد که با دمپایی لای انگشتی وارد ایران شد قصد دارد با دهن کژی به مقامات ایران حرکت وزارت خارجه کشورمان را به بوته آزمایش بگذارند. استقبال از جهانگیری در ترکیه بسیار سرد و بی رمق بوده و باعث دلخوری مقامات ایران شده و در رسانه های اجتماعی مجازی بازتاب گسترده ای داشته است. مخصوصا کاریکاتور یکی از نشریات ترکیه که به ساحت کشورمان توهین کرده است.
اینکه یک کشور از تریبون رسمی خود یک کشور و مردم آن را مورد تهدید قرار میدهد و با زبان طنز به توهین و تمسخر آن میپردازد یک اشتباه فاحش دیپلماتیک است و البته ایران و رهبر معظم انقلاب به تمام دنیا هشدار داده اند که مواظب مکالمات خود با ایران باشند و ایران را در صحنه نظامی امتحان نکنند!
ایران بدون اعتنا به این رجزخوانی ها و مجیز گویی ها به فعالیتهای ضد استکباری خود ادامه میدهد و جوانان این مرزوبوم با تأسی از سیدالشهدا همواره در راه آزادی و آزادگی خواهند ایستاد...
گفتنی است؛ اسحاق جهانگیری عصر امروز (شنبه) در حاشیه کنفرانس بین المللی بی طرفی ترکمنستان در دیدار با رجب طیب اردوغان با اشاره مناسبات تاریخی دو کشور بر گسترش رایزنی و تبادل نظر برای حل و فصل مسائل منطقه ای تاکید کرد و اظهار داشت: علی رغم اختلاف نظرها در مورد سوریه، باید در مبارزه با افراطی گری و تروریسم با یکدیگر همکاری داشته باشیم.
وی در این دیدار افزود: تعامل، احترام به اصل حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورها و تلاش برای از بین بردن زمینه های اختلاف می تواند باعث پایدار شدن صلح، آرامش و ثبات در منطقه شود.
معاون اول رئیس جمهوری اضافه کرد: دولت عراق، دولتی مردمی و برآمده از انتخابات آزاد است و همه قومیت ها و اقلیت ها در آن حضور دارند.
جهانگیری تصریح کرد: ما از تنشی که در رابطه ترکیه و روسیه پیش آمده است نگرانیم و به هیچ وجه این تنش را به نفع مصلحت منطقه نمی دانیم و آماده کمک به رفع این تنش هستیم.
اردوغان نیز در این دیدار با تبیین آخرین تحولات منطقه گفت: آنکارا از گسترش تنش در منطقه استقبال نمی کند و خواستار گفت وگو برای رفع سوء تفاهم ها است.
وی با بیان اینکه مناسبات ایران و ترکیه نباید تحت تاثیر عوامل دیگر قرار گیرد، افزود: تلاش هایی صورت می گیرد که ما را به دام تفرقه مذهبی بیاندازد اما باید هرچه سریعتر این مسائل را حل کنیم و برادری را اثبات نماییم.
اردوغان همچنین خواستار تاکید بر نکات اشتراک و استفاده ازهمه ظرفیت ها برای توسعه همکاری های دو کشور شد و با اظهار گله از مندرجات رسانه های ایران علیه خانواده خود، خواستار کنترل رسانه ها شد.
جهانگیری در پاسخ اظهار داشت: رسانه ها در ایران در کنترل دولت نیستند و حتی علیه دولت ما نیز مطلب می نویسند اما شما از زبان مقام های رسمی دولت ایران سخنی علیه دولت ترکیه نشنیده اید و این در حالی است که مقام های رسمی شما اظهارات منفی و نادرست بسیاری علیه جمهوری اسلامی ایران، دولت و مقدسات مردم ایران بیان کرده اند.
معاون اول رئیس جمهوری صبح امروز (شنبه) برای شرکت در کنفرانس بی طرفی ترکمنستان که همزمان با سالروز استقلال این کشور برگزار شد به عشق آباد سفر کرده بود.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
در دیدار جهانگیری با اردوغان چه گذشت؟/ پاسخ معاون اول رئیس جمهور به اردوغان
جهانگیری با اردوغان دیدار و گفتوگو کرد + تصاویر
"لایحه بودجه" و "برنامه ششم توسعه" همزمان به مجلس ارائه خواهد شد/ توضیح پیرامون مقابله با شیوع آنفولانزا
روحانی برگزاری موفقیتآمیز انتخابات مجلس ملی ترکیه را به اردوغان تبریک گفت
پیام تسلیت روحانی به رییس جمهوری ترکیه /جمهوری اسلامی ایران این گونه اقدامات سبعانه را محکوم میکند
روحانی در گفتوگو با سیانان: گاهی با اوباما به یکدیگر نامه مینویسیم
ایران و ترکیه باید به طرحی مشترک برای ریشه کن کردن تروریسم در منطقه دست یابند
پس از توافق، وارد دوره جدیدی از فعالیتها میشویم
کشورهای عربی حامی تروریسم از ترکیه درس بگیرند
توافق هسته ای در رابطه ایران با همسایگان تاثیرگذارخواهد بود/ میتوانیم با همكاری یكدیگر به یك راهحل برد- برد درمنطقه دست پیدا كنیم
۲۱ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]