واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۵:۳۶ب.ظ)
کنترل سرعت وسايل نقليه اساسيترين کار در کاهش سوانح رانندگي است موج - فرمانده انتظامي آذربايجان غربي گفت: کنترل سرعت وسايل نقليه به ويژه در جادهها، اساسيترين کار در راستاي کاهش سوانح رانندگي است که بايد در دستور کار همه نهادها از جمله نهادهاي اجرايي و فرهنگي قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار ناصر اصلاني در نشست هماهنگي طرح زمستاني پليس راه و طرح زائران اربعين حسيني در آذربايجان غربي افزود: اين امر يکي از عوامل دردسرساز در حوزه ترافيک تمامي کشورهاي دنياست که البته حدود 30 درصد کشورها با اجراي اقدامهاي فرهنگي و کنترلي توانستهاند آن را مهار کنند و ما نيز بايد با سرعت بيشتري به اين سمت حرکت کنيم.
وي اضافه کرد: طبق بررسيهاي انجام شده در ايران و آذربايجان غربي نيز موضوع واژگوني خودروها يکي از مهمترين عوامل بروز تصادف و جان باختن تعداد زيادي از شهروندان است که اين امر يکي از نتايج سرعت غيرمجاز به شمار ميرود.
فرمانده انتظامي آذربايجان غربي اظهار کرد: پارسال برنامه ريزي خوبي در راستاي کاهش تلفات سوانح رانندگي در آذربايجان غربي انجام شده و تعداد تلفات نيز 10 درصد کاهش يافته است، ولي؛ در کاهش تصادفهاي جرحي و خسارتي مشکلاتي در استان وجود دارد که با بهرهمندي از خرد جمعي و همراهي همه نهادها ميتوان اين امر را نيز کنترل کرد.
وي فرهنگسازي با همراهي صداوسيما، رسانهها و شرکتهاي بيمه را امري اساسي در کاهش تصادف در کشور و استان عنوان کرد و ادامه داد: در زمان حاضر بخش مهمي از توان اعتباري بيمهها به پرداخت خسارت تصادفها و ديه افراد جان باخته و مصدوم هزينه ميشود که در صورت کاهش تعداد اين افراد، اين شرکتها نيز ميتوانند سرمايهگذاريهاي پيشگيرانه را انجام دهند.
سردار اصلاني بر عزم جدي پليس براي کاهش روز افزون تلفات و مجروحان سوانح رانندگي به ويژه در جادههاي آذربايجان غربي تاکيد کرد و گفت: برخورد قاطع با تخلفهاي حادثهساز، توقيف خودروهاي با 2 تخلف حادثهساز همزمان، ضبط گواهينامه رانندگي افراد داراي 30 نمره منفي، کنترل موتورسيکلتسواران و کنترل ناوگان حملونقل بار و مسافر به همراه توجه جدي به حل مشکل نقاط حادثهخيز در جادهها از جمله مواردي است که پليس براي اجراي آنها اهتمام جدي دارد.
وي با قدرداني از همراهي صداوسيما و رسانهها در خصوص ارائه آموزشهاي فرهنگساز براي مردم در خصوص نحوه صحيح رانندگي افزود: آموزش رانندگان و سرنشينان؛ به ويژه کودکان و نوجوانان در اين خصوص بسيار مثمر ثمر است و نبايد از اين امر غافل شد.
فرمانده انتظامي آذربايجان غربي اضافه کرد: اجراي طرح زمستاني پليس راه و آمادگي زود هنگام و برنامه ريزي شده دستگاههاي اجرايي مرتبط امري ضروري است که ميتواند در کاهش سوانح رانندگي به ويژه در زمان بارش برف و يخبندان معابر درون و برونشهري تأثيرگذار باشد.
سرپرست معاونت امور عمراني استانداري آذربايجان غربي نيز در اين نشست با اشاره به تلاش همه دستگاههاي مرتبط در راستاي کاهش تصادفهاي رانندگي؛ به ويژه در فصل سرد سال اظهار کرد: در راستاي پيشگيري از بروز سوانح تلخ بايد پيشبينيهاي لازم از سوي نهادهاي مسوول و درگير انجام و برنامه ريزيها براي ارائه به هنگام کمکها به حادثه ديدگان انديشيده شود.
علي اسلامنور گفت: اطلاعرساني پيشگيرانه در هفتههاي پيش از آغاز اجراي طرح در خصوص استفاده از وسايل ايمني و گرمازا در مسافرتهاي برونشهري ضروري در اين فصل و همچنين آمادگي کامل پايگاههاي دستگاههاي مرتبط؛ به ويژه در مناطق برفگير از جمله مواردي است که بايد مدنظر مسوولان باشد.
وي افزود: استفاده از تجهيزات ايمني در فصل سرما يک ضرورت حياتي است و نبايد از آن غافل بود.
فرمانده پليس راه آذربايجان غربي نيز در اين نشست با ارائه گزارشي از اجراي طرح زمستاني پليس راه سال 93 اضافه کرد: در سه ماه اجراي اين طرح در سال گذشته 66 تصادف فوتي، 849 تصادف جرحي و 454 تصادف خسارتي در جادههاي استان رخ داد که نتيجه آن مجروح شدن يک هزار و 574 نفر و از دست دادن جان 87 نفر بود.
سرهنگ عباس فرماني اظهار کرد: در تصادفهاي صورت گرفته در طرح زمستاني سال گذشته 40 درصد مربوط به تصادف وسيله نقليه با وسيله نقليه ديگر و 33 درصد مربوط به واژگوني و خروج از جاده بود که با استفاده از تجربيات پارسال ميتوان امسال براي کاهش اين تعداد برنامه ريزي کرد.
وي ادامه داد: طرح زمستاني امسال پليس راه فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي همزمان با سراسر کشور از 23 آذر جاري آغاز شده و تا 23 اسفندماه و آغاز طرح نوروزي ادامه مييابد.
فرمانده پليس راه آذربايجان غربي گفت: 100 تيم محسوس و نامحسوس با همکاري بيش از 400 نفر از عوامل پليس در اجراي طرح زمستاني پليس فعاليت ميکنند.
در ادامه اين نشست اعضاي حاضر به بيان اقدامهاي انجام شده دستگاههاي اجرايي مختلف در راستاي اجراي هرچه بهتر طرح زمستاني پليس راه در سال جاري پرداختند و تمهيدات انديشيده شده براي رفت و برگشت زائران عتبات عاليات در ايام اربعين حسيني ارائه شد.
قرار است حدود 20 هزار نفر از آذربايجان غربي در اين سفر معنوي شرکت کنند.
آذربايجان غربي بيش از 12 هزار کيلومتر بزرگراه، جاده اصلي و فرعي و جاده روستايي دارد که فصل زمستان در آنها با بارش برف، يخبندان و سرماي شديد همراه است.
اين استان همچنين 17 گردنه برفگير دارد که در فصل سرد سال همواره بارش برف در آنها وجود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]