واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ آذر ۱۳۹۴ (۲:۴۰ق.ظ)
توليت آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س): برنامه هاي اقتصادي دولت ها نبايد در تضاد هم باشد موج - قم - توليت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: در فعاليت هاي اقتصادي به گونه اي عمل نشود که با آمد و رفت دولت ها، سياست هاي اقتصادي در تضاد هم باشد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، توليت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) در ديدار رئيس و مديران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم، گفت: در هر انقلاب و حرکتي که به زندگي مردم مربوط مي شود، مسائل اقتصادي، از جمله صنعت، معدن و تجارت اهميت زيادي دارد.
وي با بيان اينکه برخي وزارت خانه ها و ادارات، به صورت مستقيم با مردم ارتباطي ندارد، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت از جمله نهادهايي است که در مسير تأمين نيازهاي مردم و ارتقاي سطح اقتصادي جامعه، با آنها ارتباط مستقيم دارند.
حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد سعيدي با اشاره به داستان حضرت يوسف در قرآن کريم و انجام کارهاي اقتصادي اين پيامبر الهي در راستاي نجات مردم از خشکسالي گفت: با تدبيري که اين پيامبر الهي در مسائل اقتصادي به کار بستند، مردم از خشک سالي نجات يافته و شرايط اقتصادي آنها را نيز بهبود يافت.
وي با تأکيد بر اينکه براي مسائل اقتصادي، بايد کاري کرد که مردم احساس آرامش کنند، گفت: نبايد مردم اين گونه فکر کنند که آمد و رفت مسئولان موجب تغييرات گسترده اقتصادي مي شود. اين تفکر موجب آسيب ديدن نظام مي شود.
توليت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) با اشاره به منويات مقام معظم رهبري درباره مسائل اقتصادي و تأکيد بر اهتمام به توليد، گفت: شما بايد در عين توجه به تجزبياتي که اندوخته ايد، رهنمودهاي رهبري را سرلوحه کارهايتان قرار دهيد و به گونه اي عمل نشود که با آمد و رفت دولت ها، سياست هاي اقتصادي در تضاد هم باشد.
وي ادامه داد: در استان قم، ظرفيت هاي اقتصادي زيادي وجود دارد، بايد در قم رنج محروميت را که در گذشته به آن تحميل شده است را برطرف نمود منابع اقتصادي به صورت عادلانه در ميان اين مردم توزيع گردد.
امام جمعه قم با اشاره به شرايط اقتصادي کشور خاطرنشان کرد: بايد به گونه اي باشد که مردم در عرصه اقتصادي به مسئولان اعتماد کامل داشته باشند و مسوولان نيز با انصاف و محبت آنچه که در اختيار دارند، در ميان مردم توزيع کنند.
در اين ديدار رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم نيز در ارائه گزارشي از فعاليت هاي سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: اين سازمان با توجه به جايگاه شهر مقدس قم و حضور گسترده مسافران و زائران، در عرصه اصناف و بازار، بازرسي و نظارت ويژه اي دارد که در اين راستا بيش از ۵۰ بازرس همواره در حال فعاليت هستند.
وي افزود: مبارزه با توزيع کالاي قاچاق، افزايش ۲۰ درصدي صادرات استان، دعوت از هيأت هاي تجاري به بازار قم و عرضه توليدات استاني به ساير کشور ها از جمله کارهايي است که در عرصه تجارت انجام شده است.
احمد ذاکري درباره حوزه صنعت نيز افزود: با توجه به رکود بازار، بخش صنعت استان با مشکلات زيادي روبرو است که در اين راستا، سياست سازمان شناسايي نقاط قوت و ضعف از طريق تحقيقات ميداني و بازديد و شناسايي و بررسي آنها مي باشد.
وي مشکلات مالياتي، بانکي، بيمه، تأمين اجتماعي و امور زيربنايي را از مشکلات صنعت استان برشمرد و گفت: بر اساس ابلاغ دستورالعمل رفع موانع توليد و تشکيل ستاد تسهيل، اقدامات ارزشمندي در اين عرصه انجام شد.
ذاکري خاطرنشان کرد: معادن ارزشمندي در استان وجود دارد که از جمله آنها، معدن منگنز، شن و ماسه، گچ و آهک مي باشد، البته در اين عرصه مراقب هستيم که اين استخراج ها، بر محيط زيست صدمه وارد نکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]