تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر جوان مؤمنى كه در جوانى قرآن تلاوت كند، قرآن با گوشت و خونش مى آميزد و خداوند ع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827982802




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟


واضح آرشیو وب فارسی:الف: پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۰۲
علی رغم ورود کانال خبری پایگاه اطلاع رسانی رهبر معظم انقلاب و روزنامه کیهان، برخی مسوولان هنوز از امکان فیلترشدن تلگرام می گویند.به گزارش مجله روشن، تلگرام در ایران شرایط خوبی ندارد. بیست میلیون کاربر ایرانی به طور مداوم از این برنامه استفاده کرده و تجارت های بسیاری بر پایه قابلیت هایش شکل گرفته اند. با این حال به نظر می رسد برای برخی مسوولان این آمار و ارقام میلیونی هیچ اهمیتی نداشته و تا مسدودسازی نهایی، دست از تلاش برنخواهندداشت.محمود واعظی، وزیر ارتباطات، هم در حاشیه رونمایی از نسخه پنجم موتور جست و جوی پارسی جو گفت: «اگر کانال های غیراخلاقی تلگرام بسته نشده باشد ممکن است خود ما به عنوان دولت نگذاریم که این شبکه در ایران ادامه فعالیت دهد.» فشارها به تلگرام و وزارت ارتباطات افزایش پیدا کرده و شرایط ادامه فعالیت این اپلیکیشن در کشورمان مبهم تر از همیشه شده است.جست و جوها برای یافتن جایگزینی از مدتی قبل آغاز شده و اگر تلگرام به کلی فیلتر شود، شاید یکی از چهار اپلیکیشن زیر بتوانند جایگزین های مناسبی باشند.+Kik:Aاپلیکیشن Kik (کیک) نحوه کاربری بسیار آسانی داشته و بیش از ۲۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان از آن برنامه استفاده می کنند. پنج سالی از منتشر شدن این پیام رسان می گذرد و کیک همچنان به رشد آهسته و پیوسته اش ادامه داده. این برنامه نزد کاربران اینستاگرامی هم محبوبیت بسیاری دارد. اگر به بخش Bio اغلب اکانت های اینستاگرام نگاه کنید، شناسه Kik مخصوصی برای ارتباطات بیشتر معرفی شده.
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

چرا که کیک مثل تلگرام به کاربرانش اجازه می دهد نام کاربری ویژه ای برای خود تعریف کنند و بدین ترتیب از شماره تلفن و حریم خصوصی شان محافظت بیشتری به عمل آورند. یک مرورگر اینترنتی نیز در این برنامه تعبیه شده تا دیگر برای باز کردن صفحات وب به خروج از آن نیازی نداشته باشید. فعلا از بیشتر از 600 هزار ایرانی از کیک استفاده می کنند و هنوز اختلالی جدی در عملکرد آن ایجاد نشده است.TicToc:Aزادگاه این پیام رسان در کره جنوبی است. کشوری که رقابت مسنجرآپ ها در آن بسیار شدید دنبال می شود. با این حال TicToc توانسته راهش به بازارهای خارجی را باز کرده و اکنون بیشتر از 50 میلیون کاربر از آن استفاده می کنند.این برنامه امکان تماس رایگان  البته ساخت استیکرها را برای کاربرانش فراهم کرده و نسخه دسکتاپ و تبلت آن هم عمل کرد خوبی دارد.
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

همچنین امکانات دراپ باکس نیز در این اپلیکیشن به خوبی ادغام و کارتان برای اشتراک فایل ها بسیار ساده تر شده است. با توجه به حواشی اخیر تلگرام، میزان نصب این برنامه در دستگاه های کاربران ایرانی رشد خوبی داشته و اکنون بیشتر از یک میلیون نفر TicToc را نصب کرده اند. روندی که در صورت مسدودسازی تلگرام، احتمالا شاهد رشد انفجاری آن خواهیم بود.+Hike: Bهندوستان یکی از پیش روترین کشورها در صنعت نرم افزار است و بنابراین جای تعجب ندارد که اپلیکیشن Hike را از محصولات برتر آن جا بدانیم. هایک علاوه بر پیام رسانی، به تایم لاین هم مجهز بوده و کاربران می توانند پست های سایر دوستان شان را تماشا کرده و برای شان کامنت ارسال کنند. تم ها و استیکرهای جذابی در این برنامه قرار داده شده و برخلاف تلگرام، امکان تماس صوتی نیز فراهم است.
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

تا حجم حداکثر 100 مگابایت امکان ارسال فایل وجود دارد و در اقدامی جالب می توانید درست مانند اینستاگرام، عکس های تان را قبل از ارسال برای طرف مقابل ویرایش کنید.هایک را می تواند به طور همزمان جایگزینی برای تلگرام و لاین به شمار آورد. چیزی که سبب شده فعلا 600 هزار کاربر ایرانی نیز از این برنامه استفاده کنند و احتمالا شاهد افزایش این جمعیت در آینده نزدیک هم خواهیم بود.Soma: Bاپلیکیشن سوما را می تواند ساده ترین جایگزین کنونی تلگرام به شمار آورد. برنامه ای که از لحاظ زبان طراحی، اهداف و امکاناتش، شباهت هایی انکارنشدنی با واتساپ دارد. رابط کاربری سبک و ساده این برنامه کمک می کند تا در گوشی های هوشمند قدیمی هم عمل کرد خوبی داشته باشد. تماس های تصویری سوما هنوز محدودیتی ندارد و در صورت بهره مندی از اینترنتی خوب و پایدار می توانید به کیفیت تماس های صوتی اش هم امیدوار باشید. سرعت ارسال پیام ها هم مشکلی نداشته و پانصد هزار کاربر ایرانی هم شکایتی از این بابت بیان نکرده اند.
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

در کل اگر استیکر، تم، کانال و موارد این چنینی برای تان مهم نیست و فقط می خواهید تماس های صوتی و تصویری رایگان برقرار کرده و به رایگان پیامک ارسال کنید، این برنامه به خوبی نیازهای تان را پاسخ می دهد. امری که شاید سوما را از فیلترهای احتمالی در آینده نیز مصون کند.تایم لاین؛ کوچ های شبکه ایاورکات به فیس بوک (2009- 2011)
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

اورکات اولین نسل از شبکه های اجتماعی مدرن را معرفی کرده و برای مدت ها در کشورمان محبوب بود تا اینکه فیس بوک با امکانات بیشتر وارد بازار شده و کاربران ایرانی را جذب کرد.فیس بوک به اینستاگرام (2012- 2015)
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

با ورود خانواده ها و اعضای مسن تر به فیس بوک، این شبکه جذابیت هایش برای جوانان را از دست داد. این گروه سنی به اینستاگرام مهاجرت کرده و فیلتر نبودن این شبکه نیز باعث رشد دو چندانش در ایران شد.گوگل ریدر به فیدلی (2013-2015)
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

گودر برای مدت هشت سال، محبوبیتی بی نظیر در میان کاربران ایرانی کسب کرده بود. تصمیم عجیب گوگل در لغو این سرویس، باعث مهاجرت این کاربران به سمت فیدلی و استفاده از فیدخوان این وب ساید شد.ویچت به وایبر (2013-2015)
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

قابلیت های ویچت در ارسال پیام های رایگان، از اصلی ترین دلایل محبوبیت این اپلیکیشن در ایران بود. با فیلتر شدن این برنامه و البته امکان تماس تلفنی رایگان، وایبر توانست میلیون ها کاربر ایرانی را به خود جذب کند.یاهومیل به جیمیل (2004- 2007)
پس از تلگرام قرار است به کجا برویم؟

افول یاهومسنجر و افت کیفیت سرویس ایمیل یاهو با معرفی جیمیل همراه شد. روندی که سرانجام باعث شد ایرانیان ایمیل های اصلی و رسمی شان را در این محصول گوگل به ثبت برسانند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن