واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی خبر داد
کاهش 20 درصدی جرائم خریدهای اینترنتی در خراسان جنوبی
رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی از کاهش 20 درصدی جرائم خریدهای اینترنتی در سال جاری نبست به سال گذشته در استان خبر داد و گفت: زیرساختها باید به گونهای فراهم شود که فرصت برای سوء استفاده شیادان به وجود نیاید.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سید غلامرضا حسینی بعد از ظهر امروز در همایش تجارت الکترونیک و کسب و کار اینترنتی اظهار داشت: برای استفاده از فضای مجازی هر چند آموزش مولفه مهمی است ولی به تنهایی کافی نیست و باید فرهنگ استفاده از فضای مجازی نیز در جامعه وجود داشته باشد. وی تصریح کرد: اگر جمعیت ایران را حدود 77 میلیون نفر برآورد کنیم، در حال حاضر حدود 55 میلیون نفر از اینترنت استفاده میکنند.
رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی ادامه داد: از مجموع کاربران اینترنت در ایران حدود 15 میلیون نفر در بحث توسعه و تجارت فعالیت میکنند ولی تنها 2 میلیون نفر کاربران هستند که کار مثبت انجام میدهند. حسینی با بیان اینکه باید در حوزه تجارت الکترونیکی ورود پیدا کنیم و به سطح کشورهای توسعه یافته در سطح جهانی برسیم، افزود: باید برای ورود به فضای تجارت الکترونیک به گونهای رفتار کنیم که برای ورود به آن ابایی نداشته باشیم. وی گفت: برخی از افراد که دانش بالایی نیز دارند چون احساس میکنند که دانش آنها در عرصه IT نیز بالاست وارد این عرصه شده ولی با اظهار تاسف در این حوزه گزیده میشوند. رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی ادامه داد: افرادی هستند که از فضای تجارت الکترونیک سوء استفاده و عدم اعتماد را برای مردم تسری میدهند. حسینی با اشاره به اینکه ایران در تجارت الکترونیک رتبه 69 را دارد، افزود: در سال گذشته 68 میلیون تراکنش خرید اینترنتی در ایران داشتهایم. وی از کاهش 20 درصدی جرائم خریدهای اینترنتی در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و یادآور شد: زیرساختها باید به گونهای فراهم شود که فرصت برای سوء استفاده شیادان به وجود نیاید. رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی به برخی از مزایای تجارت الکترونیک اشاره کرد و گفت: حذف محدودیتهای مکانی و زمانی، کاهش هزینههای تولیدی و افزایش درصد فروش از جمله این مزایاست. حسینی یادآور شد: خرید کالاهایی که تحویل داده نمیشود، ارائه کالاهایی که با خصوصیات گفته شده در سایت مطابقت ندارد، تاخیرها و زحمتهایی که خرید آنلاین دارد، خدمات ضعیف پس از فروش، سوء استفاده از کارتهای اعتباری افراد از جمله معایت تجارت الکترونیک است. وی اضافه کرد: تمام هدف ما در تجارت الکترونیک این است که کالا بدون واسطه به مشتری برسد و برای تحقق این امر باید ابتدا فرهنگ صداقت را در دستور کار داشته باشیم.
رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی با بیان اینکه در ایران 96 درصد جرائم سایبری کشف میشود، تصریح کرد: محکم پای کار آمدهایم که بستر امنی برای فضای فیزیکال و فضای مجازی ایجاد کنیم. حسینی به خطرات تهدیدکننده تجارت الکترونیک اشاره کرد و گفت: مسائل مهم امنیتی در تجارت الکترونیکی، تایید هویت با اصالت، محرماندگی و خصوصی بودن و پیدایش پولهای مجازی غیرمعتبر از جمله این خطرات است. وی با بیان اینکه نماد اعتماد الکترونیکی نمادی ارزشی است به شرط آنکه این نماد اصل باشد، یادآور شد: یکی از راههای تشخیص اصل بودن نماد اعتماد الکترونیک قابلیت کلیک کردن روی آن است. رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی گفت: در آدرس بانکها برای باز کردن درگاهها باید https وجود داشته باشد و این امر یکی از راههای تشخیص اصلی بودن و جعلی بودن درگاههاست. حسینی به معرفی سایت پلیس فتای خراسان جنوبی پرداخت و گفت: افراد میتوانند در این سایت شکایات خود را مطرح تا به آن رسیدگی شود و آدرس این سایت www.cyberpolic.ir است. وی خاطرنشان کرد: همچنین شماره تلفن 2182723 نیز به صورت شبانه روزی برای پاسخگویی به سوالات هم استانیها در مورد جرائم سایبری وجود دارد. انتهای پیام/69027/و40 با کلیک اینجا هماکنون عضو شبکه «فارس خراسان جنوبی» در تلگرام شوید.
94/08/25 - 16:11
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]