واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: غائله خونگیری از ببر سیبری بالاخره خاتمه یافت
معاون بهداشت و مدیریت بیماریهای مشترک سازمان دامپزشکی گفت: برای انجام آزمایش مشمشه روی ببر سیبری، یک کمیته تخصصی تشکیل دادهایم که بناست فردا طی نشستی زمان و نحوه انجام آزمایشات کامل را برای تعیین وضعیت سلامت حیوان علام کنند.
کد خبر: ۵۴۷۱۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۴ - 14 November 2015
ماجرای پر کش و قوس خونگیری از ببر سیبری که سالهاست در پارک ارم زندانی شده و به دلیل مشخص نشدن وضعیت سلامتش، کسی جرات تصمیم گیری دربارهاش را ندارد، به آخرین روزهای خود نزدیک میشود.
به گزارش «تابناک»، کریم امیری، معاون بهداشت و مدیریت بیماریهای مشترک سازمان دامپزشکی، در گفتوگو با خبرنگار «تابناک» اعلام کرد: سازمان دامپزشکی در پاسخ به درخواست فعالان حیات وحش و همچنین به منظور همراهی بیشتر با سازمان حفاظت محیط زیست برای پایان قرنطینه ۵ ساله ببر سیبری، با نمونه گیری از این حیوان در مکان فعلی موافقت کرد.
وی ادامه داد: برای انجام آزمایش مشمشه روی ببر سیبری، یک کمیته تخصصی تشکیل دادهایم که بناست فردا طی نشستی زمان و نحوه انجام آزمایشات کامل را برای تعیین وضعیت سلامت حیوان علام کنند.
امیری در پایان ابراز امیدواری کرد به زودی با توجه به نتیجه آزمایش و مشخص شدن وضعیت سلامت ببر سیبری، برای سرنوشت این گونه باارزش جانوری تصمیمی مناسب اتخاذ شود و حیوان از شرایط نامناسب فعلی رهایی یابد.
بهگزارش «تابناک»، چهارم آبانماه، جمعی از فعالان حیات وحش که یک سالی است کارگروهی برای رهایی ببر سیبری از شرایط نامناسب قرنطینه ارم تشکیل دادهاند طی تجمعی در دست داشتن تصاویر ببر سیبری که ۵ سال است به دلیل احتمال ابتلا به بیماری مشمشه در اتاقکی تاریک در حسرت نور آفتاب روزگار میگذراند در برابر سازمان حفاظت محیط زیست گرد هم آمدند و با شعارهایی چون «پایان این انتظار، وساطت کن ابتکار» و «پایان این اسارت، دامپزشکی حمایت» از معصومه ابتکار بعنوان تنها متولی حیات وحش کشور خواستار راه حلی برای خروج این حیوان از قرنطینه شدند و از مسئولین سازمان دامپزشکی خواستند، برای رفع این مشکل با سازمان محیط زیست همراهی کنند.
این در حالیست که پیش از این سازمان حفاظت محیط زیست طی صورتجلسهای متعهد شده بود ببر سیبری را تا پایان شهریور ماه سال جاری به جایگاهی که برای نگهداری از حیوان به سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت معرفی کرده و از سوی این دو نهاد مورد تایید قرار گرفته بود برای انجام آزمایش مشمشه و تعیین تکلیف نهایی منتقل کند اما چندی پیش به دلیل مخالفت مدیرکل اداره محیط زیست استان مازندران با پذیرایی از ببر سیبری در منطقه تحت مدیریتش، از عمل به این تعهد رسما انصراف داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]