واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون اداره کل آموزشوپرورش استان بوشهر خبر داد
راهاندازی کانون شاعران و نویسندگان استان بوشهر
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش استان بوشهر از راهاندازی کانون شاعران و نویسندگان در سطح استان بوشهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از دیر، سیروس فتحی صبح امروز در آیین اختتامیه جشنواره عکاسی «خورشید بر نیزه» و سوگواره نثر و شعر «بر بلندای عاشورا» گفت: فرهنگ عاشورا و کار عاشورایی در ادبیات ما دارای پیشینه بسیار ارزشمندی است.
سیروس فتحی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا تأثیرپذیری خود را در جامعه بهخوبی گذاشته است، اظهار داشت: تمام شاعران ما و همهکسانی که به فرهنگ این دیار علاقهمند هستند به توسعه فرهنگ شیعی، عاشورایی و شناخت نهضت اباعبدالله الحسین(ع) توجه ویژه داشتهاند.
وی بیان کرد: شعر عاشورایی در گذر زمان شکل و جایگاه واقعی خود را پیدا کرده است و ادبیات آیینی ما که در تمام حوزههای دینشناسی و فرهنگ دینی رشد داشته، بخش فرهنگ عاشورایی آن از گستره و جدیت بیشتری در طول تاریخ برخوردار بوده است بهگونهای که ما میتوانیم فرهنگ عاشورایی را در فرهنگ این مرز و بوم بهعنوان یک فرهنگ ادبی مستقل مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش استان بوشهر،گفت: شاعران با شناخت دقیق و عمیق خود نسبت به حادثه عاشورا و گستره فرهنگ عاشورا، شعرهای خود را به مخاطبان خود ارائه دادهاند.
فتحی گفت: در مجموعه آموزشوپرورش در خصوص نهادینه شدن کار عاشورایی و آشنایی دانشآموزان و فعالیتهای همکاران کارهای ارزشمندی صورت گرفته است که امیدواریم بتوانیم روزبهروز و زمان به زمان و در هر مکان این فرهنگ بسیار ارزشمند را توسعه دهیم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش استان بوشهر، افزود: شبشعر و فرهنگ عاشورایی و ادبیات غنی عاشورایی در مجموعه آموزشوپرورش از گذشته دارای سابقه اصیل و ماندگاری است و برگزاری چنین جشنوارههایی در سالهای آینده بهعنوان یکی از برنامههای رسمی با سطحی گستردهتر و فراخوانی عمومیتر در سطح آموزشوپرورش برگزار خواهد شد.
وی از راهاندازی کانون شاعران و نویسندگان در سطح استان بوشهر خبر داد و افزود: شهرستان دیر با داشتن پتانسیلهای بسیار بالا در این زمینه ورود خوب و به موقعی داشته و توانسته نخستین کانون شاعران و نویسندگان استان بوشهر را راهاندازی کند.
فتحی گفت: با توجه به حفظ تمام عرصههای ادبی و هنری که لازمه ذوق سرشار جوانان و نوجوانان است فرهنگ اباعبدالله را توسعه خواهیم داد و در انتقال فرهنگ عاشورا نقش ایفا خواهیم کرد.
امامجمعه دیر نیز در این مراسم گفت: عاشورا نه یک حادثه، بلکه یک فرهنگ ایمان، معنویت، تکلیفمداری، عمل به وظیفه، اقدام بهموقع، فرهنگ غیرت دینی و ناموسی، عزت و استقلال است که باید این فرهنگ در جامعه گسترش پیدا کند.
حجتالاسلام سیدعلی حسینی افزود: اگر فرهنگ عاشورا در جامعه نهادینه شود هیچ خطری کشور را تهدید نخواهد کرد.
وی اظهار داشت: شعر جایگاه ویژهای در جهت رشد و بالندگی جامعه داشته و حرکتهای فرهنگی نیز تأثیر بسزایی در مقابله با تهاجم دارد.
امامجمعه دیر گفت: شعر آیینی با محتوا و مضامین دینی و ایمانی یکی از شعرهایی است که میتواند حادثه کربلا را ماندگار و زنده نگه دارد. انتهای پیام/2255/ک30
http://fna.ir/B2M6KA
94/09/16 - 10:08
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]