محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827263028
گریسلدا بلانکو؛ اسطوره قاچاق آمریکای جنوبی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: The Godmother
گریسلدا بلانکو؛ اسطوره قاچاق آمریکای جنوبی
او بزرگترین کارتل قاچاق مواد مخدر در تاریخ را ایجاد کرد و در زمان اوج کارش در دهه 70 میلادی، اهی 70 میلیون دلار درآمد داشت. این زن مخوف از 11 سالگی با دنیای قتل و قاچاق آشنا شد و تا 69 سالگی که خودش به قتل رسید، ده ها قتل مشکوک را به نام او سند زدند.
مجله همشهری سرنخ: او بزرگترین کارتل قاچاق مواد مخدر در تاریخ را ایجاد کرد و در زمان اوج کارش در دهه 70 میلادی، اهی 70 میلیون دلار درآمد داشت. این زن مخوف از 11 سالگی با دنیای قتل و قاچاق آشنا شد و تا 69 سالگی که خودش به قتل رسید، ده ها قتل مشکوک را به نام او سند زدند.
گریسلدا بلانکو، باینانگذار بزرگترین کارتل مواد مخدر در کشورش و یکی از مخوف ترین قاچاقچیان تاریخ بود. پلیس همیشه وقتی به محل جنایت های او می رسید که کار تمام شده و معامله انجام شده بود.
او حتی به فرزندان خودش هم رحم نکرد و آنها را فدای اهداف کثیف خودش کرد. گریسلدا که یکی از ثروتمندترین و مرموزترین موجودات جهان بود، سرانجام بعد از 30 سال تعقیب و گریز به طرز مشکوکی کشته شد.
این گزارش، داستان زندگی تا مرگ بنیانگذار بزرگترین مافیای مواد مخدر آمریکای جنوبی را تعریف می کند، فردی به نام گریسلدا بلانکو، ملقب به مادرخوانده مافیا.
اولین قتل در 11 سالگی
اعجوبه کلمبیایی از همان کودکی با همه هم سن و سالانش تفاوت داشت، لباس های سیاه می پوشید و موهایش را شبیه شخصیت های شیطانی درست می کرد. اگر گاهی به اصرار دیگران در بازی های کودکانه شرکت می کرد، دو شرط داشت: اول اینکه او رییس باشد و دوم این که بتواند در هنگام بازی از تفنگ واقعی استفاده کند.
«مواد مخدر» و «اسلحه» چیزهایی نبودند که «بلانکو» لزومی بر پنهان کردنشان ببیند. فقط 11 سالش بود که توسط فردی ناشناس دزدیده شد و او که از همان سال ها کار کردن با اسلحه را خوب یاد گرفته بود، اولین قتل زندگی اش را در همان زمان انجام داد.
او در سن 11 سالگی، یکی از دوستان همسایه شان را هنگام فرار از دست آدم ربایان به قتل رساند. البته هیچ وقت به خاطر قتل محاکمه نشد و به زندان هم نیفتاد. انگار قرار بود از همان کودکی راه های فرار از قانون را یاد بگیرد.
عشق به سبک مافیا
سه سال بعد یعنی در 14 سالگی، از خانه فرار کرد و تا پایان عمرش هیچ گاه از خانواده اش خبری نگرفت. دختر کم سن و سال کلمبیایی در آن سال ها با مردی آشنا شد که ادعا می کرد عاشق او شده است.
اولین ازدواج رسمی او در سن 20 سالگی رخ داد. در رویاهایش او قرار بود که با «کارلوس تروجیلو» زندگی جدیدی را آغاز کند. او گرچه بعدها چهار فرزند به دنیا آورد اما هدفش از ازدواج، رسیدن به آرامش نبود. او تشکیل خانواده را به ابزاری برای رسیدن به اهداف شوم خودش تبدیل کرده بود. او به همسرش خیانت می کرد و در سال های بعد به این مسئله شرم آور اعتراف کرد.
اسطوره قاچاق آمریکای جنوبی
گریسلدا بلانکو یک تاریخ ساز واقعی بود، زنی که از سوی قاچاقچیان مواد مخدر در آمریکای جنوبی مثل یک اسطوره پرستیده می شد. او کاملا به ارزش های مافیا وفادار بود و تا لحظه مرگش هم به این اصول پایبند ماند. این اصول همیشگی دنیای مافیا شامل خیانت، پول پرستی، آدم کشی و جدال با پلیس، جزو ارزش های قاچاقچیان هستند و او که از همان کودکی تمام این اصول را پذیرفته بود، برای قاچاقچیان کلمبیایی ارزش بالایی داشت.
او تجارت کوکایین را اولین بار در دهه 1970 میلادی بعد از مهاجرت به آمریکا آغاز کرد. او و شوهرش در آن سال ها به نیویورک مهاجرت کرده بودند و بعد از پی بردن به سود بالای قاچاق مواد مخدر، یک شبکه مخفی تجارت کوکایین را راه اندازی کردند. گریسلدا بلانکو البته هنوز زیاد حرفه ای نشده بود و چهار سال بعد از آغاز کارش، پلیس فدرال او و 30 شعبه از تجارتخانه های مافیایی او را شناسایی کرد.
گروهی که او شکل داده بود، بزرگترین شبکه مخفی تجارت کوکایین تا آن زمان بود و دستگیری «مادرخوانده کوکایین» می توانست پیروزی بزرگی برای پلیس باشد اما این اتفاق هرگز رخ نداد چون اعجوبه خیلی زودتر به سمت کلمبیا پرواز کرده بود.
فرمانده جنگ قاچاق
سود سرشار تجارت نامشروع، چیزی نبود که زن شرور بتواند دست از آن بردارد. او در اواخر دهه 1970 میلادی دوباره به آمریکا برگشت تا شیوه تازه ای از قاچاق مواد مخدر را آغاز کند. این بار هیچ چیز نمی توانست جلوی پلنگ زخمی را بگیرد و او هر کسی را که مانع مال اندوزی اش می دید، بدون هیچ ملاحظه ای می کشت.
مادرخوانده نفرت انگیز کوکایین، در آن زمان، عصر تازه ای از قاچاق را آغاز کرد که در تاریخ به نام «جنگ مواد مخدر میامی» معروف شد. او این جنگ را تا اواخر دهه 1980 ادامه داد.
گریسلدا بلانکو در این سال ها، آدم هایی را در اطراف خودش پرورش داد تا بتوانند از مال و تجارت او محافظت کنند، سگ های انسان نمایی که او نام شان را «گاوچران های کوکایینی» گذاشته بود و کارشان بریدن نفس کسانی بود که جلوی راه قاچاق قد علم می کردند.
گریسلدا در آن سال ها چنان به کارش رونق داد که ماهی 70 میلیون دلار درآمد به دست می آورد؛ پول سرشاری که با کمک آن می توانست تمام آدم ها و حتی نیروهای پلیس را به راحتی بخرد یا ساکت کند. البته پول زیاد و یکه تاز بودن، خطر مرگ هم برایش داشت.
خیلی از قاچاقچیان مواد مخدر که بلانکو را مانع بلندپروازی هایشان می دیدند، بارها برای کشتن او تلاش کردند. در سال 1984 این تهدید به مرگ ها آنقدر جدی بود که او مجبور شد محل زندگی اش را از میامی به یکی از شهرهای کالیفرنیا تغییر دهد.
قاچاق از پشت میله های زندان
تعقیب و گریزها، قتل آدم ها و خریدن آدم ها دست آخر کار دستش داد و مادرخوانده در 30 فوریه 1985 در خانه اش دستگیر شد. اتهام هایی که علیه او در دادگاه مطرح شد، بسیار کمتر از آن چیزی بود که در واقعیت رخ داده بود. با وجود این که تمام بخش های جنایی و مواد مخدر پلیس برای محکوم کردن او دور هم جمع شده بودند اما قاچاقچی پیر فقط به گذراندن حدود ده سال زندان محکوم شد، محکومیتی که بعدا تمدید شد.
با وجود دستگیری و محکومیت نسبتا طولانی، بوی پول و عطر کوکایین، آنچنان گریسلدا را سرمست کرده بود که حتی دیوارهای بلند زندان هم نمی توانستند مانع تجارت کثیف او بشوند. گریسلدا بلانکو با خریدن نگهبانان زندان و به دست آوردن امکانات اضافی، توانست به رهبری شبکه کوکایینی اش ادامه بدهد.
سنگین ترین حکم اخراج
با وجود آزاد شدن گریسلدا بلانکو از زندان، پلیس همچنان به دنبال پیدا کردن مدارک بیشتری بود تا بتواند او را باز هم پشت میله های زندان نگه دارد. پلیس که یکی از سردسته های اعجوبه کوکایین را دستگیر کرده بود، توانست با تحت فشار قرار دادنش، مدارک کافی برای محکوم کردن این زن جنایتکار را به دست بیاورد.
با وجود تمام این تکاپوها که چند سال طول کشید، پلیس فقط توانست مدارکی از دخالت او تنها در سه قتل را به دست بیاورد؛ اتهامی که گرچه سنگین به نظر می رسید اما باز هم مجازات چندانی برایش به دنبال نداشت و گریسلدا محکوم شد تا بعد از آزادی، از ایالات متحده اخراج شود.
بعد از آزادی، در سال 2004 میلادی هم فقط یک بار در انظار عمومی ظاهر شد و آن هم زمانی بود که در فرودگاه «بوگوتا» حضور داشت.
فرزندان خلافکار، میوه قاچاق
خانواده گریسلدا در تمام این سال ها وضع خوبی نداشتند. او چهار فرزند داشت که همه شان مثل مادر در کار مواد مخدر بودند. سه نفر از آنها هم مثل مادر به زندان افتاده و بعد از اخراج از آمریکا، در کلمبیا به قتل رسیدند.
باورش ساده نیست اما او کوچکترین فرزندش را همراه با اولین شوهرش با شلیک گلوله به قتل رساند.
«میامی تایمز» درباره این خانواده قاچاقچی نوشته: «مادرخوانده کوکایینی، تمام سال های کودکی و نوجوانی فرزندانش را در زندان گذراند و آنها در تمام این مدت توسط مادربزرگ مادری و سرپرست قانونی شان بزرگ می شدند.»
مرگ مرموز در قصابی
مرگ مرموز مادرخوانده کوکایین، اتفاقی بود که تقریبا در تمام رسانه های مشهور دنیا منعکس شد. او مثل خیلی از بزرگان دنیای مخدر به مرگ طبیعی نمرد و به دست فردی ناشناس کشته شد.
او در شب سوم سپتامبر وقتی داشت از فروشگاه قصابی به خودرویش برمی گشت توسط یک موتورسوار ناشناس به قتل رسید. انگیزه قتل او هیچ گاه به روشنی مشخص نشد و سرنخی از قاتل موتورسوار هم به دست نیامد اما آنچه برای پلیس مسلم بود، این بود که با مرگ گریسلدا بلانکو، پرونده زندگی یکی از مخوف ترین قاچاقچیان مواد مخدر در دنیا بسته شد؛ زنی که اسرار چندین پرونده مشکوک قتل و تمام رازهای مافیایی را با خودش به زیر خاک برد.
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
نتیجه بزرگترین نبرد ملی فوتبال آمریکای جنوبی
به گزارش مشرق مهم ترین بازی دور سوم مقدماتی جام جهانی 2018 در منطقه آمریکای جنوبی با تساوی یک - یک برزیل در خانه آرژانتین خاتمه یافت در این نبرد که به خاطر شرایط نامساعد جوی با تأخیر 24 ساعته از ساعت 3 30 بامداد امروز شنبه - به وقت تهران در ورزشگاه مونومنتال شهر بوینوس آیرسدفتر نفتی ایران در آمریکای جنوبی فعلا باز نمی شود
معاون وزیر نفت با اشاره به آمادگی ایران برای مذاکرات نفتی با کشورهای منطقه آمریکای جنوبی از بازگشایی دفتر شرکت نفت در بولیوی در آینده ای نزدیک اظهار بی اطلاعی کرد امیر حسین زمانی نیا در گفت و گو با مهر درباره مهمترین برنامه های توسعه دیپلماسی انرژی ایران در منطقه آمریکای جنوبیآمریکای لاتین در هفتهای که گذشت اجلاس کشورهای عربی و آمریکای جنوبی/تنشهای مرزی شیلی و پرو/نقض حریم هوایی ونز
آمریکای لاتین در هفتهای که گذشتاجلاس کشورهای عربی و آمریکای جنوبی تنشهای مرزی شیلی و پرو نقض حریم هوایی ونزوئلا توسط آمریکااجلاس کشورهای عربی و آمریکای جنوبی در ریاض تنشهای مرزی شیلی و پرو نقض حریم هوایی ونزوئلا توسط آمریکا و زلزلههای پیاپی در شیلی از مهمترین اخبار آمریکایزور غول هاي آمريکاي جنوبي به يکديگر نرسيد
۲۳ آبان ۱۳۹۴ ۹ ۲۱ق ظ زور غول هاي آمريکاي جنوبي به يکديگر نرسيد موج-دو تيم برزيل و آرژانتين در مرحله مقدماتي جام جهاني 2018 از ساعت 3 30 بامداد به مصاف يکديگر رفتند که در نهايت دو تيم به تساوي رضايت دادند به گزارش خبرگزاري موج دو تيم آرژانتين و برزيل در نهايت با 24 ساعت تأخيررئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسانجنوبی خبر داد کشف 6583 نخ سیگار قاچاق از واحدهای صن
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسانجنوبی خبر دادکشف 6583 نخ سیگار قاچاق از واحدهای صنفی و غیر صنفی فروش دخانیات در خراسانجنوبیرئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسانجنوبی گفت در حال حاضر از 780 واحد صنفی و غیر صنفی فروش دخانیات بازرسیرئیسجمهور ونزوئلا: مبادلات تجاری کشورهای آمریکای جنوبی و عربی به 30 میلیارد دلار رسید
رئیسجمهور ونزوئلا مبادلات تجاری کشورهای آمریکای جنوبی و عربی به 30 میلیارد دلار رسیدرئیسجمهور ونزوئلا گفت مبادلات تجاری بین کشورهای آمریکای جنوبی و کشورهای عربی به 30 میلیارد دلار رسیده است به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از کورئو دل اوریاز امروز صورت میگیرد اجرای طرح نظارت بر کالاهای دخانی قاچاق در خراسان جنوبی
از امروز صورت میگیرداجرای طرح نظارت بر کالاهای دخانی قاچاق در خراسان جنوبیرئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت طرح نظارت و جمعآوری کالاهای دخانی قاچاق از امروز با اولویت 20 برند خارجی در سطح استان اجرا میشود به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند عویدئو/ آرژانتین 1 - 1 برزیل؛ آرژانتین و برزیل به تساوی رضایت دادند (مقدماتی جام جهانی 2018 - آمریکای جنوبی)
ویدئو آرژانتین 1 - 1 برزیل آرژانتین و برزیل به تساوی رضایت دادند مقدماتی جام جهانی 2018 - آمریکای جنوبی دانلود لینک ۲۳ ۰۸ ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۶دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی خبر داد قاچاق اقتصاد پنهان و عامل ن
دبیر کمیسیون برنامهریزی هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی خبر دادقاچاق اقتصاد پنهان و عامل نابودی نیروی کار داخلی ارسال مجدددبیر کمیسیون برنامهریزی هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز خراسانجنوبی با بیان اینکه طبق گزارشات سازمانهای بینالمللی به ازا هر یکمیطرح نظارتی جمعآوری کالاهای دخانی قاچاق در خراسانجنوبی آغاز شد
از امروز طرح نظارتی جمعآوری کالاهای دخانی قاچاق در خراسانجنوبی آغاز شد شناسهٔ خبر 2959670 - شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۵ استانها > خراسان جنوبی بیرجند- رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت طرح نظارتی ویژه جمعآوری کالاهای دخانی قاچاق از امروز-
سبک زندگی
پربازدیدترینها