واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ آذر ۱۳۹۴ (۱۴:۱۲ب.ظ)
بستري مناسب تر از آموزش و پرورش براي توسعه تربيت ديني وجود ندارد موج - دبير شوراي عالي حوزههاي علميه گفت:قطعاً حوزه علميه ازهمکاري با بخش تعليم و تربيت استقبال خواهد کرد و خوشحاليم که امروز شاهد تعامل خوبي بين آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج،آيت الله مرتضي مقتدايي، در نهمين نشست آموزشي ترويجي مديران حوزههاي علميه و دبيران کميتههاي ستادي و استاني گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر 10 روزه خود به قم نسبت به ورود حوزويان به آموزش و پرورش و اسلامي شدن تعليم و تربيت تاکيد کردند که همين امر موجب شد تا سرانجام دفتر همکاريها که امروز گسترده شده، تشکيل و توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي به صورت رسمي و قانوني تصويب شد.
وي با بيان اين که ستاد همکاريهاي حوزه و آموزش و پرورش برکتهاي خوبي داشته و از اين پس بايد ثمره همکاريها نمايان تر شود، گفت: دانش آموزان به عنوان امانتهايي در دست معلمان، بايد متناسب با چارچوبهاي اسلامي تربيت شوند و اخلاق واحکام دين را بياموزند.
رئيس شوراي عالي حوزههاي علميه با تاکيد بر اينکه اگر يک دانش آموز نقش پذيري و هويت ديني بگيرد، در دوره دانشگاه و سپس اجتماع در هر سمتي که باشد، به خوبي جامعه را اداره خواهد کرد، ابراز داشت: اين نگاه که در آينده مسئولاني متدين و سالم اداره اجتماع را برعهده بگيرند، از برکتهاي همين ستاد همکاريهاست.
عضو خبرگان رهبري با تاکيد بر وظيفه حوزويان نسبت به امور اخلاقي وشرعي دانش آموزان، وظيفه آموزش و پرورش را نيز تعليم و آموزش با اين ديدگاه عنوان کرد.
وي با بيان اين که تربيت ديني آينده سازان جامعه اسلامي از ارزش بسيار بالايي برخوردار است، گفت: تربيت ديني دانش آموزان با قيات الصالحات ماندگاري است که برکات آن شامل حال جامعه خواهد شد.
آيت الله مقتدايي ادامه داد: هدف از تشکيل اين جلسه تفاهم بين حوزههاي علميه و وزارت آموزش و پرورش است و قطعاً اين ستاد براي نزديکي و تعامل بين حوزه علميه و آموزش و پرورش لازم و ضروري است.
وي خاطر نشان کرد: بستري مناسب تر از آموزش و پرورش درسطح کشور براي توسعه تربيت ديني وجود ندارد، قطعاً بايد به اين بحث ورود کنيم تا بتوانيم با ايجاد زمينه مطلوب بتوانيم از اين ظرفيت بزرگ استفاده کنيم.
آيت الله مقتدايي خاطر نشان کرد: با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي اين ستاد به صورت رسمي فعاليت خود را آغاز کرد و جنبه رسمي و قانوني پيدا کرد و برکات اين کار در آينده براي تمام مسئولين و نمايندگان ستاد ديده خواهد شد.
وي تصريح کرد: وظيفه آموزش و پرورش تدوين رويکرد ديني براي دانش آموزان است تا در آينده بتوانند در تمامي دبير شوراي عالي حوزههاي علميه کشور با تاکيد بر اين موضوع که بايد ارتباط خوبي بين حوزههاي علميه و آموزش و پرورش برقرار شود اظهار کرد: بايد اين دو سازمان وظايف خود را به خوبي با يکديگر هماهنگ کرده باشند تا بتوانند رزايق اخلاقي و همچنين تعليم و تربيت دانش آموز که از مهمترين اين دو حوزه است را به مرحله اجرا در آورند.
وي در ادامه گفت: قطعاً حوزه علميه ازهمکاري با بخش تعليم و تربيت استقبال خواهد کرد و خوشحاليم که امروز شاهد تعامل خوبي بين آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه هستيم.
آيت الله مقتدايي عنوان کرد: فعاليت آموزش و پرورش و حوزههاي علميه در مسير رشد تربيتي جامعه مايه مباهات است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]