تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829578656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انفعال سازمان سینمایی، هواداران دولت را پراکنده کرد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: انفعال سازمان سینمایی، هواداران دولت را پراکنده کرد
با این حال از طیفی دیگر نیز نقدهایی مطرح شده و عجیب اینکه، این نقد از سوی یکی از دوستان حجت الله ایوبی مطرح شده است. رضا میرکریمی مدیرعامل خانه سینما نیز به شیوه خود نسبت به وضع موجود نقد داشته و فضای کنونی را کنار دولت‌های پیشین گذاشته است.
کد خبر: ۵۵۲۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۶ - 05 December 2015



انفعال سازمان سینمایی، هواداران دولت را پراکنده کرد
پس از گلایه در لفافه رضا میرکریمی مدیرعامل خانه سینما و انتقاد صریح منیژه حکمت، این بار احمدرضا درویش عضو شورای عالی سینما نیز با انتشار متنش استعفایش از شورای عالی سینمای ایران، نقد عملیِ خود را نسبت به وضعیت سینما در این دولت بیان کرد؛ شرایطی که اگر ادامه یابد، چیزی از عقبه فرهنگی دولت پابرجا باقی نخواهد ماند.

به گزارش «تابناک»؛ احمدرضا درویش کارگردان شاخص سینمای ایران استعفای خود را از حضور در شورای‌عالی سینما در شرایطی رسانه ای کرد که این شورا در طول دولت یازدهم هیچ‌گاه با حضور رئیس جمهور تشکیل جلسه نداده و کارگردان «رستاخیز» نیز که ایجاد تحول در سینما از طریق این شورای راهبردی را با این وضعیت ناممکن یافته، عطای این مسئولیت را به عطایش بخشیده است؛ رویکردی که تصور می‌شود با سرنوشت «رستاخیز» نیز گره خورده است.

در بخشی از متن استعفای درویش خطاب به علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است: «با تشکیل دولت تدبیر و امید و ترسیم افق‌های جدید در رویکردهای فرهنگی و هنری در بیانات رییس‌جمهور محترم، چشم‌اندازی پر امید پیش روی هنرمندان و نخبگان قرار گرفت. ولی متأسفانه این امید به دلیل عملکرد جنابعالی و سایر مسئولان فرهنگی ذیربط تبدیل به یأس و تزریق ناامیدی در اصحاب فرهنگ و هنر شد. نمونه‌ی بارز این عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عدم وجود ضمانت لازم اجرایی و حقوقی در صدور مجوزهای صادره و بلاتکلیفی مادی و معنوی صاحبان آثار هنری در لغو مجوزهای صادره از سوی آن وزارت می باشد. در حال حاضر نمونه روشن آن، توقف و جلوگیری از ادامه‌ی نمایش عمومی فیلم سینمایی رستاخیز در سینماهای سراسر کشور است! فیلمی که با هدف ترویج فرهنگ عاشورا، توسط عاشقان نهضت امام حسین علیه السلام در بخش خصوصی ساخته شده است. اثری که به قول جنابعالی و مدیران ارشد سازمان امور سینمایی فیلمی تأثیرگذار برای انتقال پیام حسینی و اسلام رحمانی به اقصا نقاط دنیاست.

به شهادت رییس سازمان امور سینمایی و ریاست محترم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، فیلم رستاخیز با فتاوای مراجع عظام مطابقت داشته و همه‌ی مجوزهای قانونی را کسب نموده است.

ایجاد پرسش، ابهام و تردید در افکار عمومی نسبت به مسئولان فرهنگی کشور و ساحت محترم مراجع تقلید، اختلال در ساز و کارهای اکران فیلم رستاخیز در ایران و عرصه‌ی بین‌المللی و فرار از مسئولیت‌پذیری، از نتایج این تصمیم شتابزده است؛ که لاجرم خسارت‌های معنوی و مادی آن بر عهده‌ی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود. طبیعی است در چنین شرایطی ادامه‌ی عضویت اینجانب در شوارای عالی سینما که مأموریت اصلی آن صیانت از دست‌آوردها و تعمیق زیرساخت‌های سینمای ملی است، توجیهی ندارد. »
اما درویش نخستین چهره‌ای نیست که با توجه به فضای به شدت محافظه کاری حوزه فرهنگی و به ویژه سینمایی دولت، ترجیح داد صحنه را ترک کند و پیش از این کارگردان، منیژه حکمت تهیه کننده و کارگردان سینمای ایران که جزو حامیان سرشناس سیاسی حسن روحانی در جریان انتخابات ریاست جمهوری بود نیز نقدهای بسیار تندی داشت که نشان داد سینماگران نسبت به تغییر اوضاع تا چه میزان ناامید شده اند.

حکمت گفت: «من در این دوره (حسن روحانی) ناامید شدم و متاسفم» و در پاسخ به این سوال که اگر به سال ۹۲ برمی گشتید با توجه به شرایط الان، طومار حمایت از روحانی را امضا می کردید؟ پاسخ منفی می‌دهد.»

این کارگردان سینما در ادامه مصاحبه اش، عنوان کرد: «کسانی به من زنگ می زنند و می گویند تو گفتی به روحانی رای بدهیم. معتقدم احمدی نژاد دستاورد ناامیدی مردم بود و این روند دوباره دارد شکل می گیرد. من دیگر سعی می کنم هزینه ندهم و پاسخگوی کسانی که در این وادی به من اعتماد کرده بودند، نشوم. من گاهی می شنوم چقدر دوره ی شمقدری خوب بود! این حرف خیلی دردناک است. این دولت با شعار قشنگی به اسم امید آمد، چه شده که امید اکثریت سینما ناامید شده است؟»

با این حال از طیفی دیگر نیز نقدهایی مطرح شده و عجیب اینکه، این نقد از سوی یکی از دوستان حجت الله ایوبی مطرح شده است. رضا میرکریمی مدیرعامل خانه سینما نیز به شیوه خود نسبت به وضع موجود نقد داشته و فضای کنونی را کنار دولت‌های پیشین گذاشته است.

میرکریمی تصریح کرد: «تعجب من از این است که دولت ها خوب یا بد یکی پس از دیگری می آیند و می روند اما همه آنها در یک موضوع آن هم بی اعتنایی به مقوله هنر اشتراک نظر دارند و من امیدوارم حسن روحانی به عنوان رییس دولت یازدهم مجبور نباشد در نشست رسانه ای پیش رو، برای سومین بار و در مقابل این سوال که برای مقوله فرهنگ و هنر چه کرده‌اید از بازگشایی خانه سینما به عنوان دستاورد دولتش یاد کند.»

به سرانجام نرسیدن بسیاری از شعارهای سینمایی و برنامه‌های اساسی و همچنین عدم موضع گیری محکم و استوار در مقابل فشارها -عمدتاً برای جلوگیری از استیضاح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- باعث شده تا مدیران سینمایی دولت، روزهای سختی پیش رو داشته باشند. در یک کلام می‌توان گفت: «ماه عسل مدیران سینمایی دولت به پایان رسیده و روزهای سخت آغاز شده است».


















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن