واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: واکنش تند یک بازیگر و کارگردان نسبت به ورود بازیگران جدید
شاهد احمدلو که از بچگی در فیلمهای مسعود کیمیایی بازیگری را آغاز کرد، به تحلیل مقوله بازیگری، کارگردانی و اکران سینما پرداخت.
شاهد احمدلو بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص سطح و کیفیت فضای بازیگری الان نسبت به سالهای گذشته و اینکه سینما تا چه حد توانسته بازیگران ماندگار و صاحب سبک طی چند سال اخیر معرفی کند، گفت: ما نتوانستیم نیاز جامعه سینمایی را در خصوص معرفی بازیگران ماندگار تأمین کنیم. به این خاطر که اکثریت بازیگران که هماکنون فیلم بازی میکنند، نه چشم قشنگ؛ نه صدای زیبا؛ و هزاران نه دیگر را ندارند، آنها حتی بلد نیستند راه بروند؛ اما متأسفانه بازی میکنند.
وی افزود: متأسفانه سینمای ما با وجود ظرفیتهای بالا و مستعد سینمایی، به سمت و سویی میرود که بر روند پیشرفت سینما در همه موارد آن از پشت صحنه و جلوی دوربین تأثیرات منفی فراوانی گذاشته است.
وی مشکلات کارگردانی را نیز مورد بررسی قرار داد و عنوان کرد: هر جایی که آب باشد گل هم هست. در هر صورت استعدادهای بسیار خوب و تازهای را در عرصه کارگردانی میبینیم. البته کارگردانی با بازیگری فرق میکند. کارگردانی به فکر خوب و کاری عاشقانه و قلبی ربط دارد؛ اما بازیگری غیر از این دو مورد به شکل ظاهری منسجم، استاندارد و درستی نیز نیازمند است تا آن وقت بتوانیم نام آنها را بازیگر بگذاریم.
احمدلو اظهار داشت: بازیگری غیر از فن، تجربه و انسانیت، استایلی میخواهد که فکر میکنم این ویژگی را اکثریت بازیگران جوان که میبینیم، ندارند. یکسری بازیگران بلد نیستند جلوی دوربین دهان خود را ببندند و راه بروند و هر کار دیگری که یک بازیگر خوب انجام میدهد، را بکنند اما متأسفانه جایزه میگیرند و تشویق میشوند. تمام اینها ضعف سینما است که باید به طور جدی به آن پرداخت.
این کارگردان از تمایلش برای فعالیت در قاب تلویزیون و یا سینما گفت: برای من فرق نمیکند؛ چون فیلم از کودکی برای من فیلم بوده و تلویزیون و سینمایی ندارد. مهم کار کردن برای مردم آن هم ارائه آثاری است که مورد استقبالشان قرار بگیرد.
احمدلو در خصوص مشکلات اکران سینما بیان کرد: سؤال سختی است که در یک پاراگراف و یک مقطع کوچک نمیتوان به آن پرداخت و اصلاً کار من نیست؛ چون کار من فیلمسازی است و بهتر آنکه فیلمم را بسازم. این مدیران و مسئولان سینما هستند که باید این سیاستها و مسیر ناهمگون را هموار کنند تا بتوانیم اعتلای واقعی سینمای ایران را در قلب و روحمان احساس کنیم. سالهاست که مخاطبان جلوی سینماها صف نمیکشند؛ این یعنی اینکه بسیاری از چیزها زیر سؤال رفته است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
گلایههای تهیهکننده سینما در اکران خصوصی «جامه دران»
حضور من جای کسی را تنگ نمیکند
بازگشت ستارهی دههی هفتاد به سینما با "سایههای موازی"
توليدات انجمن سينمای جوانان ايران بر روي پردهی سينمای هنر و تجربه
ابوالفضل پورعرب مردی از جنس بلور
بودجه کارهایم به اندازه ساخت یک تله فیلم است/ برداشتی آزاد از "فرار از تله"
۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]