واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان تأکید کرد
ضرورت انطباق چشماندازهای آموزشی کشور با نیازهای بازار جهان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان بر ضرورت انطباق چشماندازهای آموزشی کشور با نیازهای بازار جهان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سیدجمیل احمدی سهشنبهشب در سمینار ایده تا کسب و کار که به مناسبت هفته پژوهش به همت ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان و با مشارکت انجمن دانشآموختگان استعدادهای درخشان در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید ورمقانی سنندج برگزار شد، به اهمیت آموزش و ارتباط آن با مقوله کسب و کار اشاره کرد و اظهار داشت: مهارتهای فنی و حرفهای بهترین راهکار برای رفع مشکل بیکاری در استان است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به آمار بالای فارغالتحصیلان دانشگاهی بیکار این خلاء احساس میشود که به موضوع مهارت به عنوان حلقه مفقوده مابین دانشگاه و بازار کار توجه لازم صورت نگرفته است.
احمدی گفت: در آینده شاهد تغییرات شگرفی در حوزه آموزش خواهیم بود و این امر بدلیل رشد روزافزون فناوریهای مختلف و ایجاد رقابتهای تنگاتنگ در سطح جهان است که موجب میشود فرصتها و تهدیدهای جدیدی در حوزه کسب کار بوجود آید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان اظهار کرد: از بین رفتن مشاغل موجود بدلیل تغییر نیازهای جامعه و ایجاد مشاغل جدید با توجه به نیاز بازار کار را از جمله تهدیدات و فرصتهای این دگرگونی شغلی جهان برشمرد.
احمدی بیان داشت: آموزش نیروی انسانی شاغل در مشاغل سنگین جزء لاینفک ایجاد اشتغال و کسب و کارهای بزرگ است و در بازدیدی که مدیران ارشد استان کردستان به همراه استاندار استان کردستان از استان مرکزی داشتند این موضوع به صورت مشهود قابل رویت بود.
این مقام مسئول گفت: در آینده کسب و کار باید به چهار حوزه فناوریهای دیجیتال، سلامت، بحث مالی و صنعت توریسم توجه خاصی شود و بیشترین مشاغلی که در آینده مورد توجه قرار گرفته و نیاز بازار را تامین میکند وابسته به این چهار حوزه است.
احمدی پارادیم توسعهگرا را مبتنی بر فضای جریانها و فضای جغرافیایی دانست و گفت: توجه بیش از پیش جوانان جویای کار به این فضاها برای ایجاد کسب و کار و اشتغال پایدار شد.
به گفته وی، تا سال 2017 میلادی آموزشهای آنلاین به صورت ویژه مورد توجه قرار میگیرد که سازمانها و دستگاههای متولی امر آموزش باید بکوشند زیرساختهای این نوع از آموزش را در سازمان خود ایجاد کنند .
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان از جایگزینی شناخت صلاحیتها و دستاوردها به جای نمرات آکادمیک در سیستم آموزش جهانی تا سال 2017 میلادی خبر داد و گفت : خلق مدلهای جدید از سرمایهگذاری برروی افراد با استعداد و دیگر ابزارهای مالی از دیگر افقهای آموزشی جهان تا سال 2017 خواهد بود.
احمدی ادامه داد: از سال 2017 تا سال 2025 که همان افق چشمانداز 1404 کشور جمهوری اسلامی ایران است شاهد بوجود آمدن پدیده دانشگاههای میلیاردی که موجب تمرکز بازار میشود، خواهیم بود که اصطلاحاً به این پدیده امپریالیسم آموزشی میگویند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان گفت: اگر بخواهیم افرادی با نگرش کارآفرینانه و نوآفرینانه در کشور تربیت کنیم، باید چشماندازهای آموزشی کشور در بخش آموزشهای رسمی و غیررسمی با نیازهای بازار جهان منطبق شود.
احمدی از بیکاری به عنوان یکی از بحرانهای مهم در کشور نام برد و اظهار کرد: برنامهریزی دقیق و منسجم در راستای استفاده بهینه از ظرفیتهای نیروی کار جوان کشور شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان بیان داشت: در استان کردستان روش، رویه و تغییر فرآیند و فکر کردن و بازنگری فرآیند در این استان در تمام حوزهها از جمله آموزش، کسب و کار و حوزههای مختلف در حال اتفاق افتادن است و این امور در راستای تفکر و ایجاد ارزش در حوزههای مختلف کاری است.
احمدی در پایان ابراز امیدواری کرد با برگزاری سمینارهایی از این دست شاهد تغییر نگرش افراد در حوزه کسب و کار و بروز استعدادها و ایدههای جدید در این حوزه باشیم.
انتهای پیام/79002/ذ40
http://fna.ir/G6LYTO
94/09/18 - 00:51
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]