واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۲۲ب.ظ)
شبکه خطوط بزرگراهي در پايتخت در حال حاضر ۵۵۰ کيلومتر است/ خطر سيل پايتخت را تهديد ميکند موج - معاون عمراني شهردار تهران با بيان اين که شبکه خطوط بزرگراهي در پايتخت در حال حاضر ۵۵۰ کيلومتر است، گفت: حداکثر شبکه بزرگراهي در پايتخت ميتواند به ۶۰۰ کيلومتر برسد، بنابراين ما بايد به دنبال آن باشيم که از فضاهاي زيرسطحي براي توسعه شهر استفاده کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا جاويد در دومين همايش عمران شهري و بيست و دومين نشست معاونان فني و عمران کلانشهرها با بيان اينکه در دهه گذشته تدوين برنامههاي آمايش سرزمين و استان مورد غفلت قرار گرفته است، گفت: اما؛ مديريت شهر تهران بدون داشتن اين برنامه بلندمدت در قالب طرحهاي جامع و تفصيلي، پروژههايي را اجرايي کردهاند.
معاون عمراني شهرداري تهران تصريح کرد: با توجه به توجه رئيس شوراي شهر تهران به موضوع طرح جامع، سومين طرح جامع پايتخت در دستور کار قرار گرفت و از سال ۸۴ با حضور قاليباف در شهرداري تهران، اين موضوع اجرايي شد.
وي تأکيد کرد: ثبات مديريت و حمايت از تدوين اين طرح سبب اجرايي شدن طرح تفصيلي در شهر تهران شد که شايد در ظاهر تکاليف شهرسازي داشته باشد، اما؛ وظايف عمراني نيز در آن دنبال ميشود.
جاويد با بيان اين که ۹۲ درصد زيرساختهاي شهر تهران در طرحهاي جامع اول، دوم و سوم اجرايي شده است که ۴۵ درصد اين زيرساختها در ۱۰ سال اخير عملياتي شده است.
معاون عمراني شهردار تهران با بيان اينکه شبکه خطوط بزرگراهي در پايتخت در حال حاضر ۵۵۰ کيلومتر است، گفت: حداکثر شبکه بزرگراهي در پايتخت ميتواند به ۶۰۰ کيلومتر برسد، بنابراين ما بايد به دنبال آن باشيم که از فضاهاي زيرسطحي براي توسعه شهر استفاده کنيم.
وي با بيان اينکه خطوط متروي ما نيز بايد تقريبا دو برابر شود، تصريح کرد: در حال حاضر ۱۵ درصد حملونقل شهر تهران توسط مترو انجام ميشود که بايد به ۷۰ تا ۸۰ درصد برسد. در شهري مانند توکيو حدود ۹۰ درصد جابهجاييها توسط حملونقل عمومي انجام ميشود که ما نيز بايد به اين هدف برسيم.
جاويد با اشاره به تکميل کمربندي شهر تهران گفت: براي تکميل رينگ بزرگراهي پايتخت در بخش شمالي بايد بخشي را در زير سطح طراحي کنيم.
وي تکميل شبکه فاضلاب تهران را يکي از پيشزمينههاي استفاده از فضاهاي زيرسطحي پايتخت دانست و گفت: هنوز دنيا حيران است که چطور يک کلانشهر، بدون داشتن شبکه فاضلاب يکپارچه ميتواند روزگار بگذراند.
جاويد با اشاره به اين که خطر سيل پايتخت را تهديد ميکند، اظهار داشت: ما در شهري قرار داريم که در معرض سيلاب قرار دارد و بارندگيهاي شديد و نامنظم سبب شده خطر سيل در پايتخت وجود داشته باشد. براي کاهش خطرپذيري شهر در حال تکميل شبکه کنترل آبهاي سطحي هستيم که تاکنون ۹۰ درصد اين پروژه به پايان رسيده و ما ۵۵۰ کيلومتر شبکه جمعآوري آبهاي سطحي داريم که براي ۲۰ سال آينده نياز داريم به ۸۰۰ کيلومتر برسد.
معاون عمراني شهرداري تهران از تکميل شبکه فاضلاب و شبکه ساماندهي آبهاي سطحي و ايجاد تونل مشترک تأسيسات شهري به عنوان سه عاملي که ميتواند زمينهساز استفاده از فضاهاي زيرسطحي پايتخت باشند، نام برد.
وي يکي از نيازهاي شهر تهران را ايجاد تونلهاي مشترک شهري عنوان کرد و گفت: در زير سطح شهر تهران، وضع نابساماني وجود دارد. از لولههاي آب و گاز گرفته تا خطوط برق و... که بايد تمام اين تأسيسات منسجم شده و در افق ۲۵ ساله به تونلهاي مشترک شهري دست پيدا کنيم؛ زيرا در زمان بحران ممکن است آسيبهاي فراواني در اين بخش به شهر وارد شود.
معاون عمراني شهردار تهران از ايجاد يک پارکينگ زيرسطحي با ظرفيت ۴ هزار خودرو در حاشيه بوستان ملت خبر داد و گفت: اميدواريم با حمايتهايي که ميشود، مکانهاي بيشتري براي استفاده فضاهاي زير سطح جانمايي کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]