محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828716524
مجوز دانشگاههای جدید براساس تفکیک جنسیتی صادر میشود
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مجوز دانشگاههای جدید براساس تفکیک جنسیتی صادر میشود
یعنی عملا گرفتن بودجه و هزینهکردن آن با امور فرهنگی بود اما نامهها به اسم من به وزارت علوم میرفت! اما من هیچوقت یکی از نامهها را نه امضا کرده بودم و نه پیگیر آن بودم».
دانشگاه هنر اسلامی تبریز به ریاست دکتر محمدعلی کینژاد یکی از پیشگامان طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور است که عضویت ریاست دانشگاه در شورایعالی انقلاب فرهنگی و اجرائیکردن خط فکری وی به هر قیمتی در دانشگاه تحت سیطره وی، گریبانگیر بسیاری از دانشجویان این دانشگاه شده است.
به گزارش شرق، این دانشگاه از سال ١٣٧٨ تأسیس شده و اساسنامه آن نیز بر تفکیک جنسیتی استوار است. مسئولان این دانشگاه بهگونهای برنامهریزی کردهاند که حتی دانشجویان دختر و پسر در یک ترم وارد دانشگاه نشوند. یعنی دانشجویان پسر در نیمسال اول سال تحصیلی سر کلاسها حاضر میشوند و دانشجویان دختر در نیمسال دوم!
اما این تفکیک جنسیتی تا ششماه گذشته شامل حال کانونها و انجمنهای دانشجویی این دانشگاه نبوده، یعنی دانشجویان میتوانستند لااقل در کلاسهای فوقبرنامه با هم تعامل داشته باشند؛ اتفاقی که نزدیک به دو ترم است که دیگر نمیافتد و دانشجویان دانشگاه هنر که بیش از دانشجویان دیگر نیازمند کارهای گروهی هستند، حتی در کلاسهای فوقبرنامه هم نمیتوانند با یکدیگر تعامل داشته باشند.
مرجان، دانشجوی رشته معماری دانشگاه هنر و معماری تبریز، درباره این طرح به «شرق» میگوید: «کلا دکتر کینژاد اخلاقهای خاص خودش را دارد و شاید برای همین است که از دانشگاه هنر اسلامی تبریز که جزء زیباترین دانشگاههای کشور است، هیچ خبری نیست.
رئیس دانشگاه ما دکتر محمدعلی کینژاده از سال ٧٤ ریاست این دانشگاه را برعهده دارد و اگر یک جستوجوی کوچک بکنید متوجه میشوید که چرا اصولا صدایی از دانشگاه ما درنمیآید. شرایطش خاص است؛ با اینکه بهجرئت یکی از زیباترین دانشگاههای کل کشور است، کسی آن را نمیشناسد...».
مرجان در ادامه میگوید: «تابهحال اعتراضات بسیاری بهصورت پراکنده به این طرح بهصورت فردی و گروهی شده است و ریاست دانشگاه و افراد تحت امر ایشان با جوابهای سرسری مانع از ادامه بحث و پیگیری در این مورد شدهاند. ایشان در جواب اعتراضات ما میگویند: بروید ازدواج کنید، اگر با این مسئله مشکل دارید، انصراف بدهید و جای دیگری درس بخوانید، با این طرح میتوانیم دوبرابر بودجه تعیینشده از وزارت بودجه بگیریم، سازمانها و ارگانهای دولتی امکانات بیشتری به دانشگاههای تفکیک جنسیتی ارائه میدهند و البته بحث در این مورد بهصلاح دانشگاه نیست...».
حسین قاسمزاده، دبیر کانون فیلم و عکس دانشگاه هنر اسلامی تبریز، نیز در گفتوگو با «شرق» درباره وضعیت کانونهای این دانشگاه میگوید: «ما بعد از سال ٩١ پیگیر یکسری مطالبات حقوقی و فرهنگی دانشگاه شدیم. دوسال بود که کانون فرهنگی و چندین کانون دیگر ما را بسته بودند. ما چندینبار پیشنهاد تشکیل کانون دادیم که البته اجازه راهاندازی آن را به ما ندادند.
ما هم تصمیم گرفتیم یکبار دیگر کانون فیلم و عکس را برپا کنیم. در این سه، چهارسال بررسی کردیم و متوجه شدیم هیچ مشکل شرعیای در اثر اختلاط در کانونها به وجود نیامده است که بخواهند تفکیک جنسیتی کنند». قاسمزاده تأکید میکند: «من با اینکه دبیر کانون فیلم و عکس بودم، هیچگاه اجازه نداشتم مهر کانون را داشته باشم.
یعنی عملا گرفتن بودجه و هزینهکردن آن با امور فرهنگی بود اما نامهها به اسم من به وزارت علوم میرفت! اما من هیچوقت یکی از نامهها را نه امضا کرده بودم و نه پیگیر آن بودم».
قاسمزاده درباره طرح تفکیک جدید دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز میگوید: «دانشگاه ما از ابتدا تفکیک جنسیتی بوده. مسئولان دانشگاه، دختران را نیمسال دوم ثبتنام میکنند. مثلا ورودیهای ٩٠، اگر دختر باشند بههیچعنوان مهرماه وارد دانشگاه نمیشوند و باید بهمنماه بروند. مثلا برای رشته طراحی صنعتی که نیمهمتمرکز است، شما اگر پسر باشید و ورودی بهمن باشید، چون بهمن دخترها وارد دانشگاه میشوند باید یکسال خانهنشین شوید و با ورودی ٩١ و پسرها وارد دانشگاه شوید.
الان هم کلاسهای فوقبرنامه را جدا کردهاند... بعد از ترم یک، دانشجو برای اینکه عقب نیفتد مجبور میشود با جنس مخالف کلاس بردارد، به شما اجازه میدهند با دخترها واحد بردارید، اما قانونی درست کردهاند که اگر مثلا در یک ترم پسری با دخترها کلاس بردارد، نمیتواند حتی اگر معدلش ٢٠ باشد بیشتر از ١٢ واحد بردارد.
اما با این وضع کانونها هنوز به مشکلی نخورده بودند و در آییننامهها کانونها تفکیک نداشتند تا اینکه از ششماه پیش اعلام کردند که باید برنامه کانونها و انجمنها بهصورت جداگانه برگزار شود. ما قرار گذاشتیم و چندینبار درخواست قانونی کردیم که حداقل به ما توضیح بدهید که چه بلایی بر سرمان آمده، اما به ما گفتند از بالا به ما دستور دادهاند و این خواسته ما نیست.
اما ما پیگیری کردیم و متوجه شدیم وزارت علوم چنین بندی ندارد و دانشگاههای دیگر همان روال قبلی را دارند». قاسمزاده با تأکید بر اینکه این طرح عملا باعث تعطیلشدن کانونهای این دانشگاه میشود، تأکید میکند: «ما حدود هزارو ٢٠٠ دانشجو داریم. از بین آنها چندصد دانشجو غیرفعال هستند و علاقهای به فعالیت فوقبرنامه ندارند.
ما از بین این ٢٠٠-٣٠٠ نفرباقیمانده اگر بخواهیم تشکیل کانونهای جداگانه هم بدهیم دیگر هیچ کانونی به حدنصاب برای تشکیل نخواهد رسید».
حجتالاسلام شربیانی، معاونت فرهنگی دانشگاه علم و هنر اسلامی دانشگاه تبریز، درباره طرح تفکیک جنسیتی در کلاسهای فوقبرنامه دانشگاه هنر اسلامی تبریز به «شرق» میگوید: وقتی دانشگاهی تفکیک جنسیتی دارد، قطعا باید فعالیتهای فرهنگیاش هم تفکیک باشد. نمیشود کلاسهای ما جدا باشد اما برنامههای فرهنگی جدا نشود، اما باوجوداین دانشگاه ما تا چندینماه پیش کلاسهای فوقبرنامه را بهصورت کلاسهای مختلط برگزار میکرد، اما بعدا یک عده از دانشجویان به این مسئله اعتراض کردند.
بعضی دانشجوها اعتراض کردند یا کلاسها را هم با هم ادغام کنید، یا کلاسهای فوقبرنامه را هم جدا کنید. خب این دلیل درست بود و دانشگاه ما هم براساس قوانین خاص خودش که در شورایعالی انقلاب فرهنگی تصویب شده، دچار مشکل قانونی شد. به همین خاطر ما تفکیک انجمنهای علمی و فرهنگی را در برنامه گذاشتیم».
شربیانی در ادامه میافزاید: «اوایل، دانشجویان به این قضیه اعتراض داشتند. ما هم مشکلی نداشتیم که با هم فعالیت کنند ولی چون مشکلات قانونی پیش آمد، ما مجبور شدیم به تفکیک تشکلها براساس اساسنامه دانشگاه تن دهیم. بنابراین ما وزارت علوم را در جریان قرار دادیم و انصافا وزارت علوم بودجهای جداگانه را برای کانونها و انجمنها در نظر گرفت و این تفکیک اتفاق افتاد. اما تأکید میکنم دانشجویان در برخی فعالیتها میتوانند درخواست فعالیت مشترک بدهند.
مثل تئاتر و مثل بعضی برنامههایی که نیاز است نمایشگاه بگذارند. دانشگاه هنر اسلامی تبریز بههیچعنوان با فعالیت مشترک دانشجویان مخالفتی ندارد و اگر آنها درخواست فعالیت مشترک بدهند با آن موافقت خواهد شد.
اما بهطورکلی این دانشگاه تفکیک جنسیتی است و اینها اصلا از لحاظ ترمی هم با یکدیگر تطابق ندارند و برای همین اینها جداگانه فعالیتهایشان را شروع کردهاند اما میتوانند در برخی جنبههای علمی هم کارهای مشترکی داشته باشند». معاون فرهنگی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه هیچ فشاری از بالا برای این تفکیک وجود نداشته، درباره دلیل تفکیک کلی دانشگاه میافزاید: «اصلا از اول این دانشگاه اساسنامهاش همین بوده و شورایعالی انقلاب فرهنگی تصمیم به تفکیک اولیه گرفته و دلیلش را باید از آنها پرسید.
قطعا آنها دلایل منطقی دارند و شاید بد نباشد اگر بدانید در شورایعالی انقلاب فرهنگی، الان تمام دانشگاههایی که میخواهند تأسیس کنند، برنامه براساس تفکیک جنسیتی است.
شما میتوانید از دبیر شورا، آقای مخبردزفولی، سؤال کنید و قطعا ایشان تأیید میکنند که مجوز برای تأسیس دانشگاه جدید داده نمیشود مگر آنکه تفکیک جنسیتی در آن در نظر گرفته شود. این تفکیک جنسیتی هم در دنیا آزمایش شده و امتحانش را بهخوبی پس داده و این دانشگاهها، دانشگاههای موفقتری هستند».
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - 06 December 2015
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]
صفحات پیشنهادی
مجوز دانشگاه های جدید براساس تفکیک جنسیتی صادر می شود
دانشگاه هنر اسلامی تبریز به ریاست دکتر محمدعلی کی نژاد یکی از پیشگامان طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه های کشور است که عضویت ریاست دانشگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی و اجرائی کردن خط فکری وی به هر قیمتی در دانشگاه تحت سیطره وی گریبانگیر بسیاری از دانشجویان این دانشگاه شده است اینتفکیک جنسیتی بی انگیزگی میآورد
تفکیک جنسیتی بی انگیزگی میآورد مشاور امور زنان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تفکیک شغلها به مردانه و زنانه را موجب کاهش انگیزه ورود به بازار کار ایجاد محدودیت در انتخاب شغل و کاهش دستمزدها دانست مشاور امور زنان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تفکیک شغلها به مردانه و زنانهمجوز تاسیس مراکز جدید آموزشی داده نمیشود/ کنترل مجوز رشتههای تحصیلی
معاون وزیر علوم خبر داد مجوز تاسیس مراکز جدید آموزشی داده نمیشود کنترل مجوز رشتههای تحصیلی معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه اعطای مجوز رشتهها باید تقاضامحور باشد گفت آموزش عالی کشور بر اساس سیاست تعریفشدهای حرکت میکند و قرار نیست که یک دانشگاهمجوز تاسیس سه سازمان مردم نهاد در شهرستان گناوه صادر شد
مجوز تاسیس سه سازمان مردم نهاد در شهرستان گناوه صادر شد گناوه-ایرنا- هیات نظارت بر سازمان های مردم نهاد گناوه با تاسیس و فعالیت سه تشکل غیر دولتی موافقت کرد به گزارش ایرنا روابط عمومی فرمانداری گناوه به نقل از فرماندار این شهرستان افزود سازمان های مردم نهاد پشتوانه های ارزشمنتعیین شرط جدید درصدور مجوز اسلحه شکار
شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۲ فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به توقف تولید سلاح شکاری از سال 92 از تلاش سازمان حفاظت محیط زیست برای تغییر پروانه حمل و نگهداری سلاح شکاری به پروانه نگهداری سلاح شکاری خبر داد و افزود امید است با تصویب آن محدودیت در تعداد سلاحهای شکاری و حمجوز فعالیت به 190 واحد خانه مسافر در استان اردبیل صادر شد
مجوز فعالیت به 190 واحد خانه مسافر در استان اردبیل صادر شد اردبیل - ایرنا - معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایغع دستی و گردشگری استان اردبیل از صدور مجوز به 190 واحد خانه مسافر با چهار هزار و 339 تخت برای اسکان مسافران و گردشگران ورودی به استان خبر داد به گزارش ایرنا ازتفکیک جنسیتی بی انگیزگی می آورد
تفکیک جنسیتی بی انگیزگی می آوردتاریخ انتشار شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۰۷ مشاور امور زنان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تفکیک شغلها به مردانه و زنانه را موجب کاهش انگیزه ورود به بازار کار ایجاد محدودیت در انتخاب شغل و کاهش دستمزدها دانست به گزارش ایسنا وحیده نگین اظهارمدیر کل تعاون: طی دو سال گذشته مجوزی برای استخدام کارگران اتباع در قم صادر نشده است
مدیر کل تعاون طی دو سال گذشته مجوزی برای استخدام کارگران اتباع در قم صادر نشده است قم - ایرنا - مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت در دولت تدبیر و امید هیچ مجوزی برای استخدام کارگران ساختمانی اتباع در این استان صادر نشده است به گزارش ایرنا نصرالله بازوند دوشنبه شبطراحي برنامه اي جديد براي نظارت و پايش عملکرد دانشگاههاي پزشکي
۱۰ آذر ۱۳۹۴ ۱۵ ۸ب ظ طراحي برنامه اي جديد براي نظارت و پايش عملکرد دانشگاههاي پزشکي موج - معاون برنامه ريزي هماهنگي و امور حقوقي از طراحي برنامه اي جديد براي نظارت و پايش عملکرد دانشگاههاي علوم پزشکي کشور خبر داد و گفت اولين پايلوت اجراي اين طرح جديد در دانشگاه علوم پزشکي فسمجوز ساخت دو بیمارستان خصوصی بوشهر صادر شد
خلیج فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت مجوز احداث دو بیمارستان تخصصی در بوشهر و درمانگاه تخصصی ام آر آی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی صادر شده است به گزارش خلیج فارس علیرضا رئیسی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان بو-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها