تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819673855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارگاه آموزشی مدیریت پسماند روستایی استان مرکزی در خمین برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کارگاه آموزشی مدیریت پسماند روستایی استان مرکزی در خمین برگزار شد کارگاه آموزشی مدیریت پسماند روستایی استان مرکزی با حضور 60 نفر از رابطان پسماند، 20 دهیار استان مرکزی و فرماندار محلات، دلیجان و خمین در خصوص شیوه‌های تفکیک پسماند از مبدا تا مقصد و دفع بهداشتی آن، در بخشداری کمره از توابع شهرستان خمین برگزار شد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ آبان ساعت 10:05

خبرگزاری پانا+ کارگاه آموزشی مدیریت پسماند روستایی استان مرکزی در خمین برگزار شد

به گزارش خبرنگار پانا استان مرکزی، بخشدار کمره خمین در این کارگاه آموزشی گفت: مدیریت پایدار محیط طبیعی، توسعه سرمایه‌های انسانی و اجتماعی، توانمندسازی، یکپارچگی فضایی، مدیریت بهره‌وری موثر و پایدار از منابع طبیعی، مدیریت و مقابله موثر با مخاطرات طبیعی تهدیدکننده زیست و فعالیت‌های روستایی از جمله عوامل موثر در مدیریت پسماند روستایی است.
احمد اسدی اظهار داشت: آموزش‌های عمومی و افزایش سطح فرهنگ و آگاهی مردم در شهر و روستا باعث کاهش میزان تولید مواد زائد و صرفه جویی در مصرف منابع مفید می شود.
وی افزود: اهداف اجتماعی، اقتصادی و اکولوژیکی سه هدف مهم تحقق توسعه پایدار روستایی است، همچنین استفاده از پسماندها و مواد دور ریزی که در صورت اعمال مدیریت صحیح می توان از آن درآمدزایی داشت و به اقتصاد جامعه کمک کرد.
بخشدار کمره اظهار داشت: جهت ارتقای فرهنگ مدیریت پسماند در بخش کمره این شهرستان اقدامات خوبی انجام شده و این بخش در مشارکت مردمی در مدیریت پسماند در استان مرکزی نمونه است.
اسدی بیان کرد: با فرهنگ سازی مدیریت، مشکل ساماندهی پسماند در روستاهای بخش کمره حاد نیست و در سایه راهبردهای صحیح پسماندها با شیوه مناسب دفع می شود و لطمه‌ای به جاذبه‌های گردشگری این خطه وارد نمی کند.
وی ابراز داشت: 300 سطل جمع آوری پسماند مکانیزه در این بخش در نظر گرفته شده که برای استقرار و بهره برداری از آنها 120 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن