تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه بنده اى بخواهد چيزى بخواند و يا كارى انجام دهد و بسم اللّه  الرحمن الرحيم بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868331971




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بوی غذای درون خانه را چگونه از بین ببریم؟


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



روش از بین بردن بوی غذا,روش های خوشبو کردن خانه
عطر دارچین بوی حاصل از سرخ كردنی و حتی سوختگی را از بین خواهد برد از بین بردن بوی بد سوختگی غذا و سرخ کردن مواد غذایی مانند سیر و پیاز شاید مشکل بسیاری از خانم های خانه دار باشد. شما به راحتی با ترفندهای زیر می توانید بوی بد فضای خانه تان را از بین ببرید.
ممكن است بوی ناخوشایند از غذایی سوخته بلند شده یا حاصل انجام مراحل آماده سازی پخت غذایی لذیذ باشد؛ مانند درست كردن پیازداغ، سیرداغ یا سرخ كردن انواع و اقسام سبزیجات و مرغ و ماهی كه همه این ها فضای خانه را با بویی ناخوشایند پر می كند.

معمولا اولین عكس العمل ها در چنین شرایطی روشن كردن هواكش ها و بازكردن كلیه راه های خروجی شامل در و پنجره های خانه است و باتوجه به این كه این روزها هوا سرد است، بازكردن در و پنجره اگرچه به خروج بو با سرعت بیشتری منجر می شود ولی باعث هدر رفتن درصد زیادی از گرمای موجود در خانه نیز می شود كه این كار به لحاظ صرفه جویی در انرژی مناسب نیست؛ بنابراین باید به فكر چاره ای بهتر بود.

برای این منظور با توجه به نوع بوی پراكنده شده در محیط، راه های متعددی وجود دارد؛ فقط كافی است آن ها را امتحان كنید:

• در یك نعلبكی كمی ادكلن خوشبو بریزید و یك حبه قند چهار گوش در آن بیندازید ، طوری كه ادكلن را خوب جذب كند و قند خیس شود ، سپس قند را آتش بزنید و وقتی ادكلن تمام شد قند را خاموش كنید با این تدبیر فضای خانه بسیار معطر خواهد شد.

• اگر می خواهید سبزی یا موادی سرخ كنید كه مطمئن هستید اعضای خانواده از بوی حاصل از آن ناراحت می شوند، پیش از شروع كار، ابتدا هواكش های داخل آشپزخانه را روشن كنید سپس مقداری سركه سفید را در كاسه ای بریزید و آن را كنار اجاق گاز روشن قرار دهید؛ بوی حاصل از سركه سفید، باقیمانده بوی حاصل از سرخ كردن آن مواد را در محیط خنثی می كند.

• هر چقدر هم كه غذا خوشمزه باشد، بوی سوختن آن بسیار بد و ناخوشایند است. پس اگر حواستان پرت شد و غذایتان سوخت و بوی آن تمام خانه را در برگرفت، ناراحت نشوید ابتدا اگر هواكش روشن نیست، روشنش كنید. سپس قابلمه ای حاوی آب را روی شعله اجاق گاز قرار داده و چند تكه لیموترش در آن بیندازید و بگذارید بخار حاصل از جوشیدن لیموترش در آب، بوی سوختگی موجود در خانه را از بین ببرد.

• كاسه ای حاوی آب را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و تعدادی چوب دارچین یا كمی از پودر آن را در آب بریزید و بگذارید روی شعله ملایم اجاق گاز تا كم كم به جوش آید. عطر دارچین فضا را معطر كرده و بوی حاصل از سرخ كردنی و حتی سوختگی را از بین خواهد برد.

• اگر حواس پرتی كار دست تان داده و غذا به قدری سوخته كه بوی حاصل از آن با هیچ یك از راهكارهای فوق خنثی شدنی نیست، دیگر مجبور هستید پنجره ها را باز كنید ولی برای این كه این بو هرچه سریع تر از طریق پنجره آشپزخانه خارج شده و به دیگر قسمت های خانه انتقال پیدا نكند، پارچه و حوله مخصوص آشپزخانه را نمدار كرده و برای چند دقیقه آن را تكان دهید.

• بوی حاصل از پخت و پز غذا را با ریختن مقداری جعفری در تابه ای كوچك و قراردادن آن روی شعله اجاق گاز از بین ببرید. حرارت دادن جعفری برای مدت 5 دقیقه، نه تنها بوی نامطبوع موجود را از بین می برد بلكه فضا را عطرآگین می كند.

منبع : sara.jamejamonline.ir






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن