واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
همایش ملی بزرگداشت مشفق کاشانی برگزار میشود
اولین جلسه شورای سیاستگذاری همایش ملی بزرگداشت سالگرد استاد مشفق کاشانی با حضور علیرضا قزوه و رضا اسماعیلی دبیر همایش ملی بزرگداشت اولین سالگرد استاد مشفق کاشانی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، رضا اسماعیلی، دبیر همایش ملی بزرگداشت اولین سالگرد استاد مشفق کاشانی، گفت: به منظور برنامه ریزی و هماهنگی های لازم جهت برگزاری شایسته مراسم سالگرد استاد مشفق کاشانی که یکی از شاعران برجسته و از غزل سرایان بنام کشور و به تعبیری رساتر آبروی غزل معاصر بود؛ بعدازظهر سهشنبه 3 آذر 94 اولین جلسه شورای سیاستگذاری بزرگداشت سالگرد این استاد فقید با حضور دکتر علیرضا قزوه، حسین اسرافیلی، سید عبدالله حسینی، مصطفی محدثی خراسانی، محمود حبیبی کسبی و اینجانب در دفتر آفرینش های ادبی حوزه هنری برگزار شد. اسماعیلی در ادامه افزود: در این جلسه، علیرضا قزوه (مدیر مرکز آفرینشهای ادبی و شورای سیاستگذاری) با اشاره به جایگاه والا و مقام رفیع استاد مشفق کاشانی در عرصه غزل، بر برگزاری مطلوب و شایسته مراسم اولین سالگرد این معلم اخلاق و استاد شعر و ادب با مشارکت سایر نهادهای فرهنگی تاکید کرد. در ادامه جلسه سایر اعضا نیز به بیان نظرات و دیدگاه های خود در مورد چگونگی و نحوه برگزاری مراسم سالگرد این استاد فقید پرداختند. وی در پایان به تشریح برنامه های پیش بینی شده برای مراسم بزرگداشت اولین سالگرد استاد مشفق کاشانی پرداخت و گفت: در پایان اولین جلسه سیاست گذاری، اجرای برنامه های زیر به منظور بزرگداشت مقام ادبی این چهره ماندگار ادبیات به تصویب اعضا رسید:
1 – آماده سازی و چاپ آخرین سروده های استاد مشفق برای چاپ و رونمایی در مراسم بزرگداشت.
2 – ترجمه 40 غزل برگزیده به زبان های خارجی
3 – ساخت کلیپ (نماهنگ)
4 – نام گذاری کوچه بابک شرقی (کوچه ای که منزل استاد در آن واقع شده است) به نام استاد مشفق کاشانی
5 – چاپ ویژه نامه سالگرد
6 – نصب بنرهای شهری در میادین اصلی شهر به منظور بزرگداشت سالگرد استاد
7 – ساخت تندیس و نصب در یکی از بوستان های شهری
8 – چاپ تمبر یادبود
9 – تقدیر از خانواده مکرم استاد در مراسم سالگرد
عباس کیمنش ملقب به «مشفق کاشانی» در سال ۱۳۰۴در شهر کاشان زاده شد. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در همین شهر و تحصیلات دانشگاهی را در دانشگاه تهران به پایان برد. او با اخذ درجه فوق لیسانس به تدریس مشغول شد و مدت ۳۷ سال در آموزش و پرورش به تربیت نسل جوان کشور پرداخت.
استاد مشفق کاشانی که علاوه بر عضویت در انجمن قلم ایران، ریاست شورای شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت مدیره انجمن شاعران ایران را نیز برعهده داشت در 28 دی ماه 1393 و در حالی که در حال شعرخوانی بود از حال رفت و در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی جان به جان آفرین تسلیم کرد .
برخی از آثار: «صلای غم» تضمین ۱۲ بند محتشم کاشانی، «خاطرات» (سال ۱۳۲۴)، «سرود زندگی» (سال ۱۳۴۲)، «شراب آفتاب» (سال ۱۳۴۲)، «آذرخش» (گزینه اشعار)، «آینه خیال» (سال ۱۳۷۲)، «بهار سرخ سرود» (سال ۱۳۷۳)، «هفت بند التهاب» (سال ۱۳۷۵)، «نقشبندان غزل» (سال ۱۳۶۵)، «انوار ۱۵خرداد» (سال ۱۳۶۵)، «خلوت انس»، سه مجلد با همکاری رضا اسماعیلی، تصحیح «دیوان حاج سلیمان صباحی بیدگلی» با همکاری پرتو بیضایی (سال ۱۳۴۰)، «مجموعه شعر جنگ»، تذکره شاعران معاصر
راز مستان. انتهای پیام/
http://fna.ir/RFM2UD
94/09/08 - 12:11
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]