تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندانتان را به سه چيز ادب كنيد: عشق به پيامبرتان، عشق به خاندان او، و قرآن خو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871045390




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم بازآفريني تمدن اسلامي/دانش‌آموزان در اين زمينه پيشقدم باشند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۳۲ب.ظ)
نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان: لزوم بازآفريني تمدن اسلامي/دانش‌آموزان در اين زمينه پيشقدم باشند موج -خرم آباد- نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان گفت: ما بايد در علم، دين، معرفت، معنويت و اخلاق به‌سمت بازآفريني تمدن اسلامي برويم و دانش‌آموزان عضو اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي در اين زمينه نقش بسيار مهمي مي‌توانند ايفا کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت‌الاسلام‌والمسلمين حاج علي‌اکبري، نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان،چهارشنبه، 27 آبان ماه در همايش «طلايه‌داران فردا» ويژه دانش‌آموزان پسر که در سالن اجتماعات پرديس علامه طباطبايي خرم‌آباد برگزار شد، ضمن تشکر از اتحاديه لرستان بابت برگزاري جلسه و تسليت سالروز رحلت علامه طباطبايي و علامه جعفري، گفت: علامه طباطبايي حق بزرگي بر زمانه ما دارند به‌خاطر استخراج‌هاي عالي، شيوا و عميق از درياي معارف قرآني و تربيت شاگردان عالي‌رتبه تا تفسير بزرگ الميزان که در نوع خود بي‌نظير بود.
وي افزود: علامه جعفري يک شخصيت بين‌المللي، خوش ارتباط، به‌روز و داراي پويش‌هاي علمي و دريافت‌هاي عالي داشت و عنوان علامه، لايق ايشان بود چراکه آثار بزرگ علمي و ادبي داشتند و شرح نهج‌البلاغه و ديگر آثار ايشان بين دانشمندان جهان شناخته‌شده است .
نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان بيان کرد: روزي که به ديدار علامه طباطبايي رفتم، آخرين صفحات نهج‌البلاغه را که نوشته بودند به من نشان دادند و گفتند اين کار آخر من است و بعد از وفات ايشان اين کار ناتمام ماند و در همين ديدار به من گفتند علي را که شناخته و مي‌تواند بشناسد.
وي بابيان اين‌که انسان ساخته‌ شده تا به حيات معقول برسد و جهان را بشناسد و نسبت خود را بفهمد و اميدواريم خداوند خود خرد ما را بيدار کند، عنوان کرد: بدن ما حکايت خرابه است و گنج درون آن گنج عقل است که به مدد خداوند بايد آن را استخراج‌ و استفاده کنيم
علي‌اکبري گفت: خوشبختي از آن‌کسي است که به آن گنج رسيده باشد چراکه انسانيت و بهره‌مندي شما در گرو اين گنج الهي است.
وي با توصيه به دانش‌آموزان به‌عنوان سرمايه‌هاي بزرگ کشور در راستاي مطالعه کتاب عقل و جهل اصول کافي، بيان کرد: همه بايد به کتاب اصول کافي مراجعه کنند و اين کتاب براي هيچ‌کس سنگين نيست چراکه در اين کتاب ارزش و جايگاه عقل معرفي مي‌شود و در مورد جهل نيز نکاتي آمده است.
وي بابيان اين‌که وقت و فرصت زمان حال است و بايد به خود برسيد، عنوان کرد: قرآن کريم مي‌فرمايد آيا به شما آن‌قدر عمر نداده‌ايم که آنچه را که بايد بفهميد، فهميده باشيد، از ائمه نيز ذيل اين آيه فرمودند يعني 18 سال وقت داريم.
علي‌اکبري تصريح کرد: هرجاي عالم گوهري يافت شود حق شما است اما بايد با اين نگاه به آن نگريست که سرمايه‌هاي وجودي خود را براي شکوفايي، استخراج و طلوع به ميدان بياوريد.
وي بابيان اين‌که مؤمن بايد هرکجا که حکمت باشد خريدار آن باشد، خاطرنشان کرد: استعداد ايراني با ظرفيت تمدن اسلامي در اين است که استاد باشد چراکه شاگردي هميشه خوب نيست.
نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان گفت: خداوند با همه ما صحبت مي‌کند به ما سرمايه‌هاي وجودي، طبيعي و انساني را يادآوري مي‌کند.
وي بابيان اين‌که خداوند، ايراني سرشار از منابع به ما داده است، افزود: خداوند هر آنچه به‌کل دنيا داده است يک‌جا به ايران داده از ذخاير طبيعي، معدني گرفته تا استعداد به‌ويژه استعدادهاي انساني که همه اين‌ها از فضل خداوند است .
علي‌اکبري با اشاره به اين‌که رسالت بزرگي که ايران به عهده گرفته، حق است، عنوان کرد: در راه رسيدن به اين رسالت افرادي جان داده‌اند و سرمايه‌هاي بزرگي پاي اين رسالت گذاشته‌اند تا به اين‌جا رسيده است اما عصر ما عصر برداشت است .
وي با اشاره به اين سخن از مقام معظم رهبري که ظرف 50 سال آينده همه استاد کل جهان باشيد، افزود: امروز نسل جوان ما با وجود چنين نظام، رهبري و سرمايه‌هاي طبيعي و انساني بايد کاري کارستان کند و بايد بر قله دانش جهاني باشيم تا جايي‌که دانشمندان جهان براي علم‌آموزي زبان فارسي را ياد بگيرند.

نماينده مقام معظم رهبري در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: ما بايد در علم، دين، معرفت، معنويت و اخلاق به‌سمت بازآفريني تمدن اسلامي برويم و جوانان ما شانه زير بار ساخت تمدن نوين اسلامي بدهند چراکه مقام معظم رهبري نيز در سال 86 در ديدار با اعضاي انجمن اسلامي گفتند شما بايد زير بار تمدن اسلامي شانه دهيد.
وي بابيان اين‌که دشمن با دو شيوه شبهه و شهوت به جان جامعه ما افتاده است، افزود: يعني دشمن مي‌خواهد ذهن جوانان ما را نسبت به آرمان‌ها مخدوش کند و آن‌ها را با لذت‌هاي شهواني و حيواني سرگرم کند و شبانه‌روز از تمام ظرفيت، علم و دانش استفاده مي‌کند که اين دو تير سمي را به قلب جوان ما زند .
علي‌اکبري با اشاره به اين‌که بچه‌هاي انجمن اسلامي دو مسئولت دشمن‌شناسي و خودشناسي را دارند، گفت: بچه‌هاي انجمن اسلامي بايد دشمن را رصد کنند و بچه‌ها در مدارس را باخبر کنند و با استفاده از هر فرصتي در مدرسه ازجمله برپايي نمايشگاه، با ابتکارات و هنرمندي بچه‌هاي مدرسه، آن‌ها را از دو چيز باخبر کنند اول از آنچه داريم دوم از دشمناني که نمي‌خواهند داشته باشيم و اين نقش نجات‌غريقي است که انجمن اسلامي بايد در مدرسه داشته باشد.
وي عنوان کرد: اين درست نمي‌شود مگر اين‌که از داشته‌ها بهره‌مند باشيد، به خود ايمان آورده و دشمن را به‌خوبي شناخته و براي بچه‌هاي مدرسه الگو باشيد .














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن