واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آذر ۱۳۹۴ (۹:۳۳ق.ظ)
مديرکل دفتر مطالعات کاربردي شرکت عمران و بهسازي در گفتگو با موج عنوان کرد: تفاوت سياست گذاري براي بهسازي مناطق مختلف بافت هاي فرسوده موج - مديرکل دفتر مطالعات کاربردي شرکت عمران و بهسازي شهري گفت: سياستگذاريها براي فعال کردن اقدامات نوسازي و بهسازي در محلههاي مختلف با يکديگر تفاوت دارد.
مونا عرفانيان سليم، مديرکل دفتر مطالعات کاربردي و امور ترويجي شرکت عمران و بهسازي در جريان بازديد از بافت فرسوده منطقه نازيآباد، به خبرنگار موج گفت: نحوه اقدامات شرکت عمران و بهسازي براي نوسازي و تغيير چهره محلهها با بافت فرسوده در مناطق و محلههاي مختلف شهر با يکديگر فرق ميکند.
وي گفت: بهعنوانمثال در محلهاي مانند نازيآباد که از نظر قدمت تاريخي محلهاي قديمي و تاثيرگذار در تاريخ محسوب ميشود، بايد اقدامات بهگونهاي صورت گيرد که شايسته آن محله باشد. سياستگذاريها و برنامهها براي فعال کردن اقدامات نوسازي و بهسازي در محلههاي مختلف ميتواند با يکديگر متفاوت باشد.
مديرکل دفتر مطالعات کاربردي شرکت عمران و بهسازي شهري تاکيد کرد: اين مساله بهخصوص در تهران که در آن بحث حاشيهنشيني مطرح است، بسيار بااهميت است.
عرفانيان ادامه داد: به عنوان مثال مساله سکونتگاههاي غيررسمي در تهران اقدامات مربوط به خود را طلب ميکند، زيرا موضوعي که بهخصوص در مورد تهران صدق ميکند، آن است که علاوه بر مهاجرت از روستاها به کلانشهرها، ما در مناطق حاشيهاي و اسکان غيررسمي تهران بيشتر از آنکه مهاجرت از روستا به شهر داشته باشيم مهاجرت از شهرهاي ديگر و مهاجرت از محلههاي ديگر داريم.
وي تاکيد کرد: از آنجا که وضعيت بد اقتصادي موجب شده تا هر روز فشار بيشتر در خصوص تامين مسکن به مردم وارد شود، مردم ناخودآگاه مجبور به جابهجاييهاي سکونتي ميشوند و در نهايت در سکونتگاههاي غيررسمي ساکن ميشوند که البته بسياري از آنها افرادي هستند که پيش از مهاجرت در مناطق مناسبي در شهر زندگي ميکردند؛ در نتيجه ارتقاي زندگي در تهران از مهمترين مسائلي است که بايد مورد توجه و اقدام قرار گيرد.
عرفانيان با بيان اينکه اقدامات عمراني، خود مراحل و حوزه مختلفي دارد، گفت: در بحث عمران ميتواند حوزههاي عمومي و زيرساختهاي شهر را شامل شود.
وي ادامه داد: نوسازي مسکن و ساخت و ساز مسکن نيز جزو اقدامات عمراني ميشود، اما؛ قطعا بالا بردن سطح بهداشت محله، سطح آموزش و ارتقاي شرايط اقتصادي ساکنان ازجمله فعاليتهايي است که بايد همزمان با يکديگر انجام شود تا بتوانيم شرايط را در محلهها بهبود بخشيم.
وي افزود: بحث ديگر اتصال اين محلات بهکل شهر است، اگر نتوانيم ارتباط درست بين محله و منطقه را با کل شهر تعريف کرده و تامين کنيم، نميتوانيم به اهدافي که ميخواهيم برسيم و فقط به اهداف کوتاهمدت و سطحي دست پيدا خواهيم کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]