تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825990588




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقب کلاهبرداری پیامکی باشید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مراقب کلاهبرداری پیامکی باشید
سرهنگ آذر درخش سرپرست اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: ارسال پیامک های اغواگرایانه و کلاهبردارانه یکی از رایج ترین انواع کلاهبرداری هاست که متاسفانه با وجود اطلاع رسانی های گسترده در این خصوص، باز هم شاهد گرفتار شدن قربانیان در دام کلاهبرداران پیامی هستیم.

کلاهبرداری پیامکی
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سرپرست اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا ناجا از شهروندان خواست در مواجهه با پیامك‌هایی مانند"برنده شدن در سفرهای زیارتی"، "وجه نقد"، "لپ‌تاپ"، "تبلت" و یا پیامك هایی مشابه با تیز هوشی برخورد كنند؛ تا طعمه افراد سودجو نشوند.


وی با اشاره به اینکه کلاهبردار با ارسال یک پیامک، که نوید بخش باز شدن دروازه های خوشبختی برای فرد است، کاربران تلفن همراه را وسوسه می کند، تا اطلاعات بانکی خود را در اختیار کلاهبردار قرار دهد، افزود: در برخی از شگردهای مجرمانه، کلاهبرداران، صاحبان حساب را مقابل دستگاه‌های خود پرداز کشانده و از وی می خواهند پس از وارد كردن كارت خود در عابر بانك، با انتخاب زبان فارسی و یا انگلیسی كدهایی را در سیستم مربوطه وارد نماید.


 این مقام مسوول  ادامه داد: كلاهبرداران با این ترفند نه تنها وجهی را به حساب آنان واریز نمی نماید بلكه با فریب اشخاص، رمز های عبور قربانی را تغییر داده و یا از حساب آنها وجهی مشخص را به حسابی دیگر که غالباً جعلی است منتقل می کنند.
وی به شهروندان هشدار داد: به هیچ عنوان، به این گونه پیامک ها اعتنایی نکرده و توجه داشته باشید برای واریز وجه به حساب بانکی شما، نیازی به دادن اطلاعات مهم بانکی  و یا حضور صاحب کارت در کنار دستگاه خودپرداز نیست و عنوان این موضوع که« در انتقال وجه با استفاده از شبکه شتاب اشکالی رخ داده»، صرفاً شگردی است که کلاهبرداران از آن برای خالی کردن حساب عابر بانک و به دست آوردن رمز دوم شهروندان استفاده می‌کنند.


سرهنگ آذر درخش افزود: ضمن اینکه اینگونه افراد بیشتر از شماره‌های اعتباری برای ارسال پیامک استفاده می‌کنند، این در حالی است که تمامی شرکت ها، موسسات، اپراتورها و سایر ارگان هایی که اقدام به برگزاری مسابقات و غیره  می کنند از سامانه ای مشخص و یا سایتی خاص که قبلاً معرفی کرده اند، برنده ها را اعلام می نمایند. پس در پاسخگویی به این پیامک‌ها بیشتر دقت کنید.


سرپرست اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در ادامه یکی دیگر از کلاهبرداریهای پیامکی را چوپان دروغگو خواند و گفت: در این روش، پیامکی برای شخص ارسال می‌شود مبنی بر اینکه من از روستایی در یکی از استان‌های کشور با شما تماس می‌گیریم و شغل من کشاورزی و دامداری است به هنگام کار بر روی زمین به گنج یا سکه‌های با ارزش برخورد کرده‌ام که برای فروش آن‌ها به کمک شما احتیاج دارم. شمارۀ شما را با استخاره به قرآن بدست آوردم.


این مقام مسوول افزود: مخاطب بی اطلاع، از روی طمع و به خاطر بدست آوردن گنج زیر خاکی و سکه با پرداخت مبلغی پول، به ظاهر صاحب این سکه‌ها می‌شود؛ ولی بعد از بررسی بیشتر متوجه خواهد شد که این سکه‌ ها تقلبی بوده و ارزش مادی خاصی ندارند.
وی  ادامه داد: در این روش کلاهبرداران حتی برای از بین رفتن هرگونه سوءظن از احساسات مذهبی استفاده می‌نمایند یا کلمات را اشتباه تایپ می‌کنند که شخص خواننده باور کند که این افراد بی سواد و روستایی هستند.


سرپرست اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به انواع کلاهبرداریهای پیامکی که در ایام و مناسبتهای خاص صورت می گیرد، گفت: شهروندان به هیچ عنوان به این دست پیامک ها توجه ای نکنند و فریب آنها را نخورند، و اصلا وجهی برای دریافت جایزه به شماره حسابهای اعلامی واریز نکنند.


سرهنگ آذر درخش  در پایان گفت: با توجه به افزایش این موضوع برای جلوگیری از وقوع چنین جرائمی و برخورد قاطع با آنها،  از هموطنان درخواست میکند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir سامانه بخش ثبت گزارش مردمی با ما در میان بگذارند.






برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.






منبع:  پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا


انتهای پیام/







اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

اينترنت صرفاً يک سرگرمي نيست
هشدار پلیس فتا درباره نفوذ یک بدافزار خطرناک به تلفن‌های همراه
"کليک دزدی" روش جديد مجرمان سايبری
کاربران اينترنت مراقب ايميل هاي جعلي باشند





۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن