واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ آذر ۱۳۹۴ (۱۰:۱۶ق.ظ)
انعقاد تفاهمنامه بين بانک ملت و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و صندوق رفاه دانشجويي موج - تفاهمنامه هاي همکاري بين بانک ملت و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و صندوق رفاه دانشجويي با حضور مسوولان ارشد اين سازمان ها منعقد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اين تفاهمنامه که به امضاي دکتر محمد فرهادي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري و علي رستگار، مدير عامل بانک ملت، رسيد؛ سطح همکاري هاي دو سازمان را از طريق تمرکز حساب هاي وزارت و واحدهاي تابعه و گسترش بسترهاي مناسب براي ارائه خدمات و تسهيلات بانکي ارتقا خواهد داد.
دکتر فرهادي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري، در مراسم امضاي اين تفاهمنامه با قدرداني از اقدامات خوب بانک ملت، اين بانک را بانکي پيشرو در عرصه نوآوري ها و انجام پروژه هاي بزرگ خواند و اظهار کرد: بانک ملت در حمايت از سرمايه گذاري هاي ريسک پذير، تامين مالي پروژه هاي مهم و حياتي و حمايت از توليد عملکرد خوبي داشته است.
وي حمايت بانک ملت از علم و فناوري و اقتصاد دانش بنيان را شايسته قدرداني دانست و گفت: جامعه دانشگاهي و پارک هاي علم و فناوري هم با توجه به پتانسيل ها و زيرساخت هاي بانک ملت بايد همکاري بيشتري با اين بانک داشته باشند.
وزير علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به فعاليت بيش از ۱۶۰۰ شرکت دانش بنيان در کشور تاکيد کرد که گردش مالي شرکت هاي دانش بنيان مستقر در پارک هاي علم و فناوري بيش از يک هزار ميليارد تومان بوده است.
به گفته وزير علوم، تحقيقات و فناوري، زمينه هاي همکاري زيادي ميان مجموعه اين وزارتخانه با بانک ملت وجود دارد که مي تواند در نهايت به پيشرفت علمي اقتصادي کشور منتج شود.
علي رستگار، مدير عامل بانک ملت، هم اظهار اميدواري کرد که اين تفاهمنامه منشا خير و برکت براي کشور باشد.
وي با اشاره به برگزاري جلسات متعدد براي نهايي کردن تفاهمنامه ميان بانک ملت و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يادآور شد: ما سال ها پيش نخستين شعبه را در دانشگاه تهران با هدف حمايت از تجاري سازي دانش از طريق اعطاي تسهيلات و صدور کارت هاي الکترونيک براي دانشجويان داير کرديم و اميدواريم که با عملياتي شدن اين تفاهمنامه، خدمات مناسبي را به مجموعه وزارت علوم و کل جامعه دانشگاهي کشور ارائه کنيم.
مدير عامل بانک ملت، اين بانک را يکي از بزرگ ترين موسسات مالي کشور و سامانه محب بانک ملت را در نظام بانکي کشور بي نظير خواند و ادامه داد: اين سامانه نشانه برتري بانک ملت در زمينه فناوري اطلاعات است که باعث وفاداري و افزايش سطح رضايت مشتريان بزرگ شده است.
رستگار با بيان اين نکته که بانک ملت از ديرباز ارتباطات خوبي با دانشگاه هاي بزرگ کشور داشته است، گفت: حمايت از شرکت هاي دانش بنيان از محورهاي مهم فعاليت هاي اين بانک است.
وي همچنين با اشاره به آمادگي اين بانک براي فعاليت در دوران پساتحريم تاکيد کرد: تمامي مقدمات لازم براي صدور کارت هاي ارزي فراهم شده است
دکتر اميد، معاون اداري-مالي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، هم در سخناني اظهار کرد: بانک ملت از بانک هايي است که از گذشته ارتباط خوبي با دانشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري داشته است.
وي با اشاره به ايجاد نخستين شعبه بانک ملت در پارک علم و فناوري دانشگاه تهران و حمايت از پژوهشگران تصريح کرد: در اين سال ها تسهيلات خوبي بدون تشريفات اداري پيچيده از سوي اين بانک براي کارهاي پژوهشي و فناوري اختصاص داده شده است و به همين دليل هم اکنون دانشگاه ها و پارک هاي فناوري، بانک ملت را به عنوان بانک حامي علم و فناوري مي شناسند.
وي استحکام زيرساخت هاي بخش فناوري اطلاعات را از مهم ترين ويژگي هاي بانک ملت خواند و اضافه کرد: اين قابليت مي تواند در مرحله جديد که وزارت علوم در حال سامانه سپاري فعاليت هاي مالي خود است، بسيار موثر واقع شود.
معاون وزير علوم، تحقيقات و فناوري، انعقاد تفاهمنامه با بانک ملت را باعث ارتقاي فعاليت هاي پژوهشي و فناوري در کشور ذکر کرد و افزود: ديدگاه مديران ارشد اين بانک نسبت به سرمايه گذاري در اقتصاد دانش بنيان بسيار اميدوارکننده است.
بر اساس اين گزارش، علاه بر امضا و تبادل تفاهمنامه ميان بانک ملت و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، تفاهمنامه اي نيز ميان اين بانک و صندوق رفاه دانشجويي منعقد شد که به امضاي علي رستگار، مدير عامل بانک ملت و دکتر يزدان مهر، رئيس صندوق رفاه دانشجويي، رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]