واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون فناوري صداوسيما: خودكفايي در تامين تجهيزاتاز اولويتهايسازمان است
داخلي. اجتماعي . صدا وسيما.
معاون فناوري و توسعه صدا و سيماي جمهوري اسلامي از خودكفايي در توليد و تامين تجهيزات فني به عنوان اولويت اصلي اين سازمان ياد كرد.
به گزارش ايرنا "علي عسكري" عصر چهارشنبه در حاشيه راهاندازي سيستم "آپ لينك " صدا و سيماي مركز آذربايجانشرقي در مصاحبه با خبرنگاران گفت:
در راستاي تحقق اين مهم اكنون ۸۰درصد نيازهاي فني سازمان در داخل كشور توليد ميشود.
وي از دستيابي به فناوري استريويي راديويي و تلويزيوني و كسب توانمندي ساخت فرستندههاي راديويي " آي ام " و " اف ام " به عنوان برخي از دستاورد هاي سازمان صدا و سيما در زمينه توليد قطعات فني ياد كرد.
وي بااشاره به برگزاري نخستين مانور سيگنال رساني از طريق فيبر نوري در هفتههاي اخير با شركت صدا و سيماي مركز ۱۰استان كشور از اين برنامه به عنوان گام مهم سازمان صدا و سيما در استفاده از فناوريهاي نوين رسانهاي نام برد.
عسكري با اشاره به ساخت فرستندههاي آنالوگ كم قدرت تلويزيوني توسط متخصصان داخلي يادآور شد: به تازگي با ورود به عرصه ساخت فرستندههاي ديجيتالي تلويزيوني،فرستندههايي با قدرت ۱۰وات از اين نوع ساختهايم.
استاندار آذربايجانشرقي نيز در آيين بهرهبرداري از سيستم " آپ لينك " صدا و سيماي مركز آذربايجانشرقي با اشاره به تاخير طولاني در راهاندازي اين سيستم ابراز اميدواري كرد كه سطح پوشش شبكه محلي گسترده شود.
"محمد معمارزاده"با بيان اين مطلب كه شبكه محلي صدا و سيماي مركز استان به دليل ويژگيهاي فرهنگي و حساسيت خاصآن مخاطبان فراواني در محدوده استان "سين كيانگ " چين، آسياي ميانه و قفقاز دارد بر لزوم متناسبسازي امكانات شبكه استاني با اين مقتضيات تاكيد كرد.
وي،اتصال شبكه استاني صداو سيماي مركز آذربايجانشرقيبه شبكه فرامنطقهاي را آغاز راه جديدي دانست كه در آن بايد متناسب با ذائقه ميليونها مخاطب برنامه محلي و برونمرزي ، توليد و پخش شود.
وي اظهار داشت:از زمان روي كار آمدندولت نهم تاكنون كمكهاي دولت به صدا و سيماي مركز آذربايجانشرقي نسبت به مدت مشابهقبل از آن ۳۰برابرشده است.
با راه اندازي سيستم " آپ لينك" ( (UP LINKشبكه استاني صدا و سيماي مركز آذربايجانشرقي، شبكه محلي استاني و بخش برونمرزي ان از اين پس از طريق ماهواره " اينتل ست " از سراسر جهان قابل دريافت است.
براي نصب و راهاندازي سيستم ياد شده يك سال زمان و ۱۲/۵ميليارد ريال صرف شده است. ك/۳
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 286]