واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ آبان ۱۳۹۴ (۱۳:۱ب.ظ)
با حضور مسئولين معدني و دانشگاهي کشور صورت گرفت؛ امضاي تفاهم نامه دانشگاهيان و معدني ها موج - نشست مشترک معدني ها با حضور مديران و مسئولين جهاد دانشگاهي صورت گرفت که در اين نشست تفاهم نامه اي ميان شرکت معدني چادرملو و اين نهاد دانشگاهي منعقد شد.
به گزارش موج؛ در اين نشست،27 طرح در حوزه هاي صنايع فولاد، خدمات مهندسي و ارايه مشاوره به شرکت هاي، فولاد ارفع، معدني و صنعتي چادرملو، پاميدکو و رييس هيئت مديره فولاد سرمد پيشنهاد شد.
در ابتداي اين نشست رييس جهاد دانشگاهي به ارائه گزارشي از فعاليتهاي جهاد دانشگاهي در زمينه فيلترهاي کيسه اي، دکل حفاري، سامانه پيشگيري از رسوب در کف مخازن نفتي، فرستنده هاي راديويي، بازوهاي بارگيري، برج خنک کننده، ساخت فيلتر الکترواستاتيک ها و ... پرداخت.
دکتر حميدرضا طيبي، رييس جهاد دانشگاهي کشورگفت: در رابطه با دکل هاي حفاري که در حال حاضر جهاد دانشگاهي برروي آن کار مي کند اين دکل ها 40 درصد ساخت و توليد داخلي است و ما توانايي داريم که اين کار را به 70 درصد هم برسانيم .
رييس جهاد دانشگاهي با اشاره به فلسفه کار مجموعه جهاد دانشگاهي گفت: اساس کار اين است که در زمينه هايي کار کنيم که ديگران کار نمي کنند مانند سلولهاي بنيادي که بخش هاي خصوصي کار نمي کنند، زيرا اين کار توان مالي زيادي مي خواهد و از توان آنها ساقط است.
در ادامه اين نشست هر يک از مديران واحدهاي مختلف جهاد دانشگاهي تربيت مدرس، علم و صنعت، شريف، اميرکبير، خواجه نصير و تهران به بيان توضيحاتي در رابطه با فعاليت هاي واحد خود و پيشنهادهايي براي شرکت چادرملو ارايه کردند.
محمود نوريان مديرعامل شرکت معدني چادرملو در ادامه اين نشست به سخنراني پرداخت و با تاکيد بر عزم و اراده چادرملو در خصوصي بهره گيري از توان متخصصان و کارشناسان داخلي و استقبال از نوآوري ها و خلاقيت هاي پژوهشکده هاي دانشگاهي گفت: اين شرکت توانسته با مشارکت صنعتگران داخلي تاکنون بيش از 8 هزار قطعه و تجهيزات فني و صنعتي را بومي سازي کند و در حال حاضر بيش از 70 درصد قطعات را در داخل کشور توليد مي کنيم و با اين خط مشي توانستيم هر سال بيش از پيش از وابستگي خود به خارج بکاهيم. نوريان تصريح کرد: ما از هر ايده جديد و بديعي که بتواند با حفظ تمام استانداردهاي لازم بهره وري و راندمان توليد را افزايش دهد در عين حال در مصرف انرژي صرفه جويي نمايد و سازگار با محيط زيست باشد استقبال مي کنيم و علاقه مند به همکاري هستيم .
در اين نشست همچنين مهندس خياط مديرعامل شرکت فولاد ارفع گفت: فعاليت شرکت ما طراحي، ساخت و نصب توليدات معدني است که در حوزه معدن و همچنين در حوزه صنعت فعاليت مي کنيم.
مهندس دشت بزرگي مدير عامل شرکت پاميدکو نيز با انتقاد از نبود تعامل موثر بين دانشگاه و صنعت گفت، متاسفانه همچنان دانشگاه و صنعت هر کدام راه خودشان را مي روند و کمتر در جهت حل نياز هاي يکديگر حرکت مي کنند.
مهندس کيوان آرا رييس هيئت مديره فولاد سرمد هم با بيان اينکه صنعتي که در حال حاضر ما داريم از صنعت روز دنيا عقب است افزود : فاصله بين دانش و صنعت که تکنولوژي است را بايد پر کرد. مزيت جهاد دانشگاهي اين است که در حوزه RND مي تواند کار کند و اين حلقه مفقوده را پر کند. در حوزهRND ها مي توانيم با جهاد دانشگاهي به نتايج خوبي برسيم.
در پايان اين نشست تفاهم نامه همکاري در حوزه هاي آموزشي و پژوهشي بين شرکت هاي معدني و معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي امضا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]