واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آذر ۱۳۹۴ (۱۱:۴۳ق.ظ)
كلنگ ساخت شهرك خودرويي قم دهه فجر امسال زده ميشود موج - قم - مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهرداري قم از احداث شهرك خودرويي قم به مساحت ۳۳ هكتار تا ۴۸ ماه آينده خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهرداري قم با اشاره به اينكه ساماندهي صنوف آلاينده و مشاغل مزاحم همواره مورد بحث كارشناسان و صاحب نظران عرصه مديريت شهري و محيط زيست بوده است، گفت: شهرك خودرويي در كلانشهر قم با هدف تلطيف سيماي شهري، ساماندهي مشاغل مزاحم و بهبود وضعيت هوا احداث ميشود.
وي افزود: زميني به مساحت ۳۳ هكتار كه در مالكيت شهرداري بود جنب ميدان ميوه و تره بار براي شهرك خودرويي مدنظر قرار گرفته است.
عليرضا مظفري با اشاره به اينكه در اين ۳۳ هكتار حدود ۱۰۵ هزار متر مربع مغازه احداث ميشود، خاطرنشان كرد: همه اصنافي كه به نحوي وابسته به خودرو هستند مانند صافكار، نقاش، مكانيك، لوازم يدكي، نمايندگيهاي فروش و نمايشگاهها در اين شهرك ساماندهي ميشوند.
وي با اشاره به اينكه شهروندان قمي ميتوانند با رجوع به اين مركز همه نيازهاي خودرويي خود را به صورت ساماندهي شده و متمركز برطرف كنند، تصريح كرد: خدماتي هم در كنار اين شهرك خودرويي ارائه ميشود كه مردم وقتي به اين شهرك مراجعه ميكنند همزمان با رفع مشكل خودروي خود ميتوانند از اين امكانات خدماتي و رفاهي استفاده كنند تا از زمانشان استفاده بهينه بكنند.
مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهرداري قم گفت: به دنبال اين هستيم كه مشاغل آلاينده از سطح شهر جمع شود و اين كار را از محلهايي كه اين مشاغل مشكل بيشتري ايجاد كرده است آغاز ميكنيم تا مشاغلي كه آلودگي صوتي و محيطي بسياري دارند و باعث سلب آرامش مردم هستند از سطح شهر جمع شوند.
وي با اشاره به اينكه هدف شهرداري قم اين است كه همه مشاغل آلاينده از سطح شهر پاكسازي شوند، گفت: قطعا امكان جمع آوري همه اين مشاغل از سطح شهر قم وجود ندارد اما به دنبال اين هستيم كه ساماندهي مناسبي در اين زمينه ايجاد شود.
مظفري افزود: سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهرداري قم به دنبال اين است كه كار در اين شهرك به قدري خوب ارائه شود كه خود اين مشاغل و مغازه داران تشويق شوند به اين مركز منتقل شوند؛ در مرحله اول سياستهاي تشويقي براي استقرار در شهرك وجود خواهد داشت و در صورتي كه مراجعه نكنند سياستهاي متناسب با آن اتخاذ ميشود.
مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهرداري قم با اشاره به اينكه مغازههاي شهركهاي خودرويي به صورت سند دار واگذار ميشود، تصريح كرد: كمترين حد دهنه مغازهها ۵.۵ متر و طول آنها ۳۰ تا ۴۰ متر است كه هر كسي مساحت بيشتري براي مغازه خود در نظر داشته باشد ميتواند چند دهنه خريداري كند.
وي با اشاره به اينكه با يك سرمايه گذار براي اجراي اين پروژه شريك شده ايم، خاطرنشان كرد: عمليات اجرايي اين پروژه را خود شهرداري انجام نميدهد و زمين و پروانه آن به عهده شهرداري قم است و عمليات اجرايي آن از صفر تا صد و احداث خيابانها به عهده سرمايه گذار است.
مظفري گفت: براي اجراي اين طرح ۴۸ ماه زمان در نظر گرفته شده است و تلاش بر اين است كه در اين ۴۸ ماه به بهره برداري برسد. در حال حاضر اين پروژه در مرحله طراحي است كه فاز اول آن تمام شده و در فاز دوم هستيم.
مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهرداري قم با اشاره به اينكه بخشي از خاك برداري پروژه هم آغاز شده است، عنوان كرد: براي اين پروژه هزينه اي ۲۵۰ ميليارد توماني پيش بيني شده است و دهه فجر امسال آيين كلنگ زني آن انجام ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]