تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829951051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وام ارزان برای خرید کالای واسطه‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



وام ارزان برای خرید کالای واسطه‌ای
روز نو : دولت طرح تحریک تقاضای بازار با اعطای تسهیلات کم بهره به بنگاه‌های تولیدی (مواد اولیه، کالای واسطه ای) را نیز در کنار طرح اعطای تسهیلات خرید کالاهای مصرفی (خودرو و لوازم خانگی) در دستور کار خود قرار داده، با این حال هنوز لیست این کالا نهایی نشده است. براساس پیگیری های روزنامه «دنیای اقتصاد» لیست کالاهای مشمول این طرح مشخص نشده و در حال حاضر لیست اولیه در بانک مرکزی در حال چکش کاری برای نهایی شدن است. اما قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از آغاز معرفی بنگاه‌های تولیدی کالاهای واسطه‌ای به بانکها خبر می دهد. پیگیری های صورت گرفته بیانگر آن است که فولاد، محصولات فولادی و سیمان از جمله محصولاتی هستند که در لیست اعطای تسهیلات خرید دین (خرید اسناد مدت دار ناشی از فروش اقساطی کالا) قرار دارند، اما همچنان باید در انتظار اعلام لیست نهایی بود. 
یک هفته از آغاز طرح تحریک تقاضا در بازار برای نیمه دوم سال جاری می گذرد؛ براساس طرح دولت خرید خودرو با تسهیلات 25 میلیون تومانی و سود 12 درصد، اعطای تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی از طریق تسهیلات خرید دین و صدور کارت‌های اعتباری 10 میلیون تومانی برای خرید کالای مصرفی بادوام ایرانی در دستور کار قرار گرفت. با گذشت یک هفته از طرح دولت، استقبال 110 هزار نفر از طرح خرید خودرو موجب شد تا این طرح پیش از موعد پیش‌بینی شده به پایان رسد. از سوی دیگر، توزیع کارت‌ های اعتباری 10 میلیون تومانی نیز همچنان در بوروکراسی اداری بین بانک ها و مشمولان این طرح قرار دارد. در عین حال، با گذشت یک هفته از شروع طرح تحریک تقاضا از سوی دولت جزییات کامل در خصوص اعطای تسهیلات خرید دین نیز منتشر نشده است. 
در این طرح پیش بینی شده تا اعطای تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی از طریق تسهیلات خرید دین (خرید اسناد مدت‌دار ناشی از فروش اقساطی کالا) صورت گیرد تا به این طریق مشکل کمبود مواد اولیه تولیدکنندگان که در سالهای اخیر مشکلات بسیاری را برای فعالان این بخش فراهم کرده بود، برطرف شود. طرحی که اجرای آن می تواند دسترسی به مواد اولیه را برای تولیدکنندگان آسان تر کند و شرایط برای بازگشت رونق به خطوط تولید را فراهم آورد. از سوی دیگر، آنچه مسلم است اجرای دو طرح دیگر پیش بینی شده در طرح تحریک تقاضا (خرید اقساطی خودرو و لوازم خانگی) به رفع موانع بخش تولید گره خورده و باید برای حل مشکلات این بخش نیز دولت گام بردارد. 
در  طرح خرید دین مقرر شده بود تا بانک‌ها اسناد ناشی از فروش اقساطی کالاهای واسطه‌ای را با سررسید حداکثر یک سال و نرخ سود سالانه 16 درصد خریداری ‌کنند و منابع مورد نیاز این طرح نیز توسط بانک ‌مرکزی با نرخ سالانه 14 درصد برای بانک‌های عامل تامین ‌شود.
در بیانیه این طرح آمده در خصوص فروش مدت‌دار کالاهای واسطه‌ای، متقاضیان با مراجعه به تولیدکنندگان منتخب، نسبت به خرید کالای مشمول طرح مورد نظر به صورت مدت‌دار با ارایه اسناد تجاری (چک یا سفته) اقدام  ‌کنند. در اعلامیه طرح آمده که فهرست تولیدکنندگان منتخب و کالاهای مشمول طرح در درگاه دولت (www.dolat.ir)، بانک مرکزی (www.cbi.ir) و وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.mimt.gov.ir) اعلام خواهد شد؛ اما با گذشت یک هفته از آغاز طرح هنوز لیست کالاهای مشمول طرح روی درگاه های اعلام شده مشخص نشده است. 
براساس این طرح پیش بینی شده تا بانک‌های عامل، اسناد تجاری ارایه شده از سوی تولیدکنندگان را با نرخ 16 درصد خریداری و مبلغ مورد نظر را به حساب تولیدکننده واریز کنند.
از سوی دیگر، در این طرح ضرورتی به مراجعه حضوری خریداران کالاهای واسطه‌ای در شعب بانک‌ها نیست و برای انجام خرید صرفا مراجعه به نمایندگی‌های مجاز کافی است.
معرفی بنگاه‌های تولیدی به بانک ها
ابهامات موجود در خصوص چگونگی اجرای اعطای تسهیلات خرید دین در حالی است که قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت از آغاز معرفی بنگاه‌های تولیدی به بانک خبر می دهد. به گفته مجتبی خسروتاج، تسهیلات کالاهای واسطه‌ای یک ساله با سود ۱۶ درصد در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت.
خسروتاج در پاسخ به این پرسش که برای ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی و خرید کالاهای واسطه‌ای و رد دیون وزارت صنعت، معدن و تجارت چه اقداماتی صورت داده است به خبرگزاری «فارس»، گفت:  فهرستی از تمام واحدهای تولیدی که کالاهای واسطه‌ای تولید می‌کنند،‌ تهیه شده و اسامی آنها با ذکر موجودی انبار و اینکه چه کالایی تولید می‌کنند، به شبکه بانکی معرفی شده اند.
به گفته خسروتاج، شبکه بانکی نیز براساس اینکه این کالاها هر کدام در ارتباط با کدام بانک هستند، تصمیم‌گیری می‌کند، چرا که بانک مرکزی برای هر کالایی بانکی را مشخص کرده تا تولیدکنندگان به آن مراجعه کنند.
به‌عنوان مثال، واحدهای تولیدی که در بحث فولاد و قطعات فولادی فعالیت می‌کنند، ممکن است با بانک‌های مختلفی ارتباط کاری داشته باشند که ابتدا باید تکلیف آنها روشن شده و بدانند به کدام بانک برای ارائه اسناد خود، مراجعه کنند، تا خرید دین صورت گیرد.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به اینکه تاکنون چه تعداد واحد تولیدی در این زمینه به بانک مرکزی معرفی شده‌اند، گفت: این واحدها در 9 تا 10 گروه کالایی دسته‌بندی شده و مثلاً در بخش سیمان 71 واحد تولیدی قرار گرفته‌اند.
به گفته سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تمام این مراحل به واحدهای تولیدی هم اطلاع‌رسانی شده تا به بانک مرکزی برای خرید دین مراجعه کنند. اظهارات مطرح شده از سوی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در حالی است که هنوز هیچ اطلاعاتی در این خصوص در درگاه وزارت صنعت،معدن و تجارت قرار نگرفته و همچنان لیست کالایی که مشمول این طرح می شود نامشخص است. 
تولیدکنندگان بی خبرند
اظهارات مطرح شده از سوی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در حالی است که عبدالرضا شیخان  دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان از عدم اطلاع رسانی جزئیات چگونگی اجرای این طرح به تولیدکنندگان سیمان خبر می دهد.  به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان، به طور کلی 71 کارخانه سیمان در کشور داریم که همه ‌آن‌ها موجودی انبار خود را به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده‌اند. تولیدکنندگان سیمان در حال حاضر نیز فروش خود را دارند که بخشی از این فروش به صورت نقدی و بخشی به صورت اعتباری است. 
شیخان ضمن تاکید بر اینکه باید مشخص شود روند ارائه این تسهیلات چگونه خواهد بود، گفت: در ازای فروش محصولات خود در برخی موارد چک و سفته می‌گیریم و اگر قرار است این تسهیلات به تولیدکنندگان سیمان پرداخت شود باید مشخص شود که آیا می‌توان این چک و سفته‌ها را به جای تضمین به بانک ارائه کرد یا خیر؟ دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در ادامه می گوید: از سوی دیگر با توجه به اینکه بسیاری از چک و سفته‌های که در اختیار تولیدکنندگان این بخش قرار دارد یک ساله نیستند و سررسیدهای دو تا سه ماه دارند، باید وضعیت این چک ها و سفته نیز مشخص شود .
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه این تسهیلات کمکی به تحریک تقاضا نمی‌کند، اظهار کرد: بحث اصلی مصرف سیمان در ساخت و ساز است و تا زمانی که ساخت و ساز رونق نگیرد نمی‌توان از مردم درخواست کرد که سیمان بخرند و انبار کنند.
وی با بیان اینکه کارخانه سیمان نمی‌تواند تولید خود را متوقف کند، گفت: روشن و خاموش کردن کوره سیمان هزینه زیادی دارد؛ بنابراین نمی‌توانیم تولید خود را متوقف کنیم و این تولید نیازمند هزینه است که با این تسهیلات، اندکی نقدینگی به این بخش وارد خواهد شد. 
به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان ظرفیت تولید سیمان در سال حدود 80 میلیون تن است که در وضعیت فعلی حدود 63 میلیون تن سیمان تولید می‌شود و این یعنی با کمتر از ظرفیت واقعی کار انجام می‌شود.
شیخان افزود: پیش از تولید سیمان، کلینکر از کوره بیرون می‌آید؛ ما می‌توانیم آسیاب را که کلینکر را تبدیل به سیمان می‌کند، خاموش کنیم تا برق کمتری مصرف شود، اما نمی‌توانیم تولید کلینکر را متوقف کنیم، بنابراین میزان کلینکری که به سیمان تبدیل نمی‌شود، انباشت محصول ما را تشکیل می‌دهد. 
وی تصریح کرد: به هر حال هنوز جزییات این طرح دولت به ما اعلام نشده اما احتمال می‌دهیم که تسهیلاتی به تولیدکنندگان ارائه شود، اما به جای وثیقه ملک یا امثالهم، موجودی انبار یا چک و سفته‌ها به عنوان وثیقه در نظر گرفته شود.






تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن