تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غذا خوردن نزد مصيبت‏زدگان و با خرج آنان، از رفتارهاى جاهليت است و سنّت پيامبر صلى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826909577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اغلب اقتصاددانان کشور به دلیل اینکه در غرب درس خوانده اند تفکر لیبرالی دارند/ اقتصاد نئوکلاسیک در ایران اجرا میشود


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: علی سعیدی پژوهشگر و کارشناس اقتصادی درباره دلایل عدم وجود یک استراتژی اقتصادی در دولت های بعد از انقلاب به خبرنگار تراز گفت: متاسفانه نسلی که در سال های اخیر به عنوان کارشناس اقتصادی در ایران تربیت شده است دارای رویکردی بسیار منزوی و افراطی است که حتی هیچ نسبتی با مکاتب اقتصادی موجود در دنیا ندارد.

به گزارش تراز ،علی سعیدی پژوهشگر و کارشناس اقتصادی درباره دلایل عدم وجود یک استراتژی اقتصادی در دولت های بعد از انقلاب به خبرنگار تراز گفت: متاسفانه نسلی که در سال های اخیر به عنوان کارشناس اقتصادی در ایران تربیت شده است دارای رویکردی بسیار منزوی و افراطی است که حتی هیچ نسبتی با مکاتب اقتصادی موجود در دنیا ندارد. وی افزود: ما حتی به خودمان زحمت انتخاب یکی از مکاتب اقتصادی سازگار با فرهنگ و شرایط خودمان را نداده و با هیچ کدام از مدل های بدیل اقتصادی آشنایی نداریم بلکه همچنان فقط همان مدل امریکایی که در قبل از انقلاب در کشور پی ریزی شده است را ادامه می دهیم.
سعیدی با اشاره به تحصیل بخش قابل توجهی از اساتید و کارشناسان اقتصادی موجود در کشورهای غربی اظهار داشت: بسیاری از اساتید اقتصادی که امروز استاد تمام های این رشته محسوب می شوند عموما در غرب تحصیل کرده و اجرای همان سیستم با همان تفکرات و ایدئولوژی امریکایی را ترویج می کنند. وی بزرگترین ایراد این موضوع را وابستگی فکری دانسته و تصریح کرد: پیروی از این مدل ها با وابستگی همراه است یعنی این افراد منتظر هستند تا ببینند بانک جهانی یا صندوق بین المللی پول به ما چه توصیه هایی کرده و تحلیل آنها از اقتصاد ما چیست؟
این کارشناس اقتصادی با اشاره به سخنان وزیر اقتصاد در اسفند ماه سال گذشته گفت: سال گذشته و همزمان با تصویب بودجه بحث تعیین قیمت نفت در بودجه مطرح بود. آقای طیب نیا به عنوان کسی که استاد اقتصاد بوده و بعد از سال ها تدریس و پژوهش امروز در مسند اجرایی کشور حضور دارد صراحتا در رسانه ها اعلام کرد: بعضی از موسسات بین المللی پیش بینی کردند که قیمت نفت از 70 دلار بالاتر رفته و بعضی ها نیز پیش بینی کردند که قیمت پایین تر از 70 دلار شود. وی ادامه داد: ایشان در آن جلسه با اظهار بی اطلاعی از وضعیت قیمت نفت مدعی شدند کشور و اقتصاد ایران به دلیل عدم آگاهی از قیمت نفت باید خودش را برای هر شرایطی آماده کند.
سعیدی در ادامه تصریح کرد: این دستاورد علم اقتصاد و نظام آموزشی موجود برای ما است. متاسفانه جریان موجود در تمام دولت های ما بوده است. حتی در دولت احمدی نژاد هم اگر چه آدم ها متفاوت بودند اما همین رویکرد اقتصادی و تفکر در کشورغالب بوده است.
این پژوهشگر اقتصادی ضمن انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت ها در سال های گذشته اظهار داشت: در کمال تاسف ما در عرصه های کارشناسی اقتصاد نتوانستیم آن طور که لازم بوده از فضای تولید فکر در کشور حمایت کنیم و در طی این سال ها فقط همان طرز فکری که برای ما کانالیزه وتصمیم گیری شده است را در کشور اجرا کردیم.
وی با اشاره به ناکارآمدی اقتصاد لیبرال خااطرنشان کرد: در حالی که این ناکارآمدی ها ناشی از اقتصاد نئوکلاسیکی است که به افراطی ترین شکل ممکن در ایران اجرا می شود اما عده ای این اوضاع نابه سامان را از ضعف مدیریتی نظام اسلامی می دانند که کاملا اشتباه است. سعیدی در ادامه افزود: این در حالی است که نگاه اسلامی و سیستم اقتصاد اسلامی تا به امروز مجالی برای حضور در عرصه اقتصادی کشور پیدا نکرده است.
این کارشناس اقتصادی در خاتمه گفت: جالب است همان تفکری که مشکلات اقتصادی از جمله تورم، بیکاری، فساد و رانت خواری را ایجاد کرده است خودش را به عنوان ناجی اقتصاد ایران معرفی کرده و مدعی نجات اقتصاد ایران است.





زمانبندی انتشار: 16 آذر 1394 - 09:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن