تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815044432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخوردن صبحانه قدرت یادگیری را کاهش می‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نخوردن صبحانه قدرت یادگیری را کاهش می‌دهد
کد خبر: ۵۴۴۳۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۶ - 03 November 2015


مسئول واحد تغذیه و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت ملکشاهی گفت: اگر مدت زمان ناشتایی طولانی شود، نگهداری قندخون در سطحی که مغز قادر به فعالیت طبیعی خود باشد، مختل شده و یادگیری و تمرکز حواس کمتر می‌شود.

به گزارش ایسنا، «ثریا منصوری» در جلسه آموزشی که در مدارس مروج سلامت برای والدین دانش‌آموزان برگزار شد با اشاره به اهمیت صرف صبحانه برای دانش‌آموزان، اظهار کرد: نخوردن صبحانه در صورتی که تداوم یابد و به عادت تبدیل شود، علاوه بر عوارض فوق موجب کمبود دریافت سایر مواد مغذی مورد نیاز فرد می‌شود.

وی افزود: با حذف صبحانه از وعده‌های غذایی، مواد مغذی که در این وعده دریافت می‌شود، در وعده‌های دیگر جایگزین نخواهد شد و در نتیجه کمبود کالری، ویتامین‌ها و املاح ایجاد می‌شود.

مسئول واحد تغذیه و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت ملکشاهی اضافه کرد: برای اینکه کودکان سنین مدرسه، اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند باید شام را در ساعات ابتدای شب صرف کرده و تا حد امکان کودکان در ساعت معین و ترجیحا زود بخوابند.

منصوری خاطر نشان کرد: خانواده‌ها باید صبح زودتر بیدار شده پس از شستن دست و صورت، کمی نرمش کنند تا برای صرف صبحانه اشتها پیدا کنند. والدین باید صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همگی دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشد.

وی چند نمونه از مواد غذایی کامل و مقوی را به مادران جهت استفاده در وعده صبحانه توصیه کرد و گفت: برای صبحانه از فرنی (آرد برنج یا آرد گندم همراه با شیر و شکر)، شیر برنج، حلیم و عدسی که اغلب مورد علاقه کودکان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند، نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و کره و مربا، نان و کره و خرما، همراه با یک لیوان شیر و فرآورده‌های غلات مثل شیرین گندمک همراه با شیر می‌توان استفاده کرد.

به گزارش ایسنا در این جلسه آموزشی در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان مطالبی ارائه شد.

















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن