تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826304060




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا بانک‌ها از کاهش نرخ سود عقب نشینی کردند؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
چرا بانک‌ها از کاهش نرخ سود عقب نشینی کردند؟

3.jpg


شناسهٔ خبر: 2962479 - سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰
مجله مهر > دیگر رسانه ها

رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها گفت:تعیین تکلیف نرخ سود برعهده شورای پول و اعتبار است و تنها بانک‌ها موظف به رعایت تصمیمات شورا هستند. اقتصاد نیوز نوشت: عبدالناصر همتی که روز گذشته در بازدید از غرفه مجموعه دنیای اقتصاد  با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در راستای کاهش نرخ سود به ۱۸ درصد گرفته نشده است، اظهار کرد: در جلسه اخیر شورای هماهنگی بین بانکی تنها تصمیم گرفته شد تا بانک‌ها به بازار بین بانکی ورود کرده و به یکدیگر وام بین بانکی با نرخ سود ۲۴ درصد ارائه کنند و در کنار این موضوع برای انضباط در رعایت نرخ سود ۲۰ درصد از سوی بانک‌ها از اول آذر اقدامات نظارتی جدی انجام بگیرد.

رئیس شورای هماهنگی بین بانک‌ها تاکید کرد: در جلسه اخیر این شورا نیز در رابطه با کمک به دولت برای ایجاد رونق و خروج از رکود بحث و تبادل نظر شد که در جمع‌بندی نهایی اعلام شد نرخ سود تسهیلات و سپرده بانکی بسیار مهم و تاثیرگذار است.

او در ادامه خاطر نشان کرد: برخی از دوستان بر این عقیده‌اند با توجه به این که نرخ تورم کاهش یافته نرخ سپرده باید در محدوده ۱۷ تا ۱۸ درصد قرار بگیرد و بنده این با این نظر موافق هستم.

مدیرعامل بانک ملی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد قابل توجهی از بانک‌ها نرخ سود ۲۴ تا ۲۵ درصد را به مشتریان پیشنهاد می‌دهند، گفت: توافق به عمل آمده در راستای ورود بانک‌ها به نرخ بین بانکی و ارائه تسهیلات با نرخ سود ۲۴ درصد در پی کاهش عطش دریافت سپرده بانکی با سود بالا در بین بانک‌های نیازمند به سپرده است.

تصمیم گیری برای نرخ سود بر عهده شوریا پول و اعتبار است
وی افزود: در کنار موارد یادشده از اول آذرماه عدم رعایت نرخ سود ۲۰ درصد از سوی بانک‌ها توسط کمیته نظارتی به بانک مرکزی اعلام خواهد شد.

همتی یادآور شد: بعد از نظارت بانک‌ها بر اجرای نرخ سود ۲۰ درصد و تحقق این مهم در مرحله دوم به سمت کاهش نرخ سود حرکت خواهیم کرد.

رئیس شورای هماهنگی بین بانک‌ها با تاکید بر اینکه از سوی این شورا در رابطه با نرخ سود تصمیمی اتخاذ نشده است، گفت: تعیین  تکلیف نرخ سود برعهده شورای پول و اعتبار است و تنها بانک‌ها موظف به رعایت تصمیمات شورا هستند.

او در پاسخ به این سوال که با آزادسازی ذخیره قانونی چه میزان منابع بانک‌ها آزاد خواهد شد، بیان کرد: باید توجه داشت که بانک‌های مسکن، صنعت معدن و ‌کشاورزی ۱۰ درصد از منابع خود را به عنوان سپرده قانونی نزد بانک مرکزی گذاشته‌اند.

حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان منابع بانکی آزاد خواهد شد
وی در ادامه گفت: منابع بانک‌ها در حال حاضر در حدود ۶۰۰ تا ۶۵۰ هزار میلیارد تومان است که اگر یک تا ۳ درصد از این منابع از سوی بانک مرکزی آزاد شود حدود ۱۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع بانکی در اختیار بانک‌ها قرار می‌گیرد.

مدیرعامل بانک ملی با تاکید بر این نکته که ضریب فزاینده در کشور شش است میزان نقدینگی این منابع ۶ برابر خواهد بود، ادامه داد: برای کمک به تحرک اعتباری در کشور تصمیم کاهش میزانی از سپرده قانونی مناسب ارزیابی می‌شود.

آزادسازی سپرده قانونی تورم‌زا نیست
او در پاسخ به این سوال که آیا منابع آزاد شده منجر به افزایش تورم خواهد شد،‌گفت: به دلیل آنکه بخشی از منابع بانک‌ها در پی معوقات بانکی و بدهی دولت قفل شده به نظر می‌رسد کاهش نرخ سپرده قانونی بر نرخ تورم تاثیر چندانی نداشته باشد.

هزینه کرد منابع آزاد شده در طرح کارت‌های اعتباری
وی با اشاره به اینکه منابع آزاده شده بیشتر در راستای اجرای طرح کارت‌های اعتباری مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: بانک مرکزی و دولت معتقد است بر اساس رصد و تغییر نرخ تورم، نرخ اعتبارات بسته نیز تغییر خواهد کرد.

رقابت در بازار پولی و بانکی 
همتی فضای بازار پولی و بانکی کشور را فضایی رقابتی دانست و گفت: با توجه به دیدگاه آقای سیف باید تمام ذینعان بانک‌ها در تصمیم گیری‌ها مورد توجه قرار گیرند که اگر در این چارچوب حرکت شود و عجله‌ای وجود نداشته باشد بانک‌ مرکزی در میان مدت به اهداف خود دست پیدا خواهد کرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن