تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816181469




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بروز اختلال در روخوانی در کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
dyslexia-in-children-1


چه عواملی موجب اختلال در خواندن کودکان می شوند و باعث ایجاد مشکل هنگام خواندن درس های آنان می شوند شایع ترین نوع اختلال در یادگیری کودکان کدام است و با چه روش هایی می توان با آن روبرو شد
زهرا شجاعی و رقیه یاری دانشجویان کارشناسی ارشد این دانشگاه ، مطالعه خود را در کنگره کاردرمانی ایران  ارائه دادند و نتیجه گیری کردند که با استفاده از رویکردهای یکپارچگی حسی و ترکیب آنها با آموزش اجتماعی ، می توان به بهبود نمرات تحصیلی کودکان مبتلا به اختلال یادگیری کمک کرد. از طرفی با توجه به قابلیت پلاستی سیتی مخچه در سراسر دوران کودکی، می توان با آموزش دوباره مخچه کودکان دچار اختلال خواندن ، یادگیری آنان را افزایش داد.

از نظر محققان اختلال یادگیری اختلالی است که در آن پیشرفت خواندن ، نوشتن یا مهارت ریاضی از سطح مورد انتظار سنی ، هوش و آموزش متناسب با سن پائین تر است .

اختلال خواندن، رایج ترین نوع اختلال یادگیری است بطوری که پژوهشگران معتقدند، منشاء بیش از 25 درصد از افت تحصیلی کودکان دبستانی ، اختلال خواندن است . این اختلال از طریق ناتوانی در شناسایی کلمات، درک ضعیف مطلب و خواندن پر غلط و کند ، برغم هوش طبیعی مشخص می شود .

علاوه بر وجود این علائم ، این کودکان دارای نقایص حرکتی نیز هستند که علاوه بر تحصیلات, بازی ,عزت نفس , مشارکت اجتماعی و استقلال کودک در انجام فعالیت های روزمره زندگی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد ولی اغلب از چشم والدین و درمانگران پنهان می ماند.

محققان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از مطالعه خود روی این کودکان نتیجه گیری کردند که کودکان مبتلا به اختلال خواندن نقایص واضحی در مهارت های حرکتی و کنترل پوسچرال دارند (کنترل پوسچرال ، تنظیم موقعیت بدن در فضا بمنظور ثبات و جهت یابی تعریف می شود که این سیستم با یکپارچگی اطلاعات حسی به ایجاد طرح واره بدنی کمک می کند) .

همچنین ، این کودکان از اختلالات تعادلی نیز رنج می برند، حدود 60 تا 95 درصد آنان اختلالاتی در هماهنگی چشم و سر، ضعف در تعادل ایستا و پویا، ضعف در جهت یابی ، تون عضلانی پائین ، تاخیر در به دست آوردن واکنش های تعادلی و تاخیر در پاسخ های حرکتی دارند. وجود نقایص تعادلی در کودکان مبتلا به اختلال یادگیری از طرفی به دلیل نقایص یکپارچگی حسی و از طرفی به دلیل وجود اختلالات رشد مخچه ای می باشد.

مخچه بخش مهمی در کنترل حرکتی است و نقش ویژه ای در تعادل و حرکت ایفا می کند. تصاویر به دست آمده بوسیله MRI از مخچه کودکان مبتلا به اختلال خواندن ، آسیب لوب قدامی مخچه راست را نشان می دهد. آسیب مخچه موجب اشکال در تنظیم تون پوسچرال و جهت یابی، اشکال در حفظ و هماهنگی الگوی حرکتی و همچنین اختلال در کنترل حرکات چشم و مهارت های غیرارادی و تخمین زمان می شود.

طبق فرضیه مشخص شده در این تحقیق، نقص مخچه نه تنها مشکلات تعادلی بلکه تمام مشکلات کودکان مبتلا به اختلال خواندن مرتبط با نقص رشدی مخچه می باشد، لذا  محققان معتقدند، با آموزش دوباره مخچه کودکان دچار اختلال خواندن ، می توان به افزایش یادگیری آنان کمک کرد.

15 آبان 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن