واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آذر ۱۳۹۴ (۱۳:۲۵ب.ظ)
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي خوزستان: ساماندهي بيکاران مهم ترين وظايف اداره کار خوزستان است موج-خوزستان-مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي خوزستان، ساماندهي بيکاران را از وظايف حوزه فعاليت خود دانست.
به گزارش خبرگزاري موج از خوزستان، هوشمند صفايي در نشست شوراي اداري که با حضور دکتر کرمي، مديرکل سازمان بازرسي خوزستان و جمعي از رئيسان و مديران حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعي برگزار شد گفت: کوشش مي کنيم مردم را با عضويت در تشکل هاي تعاوني، به درآمد و رفاه اجتماعي برسانيم؛ چراکه هرچه قدر در فعاليت هاي اقتصادي، تعاوني ها را حمايت کنيم مي توانيم در زندگي مردم اثر گذار باشيم.
صفايي از ادغام سه وزارتخانه تعاون، رفاه و کار و امور اجتماعي با هدف اصلاح ساختار اداري و چابک سازي دولت و خدمت رساني هر چه بيش تر در سال 1390بنا به تشخيص و ضرورت مجلس شوراي اسلامي و تشکيل وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعي سخن گفت و افزود: متاسفانه ادغام در استان ما با توجه نبود زيرساخت ها و امکانات لازم، سبب شد همکاران در اداره کل متحمل زحمات و فشارهاي زيادي شوند.
وي يکي از پرمشغله ترين و پرمخاطب ترين بخش هاي کاري حوزه مسووليت خود را روابط کار دانست و يادآور شد: شرايط اقتصادي و تحميل تحريم ها در چند سال اخير سبب شد شرکت هاي کوچک متحمل صدمات و خسارات بسياري شوند که راه کار حوزه روابط کار در مواجه با اين معضل در ابتدا ايجاد کارگروهي ويژه به منظور آسيب شناسي و جلوگيري از تعطيلي کارگاه هاي کوچک بود.
صفائي در ادامه افزود: همچنين در بحث اختلافات کارگري، رويکرد سازشي را در حل اختلافات کارگر و کارفرما در دستور کار قرار داديم؛ زيرا صدور راي سبب ادامه اختلاف و قطع همکاري کارگر و کارفرما مي شود. اجراي اين روند در سال 93 سبب شد 30 درصد آرا به صورت سازشي صادر شود که اين کارها مستلزم تلاش و همت شبانه روزي همکاران ما در حوزه روابط کار بود.
او حضور به موقع و نظارت جدي بازرسان حوزه روابط کار را سبب کاهش 30 درصدي حوادث ناشي از کار در استان برشمرد و گفت: در موضوع مشاغل سخت و زيان آور و بازنشستگي پيش از موعد، پيگيري و تلاش همکاران ما سبب شد، طول دوره رسيدگي به پرونده از 7 ماه به 2 ماه کاهش يابد. همچنين در اين بررسي ها تلاش شد بازنشستگي پيش از موعد شامل حال کساني شود که حضور در محيط کار سبب آسيب به آن ها شود به نحوي که تعداد پرونده ها از 20 هزار به 15 هزار پرونده کاهش يافت.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي خوزستان در ادامه از تعاون به عنوان تجليگاه اقتصاد مردمي نام برد و گفت:تاکيد مقام معظم رهبري در مقدمه اقتصاد مقاومتي مبني بر حضور مردم در فعاليت هاي اقتصادي، وظيفه ما را در توجه به بخش تعاوني سنگين تر کرد و ما براي نيل به اين هدف توجه ويژه به تعاوني هاي مرزنشينان، آبزي پروري و توسعه عمران روستاها را با جديت دنبال کرديم.
او افزود: در بخش تعاوني هاي مرزنشينان، بررسي ها مشخص کرد از ميان يک ميليون و ششصد هزار نفر ساکن مناطق مرزي استان تنها دويست هزار نفر در اين تعاوني ها عضويت و از مزاياي آن بهره مند هستند که راه کار ما به منظور توسعه اين تعاوني ها در مناطق مرزي، ايجاد تعاوني هاي مرزنشينان در بين گروه هاي شغلي و اجتماعي است.
صفائي خاطرنشان کرد: با توجه به اين که ساماندهي جويندگان کار از ابعاد ديگر وجودي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي است، اقدام به ساماندهي و پوياسازي دفاتر کاريابي هاي غيردولتي و دفاتر کارآفريني کرديم. اين موضوع تاثير ويژه اي در نظم دهي و ايجاد خود باوري در بين دفاتر کاريابي غيردولتي و دفاتر کارآفريني داشت.
صفائي افزود: از سوي ديگر موضوع ايجاد اشتغال بدون هزينه را با استفاده از ظرفيت هاي قانوني دنبال کرديم و فرصت هايي همچون استفاده از معافيت مالياتي کارفرما در صورت جذب نيرو از طريق کاريابي هاي غيردولتي و همچنين تخصيص تسهيلات 4 درصد و معافيت مالياتي کارفرمايان در صورت جذب نيرو از ميان مددجويان بهزيستي را احيا و به کارفرمايان شناسانديم.
او درباره ي اشتغال اتباع خارجي تصريح کرد: با تصميم شوراي فني اشتغال، صدور پروانه اشتغال هر نيروي کار خارجي را منوط به جذب 3 نفر نيروي آماده به کار تحصيلکرده داخلي کرديم.
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي خوزستان در پايان گفت: عقد تفاهم نامه با بسيج سازندگي ، سازمان ملي زندان ها و سازمان بهزيستي در حل مشکل بيکاري اين اقشار جامعه از ديگر فعاليت هاي ما بود.
لزوم آموزش نانواهاي استان
در ادامه مدير کل سازمان بازرسي خوزستان ضمن قدرداني از زحمات و تلاش هاي نيروهاي شاغل در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: شما در خط مقدم جبهه خدمت رساني به مردم قرار داريد و بيش تر مردم استان از جمله مخاطب هاي شما محسوب مي شوند.
دکتر کرمي بر ضرورت همکاري بانک ها با توليدکنندگان براي رونق صنعت و کشاورزي و نيز ايجاد اشتغال تاکيد کرد و با اشاره به گندم توليدي استان گفت: بهترين گندم در استان توليد مي شود اما نان هاي توليدي از کيفيت مناسبي برخوردار نيستند. لازم است نانوايان ما در مراکز فني و حرفه اي آموزش هاي لازم را فرا گيرند.
مدير کل سازمان بازرسي خوزستان رسالت اداره بازرسي را نظارت نامحسوس از خط مشي ادارات و خدمات دستگاه ها دانست و گفت: هدف از بازديد هاي دوره اي بررسي ارائه خدمات مطلوب به شهروندان توسط دستگاه هاي اجرايي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]