تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819969489




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رضایی: رهبری نبود، یک ترکمنچای بزرگ نوشته می‌شد/خوبی از آمریکا ندیدیم که بخواهیم رابطه برقرار کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رضایی: رهبری نبود، یک ترکمنچای بزرگ نوشته می‌شد/خوبی از آمریکا ندیدیم که بخواهیم رابطه برقرار کنیم
محسن رضایی معتقد است: اگر سیاست‌های انقلابی ما نبود مذاکرات ما در وین تبدیل به یک فاجعه ملی می‌شد و چیزی مانند ترکمنچای اتفاق می‌افتاد.
به گزارش نامه نیوز، هم سخنان دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام را در ادامه بخوانيد:
 
**باید مراقب باشیم که آنچه بر قاجار و پهلوی گذشت برای ما تکرار نشود. براساس تجربه 200 ساله‌ای که کشورمان دارد در هر دوره‌ای که درهای ایران به روی اروپا باز شده نتیجه‌ای جز وابستگی برای ما  نداشته است.
 
**قبلا مهم‌ترین نتیجه‌ای که از اقتصاد درهای باز گرفتیم پیکان بود. یعنی صنایع مونتاژ بود و در دوره قاجار جریان تنباکو بود. که یک کمپانی انگلیسی انحصار داد و ستد تنباکو را در داخل کشور به دست گرفته بود. این که مقام معظم رهبری نسبت به نفوذ هشدار می‌دهند بدین معنا است که ما باید صادرات و واردات داشته باشیم و در عرصه اقتصاد بین الملل فعال باشیم اما اجازه ندهیم حوادث تلخ 200 سال گذشته تکرار شود.
 
** یک برند غذایی می‌تواند برای خود یک شبکه فرهنگی ایجاد کند. در حالی که ما در داخل کشور غذاهایی به مراتب بهتر از برندهایی مانند مک دونالد داریم اما چون برندسازی نشده این تبدیل به یک فرهنگ غذایی نشده است. این فرهنگ نوعی فرهنگ کاربردی است که برخی مواقع دشمنان ما از این طریق و از طریق تخریب باورها و فرهنگ اصیل وارد می‌شوند. فرهنگ کاربردی دشمن به وسیله عدم کنترل اقتصادی گسترش می‌یابد.
 
**متاسفانه دچار عدم خودباوری هستيم یعنی برخی از سیاسیون ما متاسفانه ملت ما و خودشان را دست کم می‌گیرند که می‌تواند زمینه نفوذ را فراهم کند. مساله دیگر نیز نادیده گرفتن تجارب تاریخی است. یعنی ما هیچ‌گاه از آمریکایی‌ها خوبی ندیدیم. آمریکایی‌ها هر زمان که وارد ایران شدند یا با کودتا وارد شدند یا با حمایت از دیکتاتورها در ایران حضور پیدا کرده و علیه ملت ما حرکت کرده‌اند.
 
**اگر سیاست‌های انقلابی ما نبود مذاکرات ما در وین تبدیل به یک فاجعه ملی می‌شد و چیزی مانند ترکمنچای اتفاق می‌افتاد.  همین سیاست های انقلابی بود که موجب شد برجام با همان دستاوردهای در جهت منافع ملی ما سمت و سو پیدا کند. برای مثال اگر رهبری نبود در کشور هرج و مرج و شورش یا کودتا می‌شد یا یک ترکمنچای بزرگ نوشته می‌شد.
 
**هنوز رفتار دوستانه‌ای را از آمریکا شاهد نیستیم. حتی در مسئله برجام نیز تا جایی که آنها می‌توانستند بر ما فشار آوردند و اگر جایی نتوانستند بخاطر این بود که توان آن را نداشتند یا کسی دیگر با آنها همراهی نمی‌کرد و یا ما مقاومت می‌کردیم. بنابراین ما چه رفتار دوستانه‌ای را از آمریکا دیده‌ایم که مسئله مذاکره و یا برقراری رابطه را پیگیری کنیم. شما زمانی که می‌خواهید مذاکره کنید یا رابطه برقرار کنید باید علائمی را ببینید ما چه علائمی را می‌بینیم؟  ما  مسیری را که موجب شده آمریکا گام به گام عقب نشینی کند ادامه خواهیم داد. این مسیر بهترین راه است و من نام آن را سیاست سیلی و لبخند گذاشتم.  
 
**من انقلابی بوده و هستم. در زمانی که در خدمت امام بودم انقلابی بودم اکنون نیز که در خدمت رهبر معظم انقلاب هستم جزو همراهان ایشان هستم. خط ما خط ولایت است. لذا منافع ملی برای ما مهم است، هدف‌های انقلاب برای ما مهم است و ما در این مسیر حرکت می‌کنیم ولی خوب است این دو جناح سیاسی( اصلاح طلب و اصولگرا) خود را بازسازی سیاسی کنند و در چارچوب قوانین و ارزش‌های انقلاب عمل کنند.
 
**اگر دغدغه اقتصاد نداشتم واقعا از سپاه بیرون نمی آمدم. چون مطمئن بودم اقتصاد کشور با مشکل مواجه می‌شود نزدیک به 19 سال پیش از سپاه خارج شدم و اینکه اکنون به سپاه بازگشته‌ام برای این است که بدلیل حوادث پیش آمده اقتدار نظام برایم مهم است. تا 10 سال آینده اقتدار و امنیت در کشور مهم است. چه اقتدار درونی و چه اقتدار بیرونی، و لباس پوشیده‌ام که تاحدی که توان دارم بتوانم کمک کنم تا اقتدار کشور را چه در داخل و چه در خارج حفظ کنیم. الان هم به نیروهای مسلح کمک می‌کنم.
 
 
**گله‌ای از مسئولین صداوسیما دارم که مناظره چهارم انتخاباتي را در سال 92 برگزار نکردند. یعنی در مناظره سوم صحنه رقابت مشخص شد ولی شکل نگرفت، با مناظره چهارم بود که رقابت می‌توانست شکل بگیرد. احتمالا صداوسیما به دلیل حوادث تلخ مناظرات دوره قبلی احتیاط کرد. اگر مناظره چهارم صورت می‌گرفت شاید شرایط انتخابات چیز دیگری می‌شد. ثانیا به اعتقاد من در کشور ما که یک کشور فرهنگی و اسلامی است، اخلاق و برادری به هیچ وجه نباید زیر پا گذاشته شود. ما نباید به مخالفان و منتقدان توهین کنیم. تحمل پذیری مسئولان کشور در ملتی مانند ملت ایران باید چند برابر الان باشد. دلیلی ندارد که اظهار عقیده ما همراه با عصبانیت باشد. متاسفانه دولتمردان ما همیشه خودرا درحالت انتخابات می‌بینند وتبلیغاتی رفتار می‌کنند.


منبع: خبرآنلاین


۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن