تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869518013




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکایت از آدم‌ربایان راز ارتباط با اجنه را فاش کرد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: پسر جوان زمانی که از دو رباینده خود شکایت می‌کرد، نمی‌دانست پس از دستگیری آدم‌ربایان، خود متهم به کلاهبرداری و ارتباط با اجنه می‌شود.


تصویر شکایت از آدم‌ربایان راز ارتباط با اجنه را فاش کرد


به گزارش جام‌ جم ، هفته گذشته پسری جوان با مراجعه به دادسرای امور جنایی تهران در شکایتی از دو مرد طلافروش و دامدار مدعی شد آنها او را ربوده و یک ماه در یکی از دامداری‌های حوالی جاده تهران ـ قم نگه داشتند. شاکی با اجنه ارتباط دارد با اعلام این شکایت، روز گذشته دو مرد جوان احضار شدند و تحقیقات از آنها آغاز شد. مرد 38 ساله با انکار آدم‌ربایی در دفاع از خود مدعی شد: یک سال قبل از طریق برادرم با شاکی به نام محمد آشنا شدم. او مدعی شد در یک سازمان مهم کار می‌کند و می‌تواند با نفوذی که دارد مشکلات مرا حل کند. بعد از شنیدن سخنان پسر 29ساله به او اعتماد کردم. محمد همیشه قرارهایش را در یک هتل پنج ستاره در شمال شهر می‌گذاشت و با خودروهای گران‌قیمت سر قرار حاضر می‌شد. وقتی وضعیت مالی او را دیدم اعتمادم بیشتر شد و با پرداخت 90 میلیون تومان از او خواستم چهار پرونده مرا در دستگاه‌های دولتی به سرانجام برساند. او بعد از گرفتن پول قول داد در کمترین زمان کارم را انجام دهد اما در طول دو ماه 700 میلیون تومان پول گرفت. وی اظهار کرد: در این مدت او عضوی از خانواده‌ام شده و یک سال همه جا با من بود. او با چرب‌زبانی سه ماه قبل هشت هکتار از زمین‌هایم را به ارزش چهار میلیارد تومان از من گرفت و فروخت. بعد از مدتی رفتارهای پسر جوان تغییر کرد و مدعی شد با اجنه در ارتباط است. او یک روز روح مادرم را احضار کرد و من صدای مادرم را شنیدم که از من راضی بود و از برادرم ناراحت بود. مادرم ناله می‌کرد و این موضوع مرا ناراحت کرد. بعد از احضار روح مادرم متوجه شدم او در حال عذاب کشیدن است. متهم ادامه داد: یک بار دیگر نیز با مرد جوان در حال قلیان کشیدن بودیم که با وردخوانی‌های محمد، قلیان روی هوا رفت و شروع به دود کردن کرد. در همین زمان نیز قابلمه ماکارونی از روی اجاق گاز به داخل سینک افتاد. پسر جوان کارهای خطرناکی می‌کرد و یک بار نیز کارگر شهرداری محلمان را در قالب جن احضار کرد. چند ماه قبل متوجه شدم او کلاهبردار است به همین دلیل از او شکایت کردم و پسر جوان محکوم شد، اما یک ماه بعد با وثیقه سه میلیاردی آزاد شد. تمام زندگی‌ام در اختیار او بود و حالا برای انتقامگیری به دروغ موضوع آدم‌ربایی را مطرح کرده است. او کلاهبردار است در ادامه، مرد طلافروش که مدعی بود پسر کلاهبردار 400 میلیون تومان از او کلاهبرداری کرده است، گفت: محمد همیشه با کلت، بی‌سیم و دستبند در قرارها حاضر می‌شد. او حتی به بهانه ترانسفر بازیکن فوتبال به تایلند، ارمنستان و دبی چند صد میلیون تومان از آنها کلاهبرداری کرده است. من هم خام حرف‌های او شدم و برای انجام کارهایم به او پول دادم. بعد از شکایتی که از او کردیم پسر جوان به دروغ موضوع آدم ربایی را مطرح کرده است. محمد بیش از 30 شاکی دارد و حرف‌هایش برای پس ندادن طلب ماست. با اظهارات مرد طلافروش و دامدار قاضی ایلخانی، بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی دستور تحقیقات بیشتر در مورد ادعای آنها را صادر کرد.





دوشنبه 16 آذر 1394 ساعت 09:54





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن