تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835454480




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمامی طرح‌ها باید پیوست زیست محیطی داشته باشد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تمامی طرح‌ها باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
کد خبر: ۵۴۷۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲ - 14 November 2015


رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه در بخش محیط زیست نیازمند سند ملی و راهبردی هستیم، گفت: تمامی طرح‌های عمرانی و صنعتی کشور باید پیوست زیست محیطی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست، در نشستی مشترک امروز (شنبه 23 آبان ماه) با کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

کاظم جلالی در این نشست با اشاره به اهمیت موضوع حفاظت از محیط زیست و لزوم توجه جدی و عملی به آن، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در جمع مسئولان و دست‌اندرکاران منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست بر لزوم پیشگیری از مشکلات محیط زیست و تهیه سندملی برای محیط زیست تاکید نموده‌اند که باید برای اجرایی نمودن این اوامر اقدامات عملی صورت گیرد.

وی افزود: در بخش محیط زیست نیازمند سند ملی و راهبردی هستیم که باید هرچه سریع‌تر لایحه این بخش تهیه شود.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، مشکلات زمین‌خواری و کوه‌خواری را یکی دیگر از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب و مشکلات عمده کشور دانست و تصریح کرد: با استفاده از قوانین موجود باید با جدیت و تعهد تمام با زمین‌خواران و دست‌اندازان به محیط زیست برخورد شود.

وی محدوده فعالیت سازمان محیط زیست را وسیع دانست و تاکید کرد: سازماندهی معادن کشور و لزوم ساماندهی و نظارت بر آنها از راهکارهای مهم و کارگشا در مسیر حفظ محیط زیست در کنار حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از تاراج معادن و زمین‌ها است.

جلالی خاطرنشان کرد: بخشی از نیاز حفاظت محیط زیست این است که تمامی صنایع و معادن و طرح‌های عمرانی کشور پیوست زیست محیطی داشته باشند که البته باید در مراحل مختلف نیز باید اقدامات عملیاتی مورد نظارت و پیگیری جدی قرار گیرد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس تاکید کرد: ساختار سازمان و شورای عالی حفاظت محیط زیست باید به گونه‌ای باشد که مقامات اجرایی توانایی فشار بر این سازمان برای حرکت در مسیر خلاف قانون و نظرات کارشناسی در جهت تخریب محیط زیست را نداشته باشند.

وی افزود: از بین‌بردن جنگل‌ها و متعاقب آن فرسایش خاک و وقوع سیلاب‌ها و رخ‌دادن پدیده بیابان‌زایی از مشکلاتی است که دامن محیط زیست کشور را گرفته است.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به بحران کم‌آبی در کشور و لزوم اتخاذ تصمیمات جدی در جهت مبارزه با آن، توضیح داد: مرکز پژوهش‌های مجلس نخستین جایی بود که نسبت به بحران آب در کشور به طور جدی هشدار داد و این مسئله را به طور جدی به اطلاع دولت قبل رساند.

وی فرهنگ‌سازی کاهش مصرف آب را لازمه حفظ این مایه حیاتی دانست و افزود: بحران کم‌آبی باید جدی گرفته شد و از توان تمامی دستگا‌ه‌ها و مجموعه‌ها برای مقابله با آن استفاده شود.

جلالی ادامه داد: مرکز پژوهش‌های مجلس بارها با رصد آمارها و ارقام مشکلاتی نظیر کم‌آبی را هشدار داده است و گزارش‌هایی در این خصوص تهیه و به مسئولان کشور ارائه کرده است.

وی افزود: اگر خلا‌هایی در زمینه حفظ محیط زیست وجود دارد باید احصا شود و زمینه رفع این خلاها به وجود آید.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به همکاری‌های مرکز پژوهش‌های مجلس در تهیه لوایح 4 گانه محیط زیست، یادآور شد: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد تا درخصوص تهیه سند ملی و راهبردی محیط زیست همکاری و تعامل لازم با سازمان حفاظت محیط زیست و دستگاه‌های مربوطه را به عمل آورد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان این نشست پیشنهاد داد تا کارگروه مشترکی با حضور کارشناسان و مدیران مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان حفاظت محیط زیست جهت پیگیری فعالیت‌های دوجانبه و همکاری جهت تهیه طرح‌ها و لوایح ضروری تشکیل شود.

معصومه ابتکار نیز در این نشست با اشاره به مشکلات بخش محیط زیست کشور، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست با مشکلات عمده‌ای در حوزه نیروی انسانی و تامین منابع مورد نیاز به ویژه در زمینه محیط‌بانان و حفظ امنیت آنها مواجه است.

وی تغییر اقلیم، مشکلات و آلاینده‌های نوین زیست محیطی را از مسائل جدید پیش روی سازمان حفاظت محیط زیست دانست و گفت: آسیب‌های ناشی از تغییرات اقلیم، خسارت‌های بزرگی بر محیط زیست و اقتصاد کشورهای جهان برجای خواهد گذاشت.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست، تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود تغییرات اقلیمی همچون خشکسالی و یخ‌زدگی خسارتی 100 میلیارد دلاری برجای بگذارد، از همین‌رو باید اقداماتی راهگشا برای رفع آن درنظر گرفت.

وی با اشاره به مشکلات کم‌آبی در کشور، توضیح داد: طرح‌های آبی کشور به ویژه در زمینه انتقال آب باید کارشناسی شده و با نظارت سازمان حفاظت محیط زیست باشد تا منابع آبی کشور از بین نرود.
ابتکار خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود تا در برنامه ششم توسعه تمامی مشکلات محیط زیست به ویژه موضوع کم‌آبی دیده شود.

وی ادامه داد: موضوع کم آبی در کشور تا آن حد جدی است که براثر آن در سال‌های آتی شاهد کوچ‌ ناخواسته افراد خواهیم بود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نیازهای قانونی این بخش تصریح کرد: لایحه هوای پاک که با تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس تهیه شده است باید سریع‌تر مطرح شد تا با تصویب آن مورد بهره‌برداری قرار گیرد، همچنین در تهیه لایحه حفظ تالاب‌های کشور نیز باید تسریع شود.

وی موضوع اقتصاد مقاومتی را حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: از مسائل مهم و اساسی در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی استفاده صحیح از آب و خاک و حفظ این دو عنصر ارزشمند است.

ابتکار با اشاره به همکاری‌های مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان حفاظت محیط زیست، یادآور شد: مرکز پژوهش‌های مجلس همواره در کارهای علمی و پژوهشی تعامل خوب و نزدیکی با سازمان حفاظت محیط زیست داشته است.

وی توضیح داد: لایحه ارزیابی اثرات زیست محیطی، لایحه تالاب‌ها و دریاچه‌ها، لایحه جامع خاک و لایحه هوای پاک لوایح چهارگانه‌ای هستند که با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس تهیه شده‌اند و امیداست تا با تصویب آنها گام‌های مثبتی در جهت حفظ محیط زیست برداشته شود.

ابتکار شرایط طبیعی و زیست محیطی کشور را در برخی مناطق بحرانی دانست و گفت: باید در برخی زمینه‌های زیست محیطی به تسریع راهکارهای جدی اندیشیده شود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با استقبال از پیشنهاد دکتر جلالی مبنی‌بر تشکیل کارگروه مشترک بین مرکز پژوهش‌های مجلس و این سازمان، ابراز امیدواری کرد تا از این کارگروه و توان کارشناسی مرکز در تهیه سند راهبردی محیط زیست استفاده شود.


















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن