واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۲۳ب.ظ)
تکميل نقشه راه توسعه فناورانه ميدان اهواز موج - رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به تکميل نقشه راه توسعه فناورانه ميدان اهواز اظهار کرد: اين طرح در مرحله پيشنهاد پروژه است که ارائه ۶ پيشنهاد پروژه فناورانه تا آخر سال ۹۴ نهايي ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا کمالي با اشاره به واگذاري مطالعه پژوهش محور توسعه ميدانهاي فوق عظيم اهواز و يادآوران به پژوهشگاه صنعت نفت در گفت و گو با خبرنگار شانا افزود: نقشه راه و انتخاب مشاور اروپايي توسعه ميدان اهواز ظرف ۶ ماه پس از امضاي اين قرارداد، توسط پژوهشگاه انجام و تکميل شده است.
وي به لزوم ايجاد مرکز ازدياد برداشت به منظور توسعه فناورانه ميدانهاي نفت و گاز اشاره و اظهار کرد: پژوهشگاه صنعت نفت از سالها پيش پژوهشکده مطالعات مخازن و توسعه ميدان را تأسيس کرده در نتيجه پژوهشگاه از نظر نيروي متخصص، تجهيزات سختافزاري و نرمافزاري از دانشگاهها و مراکز پژوهشي ديگر که توسعه پژوهش محور ميدانهاي ديگر را بر عهده دارند، پيشي گرفته است.
رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت به تجربه اين مرکز در انجام پروژههاي مشابه در گذشته اشاره کرد و گفت: با توجه به پيشرفتهاي خوبي که پژوهشگاه در اين پروژهها داشته است ميتوان به جرأت گفت که پژوهشگاه در ايجاد بستر نهايي براي پيشبرد اهداف پيشبيني شده طرح پيشتاز است.
کمالي به جلسهاي که با شوراي ارزيابي نتايج طرحها در معاونت پژوهش و فناوري وزارت نفت که مسووليت نظارت بر انجام قرارداد توسعه فناورانه ميدانهاي واگذار شده را به ۷ دانشگاه و ۲ مرکز پژوهشي بر عهده دارد، اشاره و تصريح کرد: در اين جلسه نقشه راه مطالعه پژوهش محور توسعه ميدان اهواز ارائه شد که بسيار مورد استقبال قرار گرفت و پيشنهاد شد که از اين نقشه به عنوان مبنا استفاده شود.
وي با بيان اينکه اين طرح مطالعاتي ۱۰ ساله است، يادآور شد: مشکلات آني و فوري هر مخزن بايد در زمان کوتاه رفع شوند، اما؛ بخشي از فعاليتهاي مطالعاتي توسعه ميدان با هدف ازدياد برداشت براساس نقشه راه و حوزههاي فناوري هدف، زمان بر است و ممکن است ۶ تا ۷ سال طول کشد.
قرارداد مطالعه پژوهش محور ميدانهاي منتخب کشور با هدف ازدياد برداشت از آنها سال گذشته از سوي شرکت ملي نفت ايران با ۷ دانشگاه و ۲ مرکز پژوهشي منعقد شد که مطالعه دو ميدان اهواز و يادآوردن بر عهده پژوهشگاه صنعت نفت است که در صورت پيشرفت قابلقبول در توسعه ميدان اهواز، مطالعه فناورانه ميدان يادآوران نيز به اين مرکز واگذار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]