واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: راهاندازی خطوط مستقیم هوایی با ۳ کشور آفریقایی
رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: برنامهریزی کردهایم تا با ایجادراهاندازی خطوط منظم کشتیرانی و هوایی، ایجاد اتاقهای مشترک، افزایش تعداد رایزنان بازرگانی و انعقاد تفاهمنامههای مختلف، حجم مبادلات تجاری با کشورهای آفریقایی را افزایش دهیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ولیالله افخمیراد درجمعبندی پایانی همایش معرفی برنامهها و فرصتهای همکاری اقتصادی و تجاری ایران وآفریقا گفت: مدتهاست که راهکارهای افزایش مبادلات تجاری رامطالعه کردهایم ودرنهایت بنا شد تا ازطریق راهاندازی خطوط منظم کشتیرانی و هوایی زمینه تسهیل صادرات و تردد تجار به آفریقا را فراهم کنیم. او گفت: اکنون خط مستقیم کشتیرانی به دارالسلام و مومباسا برقرار است و بنا داریم آن را به سایر بنادر ارتقا دهیم.
او افزود: هیچ خط هوایی مستقیم به آفریقا نداریم وراهاندازی مستقیم خطوط هوایی به آفریقای جنوبی، کنیا و تونس در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان توسعه تجارت کشورمان همچنین کاهش ریسک کشورهای هدف، خرید سهام بانکهای معتبر آفریقایی و عضویت در بانک توسعه آفریقا را از دیگر برنامههایی بیان کرد که میتواند به توسعه تجارت با این کشور کمک کند و اظهار داشت: ارائه تسهیلات با کارمزد پایین، ایجاد اتاقهای مشترک بازرگانی، صندوقهای مشترک و معافیت صدور انواع ضمانتنامه از دیگر راهکارهای کاهش موانع تجاری است.
افخمیراد همچنین اعزام رایزنان بازرگانی به قاره آفریقا را از دیگر نکات مهمی برشمرد که میتواند به شناخت بازار کمک کند و اضافه کرد: سه رایزن بازرگانی در آفریقا داریم و رایزن بازرگانی در حال اعزام به نیجریه است و پیشنهاد دادهایم، با هماهنگی وزارت امور خارجه ایران سه رایزن دیگر نیز به الجزایر، مصر و تانزانیا اعزام شود.
اوهمچنین ایجاد سایت اطلاعرسانی تجارت با آفریقا، تأسیس مراکز تجاری ایران در این کشورها و تبلیغات محصولات ایرانی در آفریقا را از دیگر مواردی بیان کرد که میتواند به شناخت کالاهای ایرانی در بازار هدف آفریقا کمک کند.
رئیس سازمان توسعه تجارت افزود: امضای یادداشت تفاهماستاندارد با آفریقا، موافقتنامه گمرکی، موافقتنامه سرمایهگذاری و اجتناب از مالیات مضاعف با کشورهای هدف آفریقایی از جمله موارد دیگری است که در دستور کار قرار گرفته است.
اوهمچنین پیشنهاد داد لغوروادید برای تردد و تسهیل ارتباط تجار با کشورهای آفریقایی در دستور کار قرار گیرد.
چهار شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]