واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: نزديك كردن دانشجويان با انديشههاي امام(ره) تعالي جامعه را به همراه دارد
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس، گفت: دانشگاه در جامعه ما در جرگهي پديدههاي وارداتي قرار ميگيرد و علت تاكيد امام(ره) بر وحدت حوزه و دانشگاه به اعتقاد من به منظور تلفيق دو شيوه تدريس سنتي و نوين در دانشگاهها است.
بولتن جواني:
عليرضا فرخي، دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس اظهاركرد: مراد از شيوهي سنتي و نوين همان نوع تدريس حوزوي و پيشرفته روز است كه بر اساس تلفيق اين دو، دانشگاههاي ما به بركات بسياري دست پيدا ميكنند.
وي در مورد فرمايش امام(ره) مبني بر اينكه بايد دانشگاهها را از انحراف غرب و شرقزدگي حفظ كنيم، اذعان كرد: جامعه ما يك جامعهي ديني است كه بايد بر پايهي اصول اسلامي حركت كند و هدف امام از بيان اين جمله به اعتقاد من تكيه كردن به فرهنگ ايراني – اسلامي است.
وي تكيه كردن به فرهنگ ايراني – اسلامي را كار سنگيني خواند كه نيازمند امكاناتي از جمله ارزش و شخصيت دادن به دانشجوست تا در برابر تفكرات گسترده ليبراليستي و ماترياليستي غربيها بتوانند حرفي تازه و محكم البته در عين حال قابل دفاع و پذيرش در دنيا داشته باشند.
فرخي لازمهي دستيابي به اين مهم را وجود آزادي انديشه و فضاهاي باز فكري در دانشگاهها و حمايت مسوولان از دانشجويان خواند.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس، در مورد دانشگاه مطلوب از ديد امام(ره) به جمله دانشگاه بايد انسان ايجاد كند كه از جملات معروف ايشان است اشاره كرد و از دانشگاهي كه دانشجويان آن جلوه يك انسان كامل باشند به عنوان دانشگاهي در راستاي ديدگاه امام(ره) ياد كرد.
وي ادامه داد: مسوولان هر دانشگاهي كه دانشجويان خود را به انسانيت نزديكتر كنند؛ درواقع انديشههاي خود را به ايدهها و اعتقادات امام(ره) نزديكتر كردهاند كه رعايت همين اصول تعالي جامعه را به همراه دارد.
فرخي دربارهي وصيت امام(ره) مبني بر مبارزه با توطئههاي دشمنان در دانشگاهها، اذعان كرد: توطئههاي دشمنان براي تضعيف نهاد دانشگاه و تخريب افكار دانشجويان است كه به طور قطع آفت اين تضعيفها و تخريبها به جامعه هم كشانده ميشود؛ از همين روست كه بايد تشكلهاي دانشجويي با همه توان در برابر توطئهها ايستادگي كنند.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس، با اشاره به اينكه تشكلهاي دانشجويي در شرايط فعلي به خاطر ضعف تشكيلاتي آنچنان مطلوب عمل نميكنند، افزود: براي تشكيل تشكلهاي توانمند بايد تعريف تازهاي از دانشجويان ارايه دهيم و ديد خوبي نسبت به آنان پيدا كنيم؛ چرا كه برخورد با دانشجويان در دانشگاه نظير برخورد با آنان در دوره دبيرستان است كه به هيچ عنوان در شان يك دانشجو نيست.
وي در اين باره با بيان اينكه در اين فضا به تشكلهاي دانشجويي مفيد و مطلوب نخواهيم رسيد، ايجاد خودباوري در دانشجو و تعديل در مقررات موجود را دو عامل مهم در رسيدن به يك تشكل دانشجويي قدرتمند دانست.
فرخي در ادامه شرايط فعلي دانشجويان را اين چنين توصيف كرد: دانشجويان نظير بازيكناني هستند كه در ميدان حضور دارند ولي توپي زير پاي آنان نيست و كسي براي كسب نتيجه روي آنان حساب باز نكرده است پس با اين وضعيت نبايد انتظار خاصي از دانشجويان داشت.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس، حركت تشكلهاي دانشجويي در راستاي ترويج انديشههاي امام(ره) كه زير مجموعه انديشههاي ديني است را در دانشگاهها در سالهاي اخير آنچنان مطلوب ندانست و افزود: البته بدينمنظور نيست كه تشكلها نخواسته باشند در اين ميان قدمي بردارند؛ بلكه تضعيف شدهاند و از قدرت آنان كاسته شده است و موضوع تضعيف قدرت آنان نيز به فضاي دانشگاه و نوع برخورد دانشجويان بازميگردد.
منبع:ايسنا
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]