تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850028619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها 2درصد از قاچاق دارو در کشور کشف می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و نائب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی تشکیل کارگروه دولت و مجلس برای نظارت بر بازار بهداشت و دارو پرداختند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا جمشیدی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و عبدالرحمان رستمیان نماینده مجلس شورای اسلامی شب گذشته (13 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی تشکیل کارگروه دولت و مجلس به عنوان شاه‌کلید قفل بسته نظارت بر بازار بهداشت و دارو پرداختند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ابتدا در پاسخ به سؤال اول مجری برنامه پیرامون تخلفاتی که در بازار بهداشت و دارو صورت می‌گیرد، گفت: تخلفاتی که در این حوزه صورت می‌گیرد ظلم مضاعف به مردم به شمار می‌آید زیرا در بدن تجهیزات تقلبی به کار می‌رود. تخلفات حوزه بهداشت و دارو ظلم بزرگ بر مردم است وی با اشاره به حیطه درمان دارو و تجهیزات پزشکی خاطر نشان کرد: حدود 20 -30 مورد تخلفات در حوزه بهداشت و دارو بر عهده سازمان تعزیرات است.

جمشیدی با اشاره به تشکیل کارگروه مجلس و دولت پیرامون نظارت بر بازار بهداشت و دارو تصریح کرد: در جلسه‌ای در خدمت کمیسیون بهداشت بودیم که در آن پیشنهاداتی در مورد کنترل قاچاق دارو داده شد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به این که برخی از قوانین کشور بیش از 60 سال عمر دارد گفت: این قوانین عمرشان می‌گذرد و کارآمد نیست.

وی با اشاره به این که فقط 2 درصد از میزان قاچاق در کشور کشف می‌شود بیان کرد: متأسفانه در یکی از خیابان‌های تهران شاهد قاچاق دارو هستیم.

جمشیدی با بیان این که سازمان تعزیرات در حیطه برخورد با شدت عمل می‌کند، افزود: نظارت با دستگاهای متعددی است اما نظارت اصلی بر عهده وزارت بهداشت و درمان است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در بندر شهید رجایی 6 هزار کانتینر در شبانه‌روز واردات و صادرات با یک ترانزیت انجام می‌شود و تنها یک دستگاه اسکنر وجود دارد که می‌تواند 100 الی 170 مورد را اسکن کند.

وی با اشاره به این که گمرک باید دستگاه‌های اسکنر را از بودجه‌های دولتی تهیه کند، عنوان کرد: 5 هزار و 700 الی 800 کامیون وارد کشور می‌شود که ممکن است به صورت رندم مورد بازدید قرار بگیرد.

در ادامه این برنامه رستمیان نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به سؤال مجری برنامه پیرامون داروهای تقلبی در کشور گفت: قاچاق باید زیر 5 درصد باشد اما وقتی بیشتر از این میزان است ناشی از مشکلات مدیریتی، فساد اداری در برخی جاها به حساب می‌آید که باید آن را از بین ببریم.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این که باید قانون را بازنویسی کنیم گفت: در اقتصاد مقاومتی توجه زیادی به دارو و تجهیزات پزشکی شده است و میزان واردات از دارو و تجهیزات ده برابر صادرات است. با قوانین فعلی هم می‌توان جلوی قاچاق دارو و تجهیزات پزشکی را گرفت رستمیان با بیان این که با قوانین موجود می‌توان مانع قاچاق دارو شد، گفت: اگر قانونی هم نیاز باشد بهتر است دولت لایحه بنویسد چرا که دولت بدنه کارشناسی قوی دارد و مجلس می‌تواند کار لایحه را تسریع کند.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: البته هم اکنون در مجلس طرف برخورد با تبلیغات ماهواره‌ای نیز تدوین شده که این طرح هم اکنون در نوبت دستور کار صحن علنی مجلس قرار دارد و طرح دیگری نیز در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در حال بررسی است.

در ادامه اظهارات رستمیان، جمشیدی معاون وزیر دادگستری در خصوص داروهای ماهواره‌ای و اینترنتی اظهار داشت: این یکی دیگر از موارد تخلفی است که وجود دارد که قطعاً می‌شود با این موضوع برخورد کرد البته برخورد با این امر نیازمند تشکیلات نظارتی منسجم و هماهنگ و غیر پراکنده است ضمن این که این تشکیلات باید از امکانات کافی نیز برخوردار باشند.

وی با بیان این که تعداد بازرسان در وزارت بهداشت برای ممانعت از قاچاق دارو و تجهیزات پزشکی در کشور اندک است، گفت: با این تعداد بازرسی که وجود دارد قطعاً کنترل قاچاق تجهیزات پزشکی میسر نیست بنابراین در یک بخش نیازمند هوشمندسازی و سیستم سازی و در بخش دیگر نیز نیازمند ناظران قوی و کارآمد برای مقابله با این مسئله هستیم. قوانین موجود برای مبارزه با قاچاق دارو ناکارآمد است رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این که 20 میلیون دلار کالای قاچاق در کشور وجود دارد گفت: یک بخش از این اتفاق به دلیل این است که قوانین در حوزه مبارزه با قاچاق دارو ناکارآمد است.

وی در خصوص قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز اظهار داشت: آیین‌نامه‌های این قانون در دولت نوشته‌شده و برخوردها نیز شروع شده است اما انتظار ما این است که در بحث برخورد با قاچاق منسجم تر و قوی تر برخورد کنیم.

جمشیدی با تاکید بر این که پیشگیری بهترین درمان است گفت: بهترین درمان این است که قبل از آن که قاچاق وارد کشور شود بتوانیم از مبادی مانع آن شویم و این بسیار موثرتر از آن است که بخواهیم با همه صنوف و اقشار برخورد کنیم.

معاون وزیر دادگستری در این رابطه اظهار داشت: ما 167 گمرک در کشور داریم که از این میزان حدود 100 میلیارد دلار کالا را می‌توان وارد یا صادر کرد درحالی‌که کره جنوبی با 54 گمرک حدود هزار میلیارد دلار کالا را می‌تواند وارد و صادر کند لذا باید اظهار داشت که ما چرا باید این میزان گمرک داشته باشیم که نظارت و کنترل آن سخت باشد. تعداد بازرسان کشور پاسخگوی میزان قاچاق دارو به کشور نیست در بخش دیگری از گفتگوی ویژه خبری امشب بهروز جنت مدیر کل بازرسی سازمان غذا و دارو طی ارتباط تلفنی اظهار داشت: چیزی که وجود دارد این است که تعداد بازرسان تکاپوی این مسئله را نخواهد داد و باید تاکید کنم که در مبارزه با قاچاق کالا و ارز ما باید از قبل از مرزها تا مصرف‌کننده را تحت نظارت داشته باشیم تا در نقاط مختلف بتوانیم زنجیره قاچاق را قطع کنیم تا این زنجیره به مصرف‌کننده ادامه پیدا نکند. نظام بهداشتی و پزشکی ما باید از تعدد مراجع نظارتی نجات پیدا کند جمشیدی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی نیز با تاکید بر این سازمان تعزیرات حکومتی در کشور می‌تواند به عنوان سازمان مبارزه با تخلفات در کشور باشد به راه‌حل‌ها در بحث مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: اولین راهکار در حیطه نظارت است به این معنا که نظام بهداشت و درمان ما باید از پراکندگی و تشتت مراجع مختلف نظارتی نجات پیدا کند.

وی ادامه داد: مسئله دوم که باید مد نظر قرار گیرد این است که مرجع رسیدگی باید یک مرجع واحد باشد که به اعتقاد من مرجع واحد رسیدگی تخلفات کشوری را می‌توان به سازمان تعزیرات حکومتی منتقل کرد و سومین نکته این است که ما به جای این که با قاچاق به صورت موردی برخورد کنیم باید گمرک را اصلاح کنیم چرا که اگر گمرک اصلاح شود این حجم کالای قاچاق وارد کشور نخواهد شد. 95 درصد مکمل‌هایی که در ماهواره تبلیغ می‌شود، تقلبی هستند در بخش دیگری از این گفتگو جنت مدیر کل بازرسی سازمان غذا و دارو درباره میزان قاچاق دارو در کشور گفت: متأسفانه این اشتباه در کشور وجود دارد که مکمل‌ها به جای دارو تلقی می‌شوند.

وی ادامه داد: به دلیل این که نظام دارویی کلاً زیر نظر سازمان غذا و دارو است خوشبختانه ما زیر 5 درصد قاچاق دارو در کشور داریم و آن 5 درصدی هم داروهایی هستند که کاربردهای غیرمجاز مانند سقط‌جنین دارند.

وی در خصوص مکمل‌هایی که در ماهواره نیز تبلیغ می‌شود گفت: 95 درصد مکمل‌هایی که در ماهواره تبلیغ می‌شود به صورت قاچاق به دست مردم می‌رسد و تقلبی هستند و 5 درصد مابقی نیز تاریخ گذشته هستند.

در پایان برنامه جمشیدی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی نیز در رابطه با میزان قاچاق دارو در کشور گفت: آمار لوازم بهداشتی و آرایشی حدود 1 میلیارد دلار و آمار قاچاق دارو و سوخت مجموعاً 7 میلیارد دلار در سال است.
دانلود

لینک را کپی کنید دانلود


پنج شنبه 14 آبان 1394 08:17





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن