تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815312756




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر زیاد از خواب می پرید بخوانید


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
getty_rf_photo_of_sleepless_man


خوابی که مدام در آن بیدار شوید به هیچ عنوان خواب خوبی نیست و می تواند تاثیرات منفی روی خلق و خوی شما بگذارد قطع شدن خواب به طور ناگهانی به هرعلت از فواید آن می کاهد
 استادیار روان‌پزشکی و علوم رفتاری در دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز در بالتیمور و سرپرست این پژوهش گفت: «هنگامی خواب در طول شب منقطع می‌شود، شما فرصت پیش رفتن در مراحل خواب و به دست آوردن مقدار کافی خواب با امواج آهسته را که عامل اصلی در تجدیدقوای پس از خواب است، پیدا نمی‌کنید.»
این بررسی شامل 62 مرد و زن سالم بود که خلق‌وخویشان در طول سه روز متوالی ارزیابی شد. هر شب این افراد یا در زمان معمول به خواب رفتن به بستر می‌رفتند، اما در طول شب بارها به‌اجبار بیدار می‌شدند، یا اینکه دیروقت می‌خوابیدند، اما خوابشان قطع نمی‌شد.
این دو گروه پس از نخستین به‌طور مشابهی میزان‌های پایین خلق‌وخوی مثبت و میزان‌های بالای خلق‌وخوی منفی داشتند، اما پس از شب دوم تفاوت قابل‌توجهی میان آن دو به وجود آمد.
نسبت به روز اول، افراد گروهی که به‌اجبار از خواب بیدار شده بودند، 31 درصد کاهش در خلق‌وخوی مثبت در روز دوم مشاهده شد، درحالی‌که در گروهی دیروقت خوابیده بودند، اما خواب مداومی داشتند، 12 درصد کاهش رخ‌داده بود.
تفاوت عمده‌ای ازلحاظ خلق‌وخوی منفی در این دو گروه در سه روز بررسی مشاهده نشد و به‌این‌ترتیب بر اساس این بررسی که در شماره اول نوامبر ژورنال Sleep منتشر شده است، معلوم می‌شود به‌هم‌ریختگی خواب به‌طور خاص بر خلق‌وخوی مثبت تأثیر می‌گذارد.
به گفته پژوهشگران،‌ افرادی که در این بررسی شرکت داشتند، الگوی خواب طبیعی داشتند، اما احتمالاً می‌توان نتایج آن را به افراد دچار بی‌خوابی تعمیم داد.
بلند شدن مکرر در طول خواب در شب یکی از علائم رایج بی‌خوابی است و 10 درصد آمریکاییان بزرگ‌سالان را مبتلا می‌کند.
فینان دراین‌باره گفت: «بسیاری افراد دچار بی‌خوابی در ابتدا شب می‌توانند به خواب روند،‌ اما بیدارشدگی‌های مکرر مانع از آن می‌شود که خواب باعث تجدیدقوایشان شود.»
فینان یادآور شد که یک علائم شایع بی‌خوابی خلق‌وخوی بد است. به گفته او، پژوهش بیشتری لازم است تا اطلاعات بیشتری درباره مراحل خواب در افراد دچار بی‌خوابی و نقش خواب تجدیدقوا کننده شبانه به دست آید.همشهری
12 آبان 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن