واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
نشست دعای مشترک ادیان ابراهیمی برای صلح در آلمان برگزار شد
نشست دعای مشترک ادیان ابراهیمی برای صلح در واکنش به فجایع تروریستی اخیر لبنان، سوریه و فرانسه و با هدف ابراز همدردی با آسیبدیدگان این فجایع و آوارگان خشونت در منطقه در شهر ارفورت مرکز ایالت تورینگن آلمان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، «نشست دعای مشترک ادیان و مذاهب ابراهیمی برای صلح» به همت مرکز اسلامی هامبورگ، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در آلمان، مؤسسه خانه ایران در وایمار، شهرداری شهر ارفورت و شورای ادیان این ایالت در شهر ارفورت مرکز ایالت تورینگن آلمان برگزار شد. این برنامه در واکنش به فجایع تروریستی اخیر لبنان، سوریه و فرانسه و با هدف ابراز همدردی با آسیبدیدگان این فجایع و آوارگان خشونت در منطقه انجام پذیرفت، در این مراسم که با حضور علمای ادیان یهودی، مسیحی و مسلمان در قالب مذاهب کاتولیک، افانگلیش، ارتودکس، شیعه و سنی برگزار شد، هر یک از نمایندگان ادیان و مذاهب با حضور در جایگاه، ضمن توضیح کوتاهی درباره تعالیم دینی خویش پیرامون صلح و محکومیت حرکتهای تروریستی، برای اتحاد، امنیت، صلح و آرامش مردم جهان دعا کردند. در این نشست سیدابراهیم از شیعیان لبنانی مقیم ارفورت به اتفاق حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن مخبر معاون مرکز فرهنگ اسلامی فرانکفورت در جایگاه سخن حاضر شدند، در ابتدا سیدابراهیم به معرفی مختصری از جامعه شیعیان ارفورت پرداخت و سپس حجتالاسلام مخبر به نمایندگی از سوی مرکز اسلامی هامبورگ ضمن محکومیت تروریسم در هر شکل و با هر شعار، برای تحقق صلح پایدار در جهان دعا کرد.
در نهایت این نشست با قرائت بیانیه مشترک شورای عالی ادیان ایالت تورینگن توسط محبوب مدیر خانه ایران پایان پذیرفت. به گزارش فارس، پس از این نشست حجتالاسلام مخبر در مرکز اسلامی تازه تأسیس شهر ارفوت حضور یافت و ضمن اقامه نماز جماعت با مؤمنان حاضر در مرکز اسلامی شهر ارفوت در نشستی صمیمی در خصوص چگونگی روند رشد و بهینهسازی آن مرکز به تبادل نظر پرداخت و در جریان مشکلات آنان در خصوص اداره مرکز اسلامی ارفورت قرار گرفت. وی ضمن تأکید بر انتقال مشکلات به مسئولان مرکز اسلامی هامبورگ گفت: با توجه به افزایش چشمگیر جمعیت شیعیان مهاجر به آلمان که اغلب داغدیده جنایتهای گروههای افراطی و تروریستی همچون داعش هستند، باید زمینه ارتباط و همدلی و همراهی این عزیزان با همکیشان مسلمانشان افزایش یابد و یکی از بهترین زمینههایی که میتواند این همدلی و همراهی را به وجود آورد ارتباط با مراکز اسلامی است، مراکز اسلامی نیز در جهت رشد و تعالی خود بیش از هر چیز به حضور، همکاری و همگرایی مؤمنان ساکن در منطقه وابسته است و این همیاری و جدیت بزرگترین سرمایه مراکز اسلامی است. انتهای پیام/ک
http://fna.ir/QRK1EX
94/09/08 - 11:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]