تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815618486




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توجه به زبان و ادبیات فارسی توجه به فرهنگ، هویت و دین است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس فرهنگستان زبان و ادب پارسی در شیراز : توجه به زبان و ادبیات فارسی توجه به فرهنگ، هویت و دین است رئیس فرهنگستان زبان و ادب پارسی گفت: توجه به زبان و ادبیات فارسی توجه به علم، فرهنگ، ملیت، هویت و دین است.
۱۳۹۴ جمعه ۲۹ آبان ساعت 19:51

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا از فارس ، غلامعلی حدادعادل در نخستین همایش ملی بررسی موضوعی کتاب‌های درسی زبان و ادبیات فارسی و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در 20 سال گذشته 50 هزار واژه جایگزین واژه‌های بیگانه در زبان و ادبیات فارسی شده است اظهار داشت: تمام این واژه‌ها منتشر شده و در اختیار مردم قرار گرفته است و بهتر است مردم، رسانه‌ها و صدا و سیما نیز از این واژه‌ها استفاده کنند. وی با اشاره به سهم اندک آثار حافظ و سعدی در کتابهای درسی زبان و ادبیات فارسی خاطرنشان کرد: در گذشته این سهم در ادبیات قدیم بیشتر بود اما در حال حاضر توجه به توازن ادبیات قدیم و ادبیات جدید و حتی ادبیات بیگانه در دستور کار قرار دارد که منجر به کاهش سهم حافظ و سعدی در کتابهای درسی ادبیات زمان حاضر شده است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب پارسی با بیان اینکه هر فردی که می‌خواهد در ادبیات فارسی استاد شود باید گلستان سعدی را بخواند و حتی باید دانش‌‌آموزان را در زمان خارج از مدرسه با گلستان سعدی آشنا کرد افزود: سعدی نقش ارزنده در ادبیات فارسی دارد و هر کسی که ادبیات فارسی بیاموزد و آثار سعدی را نخوانده باشد مانند فرزندی است که شیر مادر نخورده است.
حدادعادل با اشاره به افت تحصیلی دانش‌آموزان در سالهای گذشته راه حل برطرف شدن این مشکل در آموزش و پرورش را تربیت معلمان خوب دانست و بیان کرد: معلم خوب کتاب بد را هم علاج می‌کند اما معلم بد کتاب خوب را هم خراب می‌کند.
وی تصریح کرد: راه اصلاح افت تحصیلی دانش‌آموزان در سالهای اخیر جذب دانش‌آموزان با استعداد برای معلمی و تربیت آنها به نحو شایسته است و به جوانان با استعداد نیز توصیه می‌کنم شغل معلمی را انتخاب کنند زیرا بهترین راه خدمت به زبان و ادبیات فارسی است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب پارسی با توصیه به معلمان مبنی بر اینکه درس فارسی را مورد توجه ویژه قرار دهند عنوان کرد: افت درس فارسی به معنای افت در تمام دروس است زیرا دانش‌آموزی که فارسی را خوب نیاموخته است دیگر دروس مانند ریاضی را هم به خوبی نمی‌آموزد.
حدادعادل تأکید کرد: توجه به زبان و ادبیات فارسی توجه به علم، فرهنگ، ملیت، هویت و دین است و خوشحالم که شهر شیراز اقدام به برگزاری نخستین همایش ملی بررسی موضوعی کتابهای درسی زبان و ادبیات فارسی کرده است و امیدوارم مقالات عرضه شده به این همایش در اختیار معلمان ادبیات سراسر کشور قرار گیرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن