واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: انديشه و زندگي امام خميني (ره) از ديدگاه دانشجويان قزويني
داخلي. اجتماعي. مراسم. ارتحال امام.
امام خميني (ره) مصلح جهاني، معجزه قرن و تاريخ معاصر اسلام بود كه با زندهكردن دين، راه سعادت را به انسانهاي آزاده جهان نشان داد.
برخي از دانشجويان قزويني براين باورند كه با گذشت ۲۹سال از پيروزي انقلاب اسلامي، انديشه و افكار امام خميني (ره)براي مسلمانان و آزادانديشان جهان همچنان پوياتر ميشود.
اين عدهمعتقدند: پيشينه مبارزاتي و ثبات قدم امام(ره) دررسيدن به اهداف متعالي خود، به جهانيان ثابت كرد كه نيك زيستن، سعادت ابدي بدنبال خواهد داشت.
اين دانشجويان رحلت امام خميني (ره) را براي جهان اسلام مصيبتي بزرگ برشمردند و توجه مردم و مسوولان را به ابعاد شخصيتي ايشان خواستار شدند.
"مهدي ميرزايي" دانشجوي علوم سياسي در اين رابطه به خبرنگارايرنا گفت:
ابعادمختلف حيات حضرت امام(ره) بخصوص ساده زيستي آن بزرگوار بايد در افكار جوانان و نوجوانان جاي گيرد.
وي افزود: بهترين جايي كه يك جوان و نوجوان با افكار و انديشههاي حضرت امام آشنا شود، مدرسه و دانشگاه است و در اين زمينه رسانههاي جمعي نقش موثري دارند.
ميرزايي تصريح كرد: فرزندان انقلاب هرگز خاطرات پيروزي انقلاباسلامي را از ياد نخواهند برد و با حفظ حجاب كامل به وصاياي بنيانگذار انقلاب اسلامي عمل خواهند كرد.
وي افزود:مسوولان فرهنگي بايد براي شناسايي افكار حضرت امام خمينياز هيچ كوششي دريغ نكنند.
" ليلا عظيمي " دانشجوي كامپيوتر گفت: شناخت زواياي مختلف شخصيت امام راحل و عمل به سخنان و وصيتنامه سياسي الهي ايشان، بسياري از مشكلات كشور را حل خواهد كرد.
وي افزود: بهنظر من ابعاد شخصيت امام راحل آنطور كه بايد براي نسل جوان بيان نشده است كه بايد به اين امر بيشتر توجه شود.
عظيمي اظهار داشت: زنده نگهداشتن ياد و خاطره امام (ره) در دلها موجب آرامش، تلاش، فداكاري، صبر و مقاومت در برابر سختيها و مشكلات ميشود.
وي عزت و سربلندي فعلي ملت ايران را مرهون تلاشهاي امام راحل عنوان كرد.
"علياصغر كريمي" ديگر دانشجوي قزويني به خبرنگار ايرنا گفت: فرمايشات و سخنان حضرت امام (ره) براساس احكام نوراني قرآن و اسلام است و مردم بويژه جوانان بايد به اين امر توجه بيشتري داشته باشند.
وي افزود: بايد به فرمايشات و نصيحتهاي آن حضرت جامعه عمل بپوشانيم و ضمن انتقال آن به نسلهاي آينده اين رفتارها را در مسايل مختلف زندگي بكار بگيريم.
كريمي تاكيدكرد: حضرت امام (ره) شخصيتي الهي است كه زواياي مختلف حياتشان ناشناخته ماندهاست و اين موضوع براي مردم بخصوص نسل جوان بايد شناخته شود.
"نيرالسادات موسوي" دانشجوي الهيات نيز گفت: امام خميني (ره) راه ومسير معرفت را پيمود و بهاي سنگيني براي رسيدن به اين هدف والا پرداخت.
وي اضافه كرد: امام (ره) در هر زمان چهره آرام و دلنشين داشت و حتي در مقابل هجوم سنگين دشمنان اسلام و يا پيروزي در برابر آنان، تغيير رفتار نميداد.
موسوي افزود: امام راحل (ره) بانگاه عميق به تاريخ گذشته و اسلام، راه سعادت را براي خود و ملت ايران انتخاب كرد.
وي، عشق به قرآن و مبارزه با ظلم و ستم را از ويژگيهاي برجسته اخلاقي رهبر فقيد انقلاب اسلامي ايران برشمرد و اظهارداشت: امام (ره) سالها براي آزادي مسلمانان جهان رنج مصائب و مشكلات رابه جان خريد و از هيچ كوششي دريغ نكرد.
يك دانشجوي رشته علوم سياسي شجاعت، شهامت، تصميمگيري به موقع، واكنش مناسب در مقابل دشمنان و پرهيزگاري را از ويژگيهاي شخصيتي ايشان برشمرد.
"محمدرضا رحيمي" اظهار داشت: بايد آن حضرت را بهعنوان الگوي عملي در تمام زمينهها مورد توجه قرار دهيم.
وي افزود: همه افرادي كه به نوعي باانقلاب در ارتباطند، بايد زندگي امام راحل را الگوي زندگي خود قرار دهند.
يك دانشجوي ديگر به خبرنگار ايرنا گفت: اگر همه امور بر مبناي افكار و انديشه حضرت امام پايهگذاري شود، مقدمات حكومت جهاني حضرت مهدي (عج) پايهگذاري خواهد شد.
"سميه سعادتمندي" افزود: افكار و انديشههاي حضرت امام، الهام گرفته از مكتب وحي و داراي ابعاد روشن و جنبههاي كامل در زواياي مختلف زندگي است.
وي با بيان اينكه " حضرت امام (ره) به نسل جوان عشق ميورزيد"، گفت: از ديدگاه امام(ره)، جوانان مهمترين سرمايههاي يك كشور هستند.
سعادتمند افزود: وقتي جوان مايل بهپذيرش مبناي جديد و شيوهاي متنوع در زندگي است، افكار، انديشهها و سيرههاي امام امت در اين خصوص براي جوانان حرف اول را ميزند.
وي بابيان اينكه "بايد افكار و انديشههاي آن حضرت را به نسل جوان منتقل كرد" گفت: جوانان از نزديك حقايق و مسايل و مشكلات انقلاب را بهصورت محسوس و ملموس درك نكردهاند. ك/۴
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 517]