تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835419357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كار سازمان فرهنگي، هنري آموزش موسيقي نيست


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: كار سازمان فرهنگي، هنري آموزش موسيقي نيست
تيرماه سال 93 بود كه با دستور شفاهي رئيس سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران تعطيلي كلاس‌هاي موسيقي فرهنگسراها را با هدف آنچه ساماندهي مجدد آنها اعلام شد، كليد خورد.
نویسنده : مصطفي شاه‌كرمي 


تيرماه سال 93 بود كه با دستور شفاهي رئيس سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران تعطيلي كلاس‌هاي موسيقي فرهنگسراها را با هدف آنچه ساماندهي مجدد آنها اعلام شد، كليد خورد.
اعلام خبر توقف يا ممنوع شدن تدريس موسيقي در فرهنگسراهاي شهرداري تهران در بازه زماني خودش(تيرماه 93) از جمله خبرهايي بود كه خيلي‌ها را به ظاهر يا به طور جدي درگير اين مسئله كرد؛ از اعضاي هيئت مديره خانه موسيقي گرفته تا عبدالحسين مختاباد به عنوان خواننده و عضو شوراي شهر تهران و البته خود سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران به عنوان متولي فرهنگسراها و صادركننده خبر و دستور اين توقف! هر چند طبق برخي نقل‌قول‌ها اين ماجرا از يك ابلاغيه شفاهي آغاز شده بود كه ظاهراً با امضاي تفاهمنامه همكاري ميان خانه موسيقي و سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران همه چيز به خير و خوشي به پايان رسيد و مقرر شد پس از ماه مبارك رمضان اين كلاس‌ها مجدداً با كيفيت بالاتر و بهتري بازگشايي شوند.
در حاشيه بحث تعطيلي كلاس‌هاي موسيقي در فرهنگسراهاي تهران، برخي  رسانه‌ها بنا بر سلايق سياسي و حزبي‌شان با وارونه جلوه دادن ماجرا سعي كردند كه اين مسئله را صرفاً به حجت‌الاسلام مرادي، رئيس تازه‌وارد سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران نسبت بدهند و بعضاً با رفتاري به دور از ‌شأن حرفه‌اي، اين طلبه جوان را به داشتن تفكرات سنتي و غيرفرهنگي متهم مي‌كردند. در حالي كه حجت‌الاسلام شهاب مرادي كه از روز دهم آذر ماه سال 92 به‌ عنوان رئيس سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران منصوب شده بود به واقع يكي از كارشناسان و چهره‌هاي شناخته‌شده و رسانه‌اي در گستره مسائل مذهبي، خانوادگي و اجتماعي است. اين افتراها در حالي شكل مي‌گرفت كه خبر تعطيلي تدريس موسيقي در فرهنگسراهاي تهران مدت زيادي در حال پيگيري بوده و اتفاقاً پس از سكانداري حجت‌الاسلام مرادي در سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران پيگيري اين موضوع شكل تازه‌تر و البته جدي‌تري به خود گرفته بود. نكته جالب اين بود كه برخلاف مدعاي مطروحه درخصوص تلاش وي براي حذف موسيقي از سبد فرهنگي جامعه و ابراز نظرات و بيان صحبت‌هايي در خصوص داشتن تفكرات سنتي و غيرفرهنگي از سوي مديريت جديد سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران، اتفاقاً آنچه موجب صدور ابلاغيه شفاهي مذكور توسط حجت‌الاسلام مرادي مبني بر تعطيلي موقت كلاس‌هاي موسيقي در فرهنگسراها گرديد، اعتراض برخي از افراد متخصص نسبت به سطح نازل كيفي اين كلاس‌ها و تبديل شدن آنها به بنگاه‌هاي اقتصادي براي عده‌اي خاص از افراد غيرمتخصص بود. پس از بحث‌هاي رسانه‌اي فراوان نشست مشتركي بين اعضاي هيئت‌مديره خانه موسيقي و معاون هنري سازمان فرهنگي و هنري شهرداري و مسئول بخش موسيقي اين سازمان به منظور بررسي مسائل و مشكلات كلاس‌هاي موسيقي فرهنگسراها برگزار شد كه در پايان اين جلسه، اعضا با امضاي تفاهمنامه‌اي تصميم گرفتند در پايان ماه مبارك رمضان، بار ديگر كلاس‌هاي موسيقي فرهنگسراها، با كيفيتي مضاعف داير گرديده و ميزبان علاقه‌مندان باشد. در اين نشست عبدالحسيني معاون هنري سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران گزارشي از سطح نازل آموزش موسيقي فرهنگسراها ارائه داده و مي‌گويد: ما به منظور ارتقاي سطح كيفي اين كلاس‌ها ناچار به توقف آموزش اين كلاس‌ها بوديم و اميدواريم با همكاري و مشورت تخصصي خانه موسيقي بتوانيم سطح كيفي اين كلاس‌ها را ارتقا بخشيم و در آينده‌اي نزديك كلاس‌هاي موسيقي بازگشايي شود.» همچنين در ادامه بابك ربوخه مسئول موسيقي فرهنگسراها نيز با اشاره به تعداد بالاي هنرجويان، هنرآموزان و رشته‌هاي مورد تدريس در اين فرهنگسراها و همچنين مشكلات مربوط گزارشي ارائه داده و به برخي از مسائل اشاره مي‌كند.
چند روز بعد از اين نشست مشترك حجت‌الاسلام مرادي در گفت‌و‌گوي نسبتاً مفصلي كه با يكي از رسانه‌ها داشت به نكات ديگري در اين زمينه اشاره مي‌كند. وي مي‌گويد: قبل از هر چيز بايد راجع به كليد‌واژه «تعطيلي موسيقي» كه اين روزها زياد شنيده مي‌شود صحبت كنيم. تعطيلي زماني معنا مي‌يابد كه تمامي ابعاد يك موضوع متوقف شده باشد و اين در حالي است كه بناي ما حمايت از موسيقي فاخر و تخصصي كردن آموزش‌هاست، اگر عده‌اي از اين ساماندهي و حرفه‌اي‌سازي برداشت تعطيلي دارند، موضوع ديگري است. با اين وجود ترجيح دادم بدون اينكه وارد حواشي شويم كارمان را  ادامه‌دهيم.
مرادي مي‌افزايد: پس از بررسي‌هاي تخصصي و دقيق‌تر مشخص شد ما با دو مشكل اساسي روبه‌رو هستيم؛ اول سطح كلاس‌ها كه اغلب معطوف به آموزش‌هاي ابتدايي بود و مطابق آمار، منجر به طي مراتب متوسطه و عالي نمي‌شد و دوم، كيفيت نازل و دم‌دستي اجراي كلاس‌ها كه در اين بخش مي‌توان به ضعف مربيان اشاره داشت. به همين دليل با نظر تخصصي مديريت موسيقي جهت بازنگري سطح و كيفيت كلاس‌هاي موسيقي موافقت شد.
در بررسي مربياني كه به آموزش موسيقي مي‌پرداختند، متوجه شديم با وجود افراد متخصص و متبحر در ميان مربيان، تعداد قابل توجهي از آنها با مدرك ديپلم به امر آموزش موسيقي اشتغال دارند و آموزش‌هاي حداقلي و حرفه‌اي را در اين رشته نديده‌اند. همچنين قريب به اتفاق آنها فاقد مدارك آموزش عالي در اين زمينه هستند. البته اين اشكال به دليل نوع تعامل مربيان با مراكز سازمان از ديرباز وجود داشته كه مربيان به صورت درصدي با فرهنگسراها كار مي‌كردند لذا مسئله بيش از آنكه يك فرآيند هنري باشد يك تعامل اقتصادي حرفه‌اي شده بود. بنابراين در برخي از كلاس‌ها، صلاحيت آموزش موسيقي در سطح حداقلي قرار داشت؛ در صورتي كه همه ما بر اين باور هستيم هر نوع آموزشي به خصوص هنر، بايد حرفه‌اي و تخصصي باشد و با اين وضعيت، آموزش حرفه‌اي و مطلوبي انجام نمي‌شود.
پس از گذشت چند وقتي از بحث تعطيلي يا توقف كلاس‌هاي آموزش موسيقي در فرهنگسراهاي سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران و همچنين برخي اتفاقات و موضوعات ديگر باعث شد تا فروردين ماه سال‌جاري خبر بركناري شهاب مرادي نقطه پاياني باشد بر تمام حرف و حديث‌هايي كه با آمدن اين روحاني جوان آغاز شده بود. قاليباف شهردار تهران، محمود صلاحي را جايگزين مرادي كرد.  با آمدن صلاحي و در نشست و ديدار ماهانه هنرمندان و اعضاي خانه موسيقي، مديرعامل وقت خانه موسيقي از آغاز به كار دوباره كلاس‌هاي موسيقي در فرهنگسرا‌ها خبر داد. حميدرضا نوربخش در اين باره مي‌گويد: «يك خبر خوب اينكه مديريت سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران تغيير كرد. مسئله‌اي به‌وجود آمده بود كه خاطر همه را رنجانده بود و آموزش موسيقي در فرهنگسراهاي شهر تهران تعطيل شده بود. با مديريت جديد اين سازمان كلاس‌هاي موسيقي در فرهنگسراهاي شهر تهران داير مي‌شود و خون هنر و موسيقي در رگ‌هاي اين شهر جريان پيدا خواهد كرد»!
پس از فراز و نشيبي عجيب نهايتاً دوباره كلاس‌هاي آموزش موسيقي به روال سابق داير شد و به قول مديرعامل وقت خانه موسيقي، «خون هنر و موسيقي در رگ‌هاي اين شهر جريان پيدا خواهد‌كرد!»
اما چند روز پيش يك خبر يا به عبارتي دقيق‌تر يك خاطره! كه از جانب مجتبي شاكري، يكي از اعضاي شوراي شهر تهران در شبكه‌هاي مجازي منتشر شد؛ همه چيز را روشن كرد. مجتبي شاكري در دويست و چهارمين جلسه شورا با اشاره به در پيش بودن مراسم اربعين حسيني مي‌گويد: اين رخداد بزرگ در كره زمين بي‌مانند است چراكه در هيچ جاي دنيا نمي‌توان جمعيتي به اين عظمت را ديد كه در يك موضوع خاص و در چند روز مشخص تجمع كنند. جا دارد از تمهيداتي كه شهرداري تهران براي اين مراسم انديشيده تشكر كنم.  
وي سپس به ديدار چند روز پيش خود با مقام معظم رهبري اشاره كرده و مي‌افزايد: چهارشنبه گذشته بود كه خدمت معظم له رسيديم و من از خدمت ايشان پرسشي با اين مضمون داشتم كه سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران مي‌خواهد كلاس‌هاي آموزش آلات موسيقي برگزار كند، ايشان بلافاصله فرمودند مخالفم و در ادامه فرمودند چرا اين پرسش را از من مي‌كنيد!
شاكري در پاسخ به معظم له اظهار مي‌كند: به دليل اينكه گفته مي‌شود اساسنامه سازمان فرهنگي و هنري به تأييد شما رسيده است و مسئوليت سازمان نيز با شما است، معظم له بار ديگر فرمودند نخير من مخالفم. من بار ديگر پرسشي مطرح كردم كه آيا اجازه دارم اين نظر شما را منتقل كنم فرمودند بله!
اين رهنمود صريح رهبري، تکليف مسئولان را مشخص کرد که کار سازمان فرهنگي هنري شهرداري آموزش موسيقي نيست.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن