تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831000790




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هسته‌اي شدن پاكستان: پيشينه و فرايندها (بخش ‪(۳‬


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: هسته‌اي شدن پاكستان: پيشينه و فرايندها (بخش ‪(۳‬
***برنامه هسته‌اي پاكستان و شوراي امنيت
پس از آنكه پاكستان در واكنش به آزمايش‌هاي هند مبادرت به آزمايش هسته اي كرد، شوراي امنيت در تاريخ ‪ ۲۹‬مه ‪ ۱۹۹۸‬نسبت به انجام اينگونه اقدامات اظهار تاسف كرد و از پاكستان و نيز هندوستان درخواست كرد تا معاهده منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي و معاهده منع جامع آزمايش‌هاي هسته‌اي را بدون تاخير وبدون هيچ پيش شرطي بپذيرند.

شوراي امنيت همچنين از اين كشور خواست تا از خود خويشتنداري نشان داده و گام‌هايي فوري را براي كاهش يا حذف تنش‌ها ميان خود بردارند و گفت وگو براي حل و فصل مسايل مهم را از سر گيرند.

شوراي امنيت در اين زمان از تصويب قطعنامه‌هاي الزام آور خودداري كرد كه از بهترين دلايل آن بحث مواجهه منطقه‌اي بين پاكستان و هند و دستيابي به يك دكترين واحد بوده است ولي به گفته نمايندگان كشورهاي عضو شوراي امنيت ، اين بيانيه واكنش جامعه بين‌المللي نسبت به اين آزمايش‌ها بود.

در تاريخ ‪ ۴‬ژوئن ‪ ۱۹۹۸‬نيز وزراي خارجه پنج كشور عضو شوراي امنيت پس از نشست خود در ژنو، بيانيه‌اي مشترك را انتشار داده و در آن اقدام هر دو كشور هندوستان و پاكستان را در انجام آزمايش‌هاي هسته‌اي محكوم كردند.

آنها طرفين را به تلاش براي جلوگيري از مسابقه سلاح‌هاي اتمي و موشكي در جنوب آسيا، حل اختلافات خود از طريق مسالمت آميز و متوقف ساختن توليد موادي كه در توليد سلاح‌هاي اتمي استفاده مي‌شود، ترغيب كردند.

شوراي امنيت سپس با تصويب قطعنامه ‪ ۱۱۷۲‬در ششم ژوئن ‪ ،۱۹۹۸‬از هند و پاكستان خواست تا فوري برنامه‌هاي توسعه سلاح‌هاي هسته‌اي و استفاده از اين سلاح‌ها و همچنيپن توليد موشكهاي بالستيك قادر به حمل سلاح‌هاي هسته اي و مواد اوليه توليد اين سلاح‌ها را متوقف كنند و متعهد شوند تجهيزات ، مواد فناوري مورد استفاده درتوليد سلاح‌هاي تخريبي و يا موشك‌هاي حمل سلاح هاي هسته‌اي صادر نكنند.

در ابتداي اين قطعنامه شوراي امنيت خاطرنشان مي‌كند كه گسترش هرنوع سلاح كشتار جمعي تهديدي براي صلح و امنيت بين‌المللي مي‌باشد كه به طور ضمني به فصل ‪ ۷‬منشور سازمان ملل اشاره دارد.

اين قطعنامه در عين حال بدون ذكري از بند ‪ ۴۰‬منشور تمام كشورها را تشويق مي‌كند تا از صادرات تجهيزات ، مواد و فناوري مرتبط با برنامه‌هاي هسته‌اي و موشكي به پاكستان و هندوستان جلوگيري كنند.

در راستاي مفاد معاهده منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي شوراي امنيت از هندو پاكستان درخواست كرد تا شرايط تبديل شدن به قدرت هسته‌اي را ايجاد نكنند.

اين شورا از اين دو كشور و تمام كشورهاي ديگر خواست تا بدون هيچ گونه تاخير و شرايطي عضو معاهده منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي و منع آزمايشات هسته‌اي شوند.

همچنين از هند و پاكستان خواسته شد تا بر مبناي توافق‌هاي انجام شده به طور فعال در مذاكرات خلع سلاح كه در ژنو در مورد معاهده منع توليد مواد اوليه مورد نياز در توليد سلاحهاي هسته‌اي و به منظور رفع تنش‌هاي موجود بين دو كشور شركت نمايند و تلاش كنند تا به راه حل‌هاي قابل قبول كه به ريشه‌ها و علل اين تنش‌ها اشاره دارد ( از جمله كشمير ) دست يابند.

در ‪ ۳۰‬مه ، كوفي عنان ، دبير كل سابق سازمان ملل ، بار ديگر از اين دو كشور خواست تا در اين مرحله حساس ، قدرت خود را به وسيله اعمال محدوديت ها و كاهش تنش‌هاي موجود به اثبات برسانند .

وي اشاره كرد كه هند قبلا مهلتي براي آزمايش‌هاي آينده در خواست كرده است و از پاكستان خواست تا او نيز چنين اقدامي انجام داده و بدون پيش شرط به معاهده منع آزمايشات هسته‌اي پايبند باشد.

ادامه دارد ...
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن