واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۵۱ب.ظ)
دبير شوراي عالي حوزههاي علميه: تکريم بقاء متبرکه مودت به اهل بيت (ع) است موج - قم - دبير شوراي عالي حوزههاي علميه گفت: تکريم از بقاع متبرکه به دليل اين است که فرزندان ائمه اطهار (ع) هستند و تجليل از اين بقاع همان مودت اهل بيت (ع) است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، دبير شوراي عالي حوزههاي علميه در جلسه تقدير و تشکر از مبلغين و مسوولين طرح بصيرت عاشورايي که در اداره کل اوقاف و امور خيريه استان قم برگزار شد، با اشاره به روايتي از امام صادق (ع) گفت: در اين روايت آمده است زماني که پيامبر(ص) از مکه به مدينه هجرت کردند اسلام رونق گرفت.
وي با اشاره به سخنان انصار به پيامبر در مقابل روي آوردن به دين اسلام گفت: انصار به پيامبر ميگفتند ما گمراه بوديم و شما وسيلهاي براي هدايت ما شديد و ما را از تاريکي به روشنايي آورديد و هرچه از اموال ما بخواهيد در اختيارتان ميگذاريم.
آيتالله مرتضي مقتدايي با اشاره به آيهاي که در مقابل خواسته انصار از پيامبر نازل شد گفت: آيه نازل شد که اي پيامبر به انصار بگو من در مقابل اين رسالت و پيامبري از شما مزد نميخواهم و فقط چيزي که انتظار دارم محبت و مودت اهل بيتم است.
وي ادامه داد: محبت به اهل بيت(ع) به معني اعتقاد به امامت در راستاي ادامه نبوت و اعتقاد به امامت است که در راستاي تبعيت از ائمه صورت ميگيرد.
دبير شوراي عالي حوزههاي علميه تبعيت از ائمه اطهار(ع) را به معني همان تبعيت از رسول خدا دانست و گفت: همان تبعيتي که از رسول خدا ميشود بايد از اهل بيت(ع) نيز صورت بگيرد و اين يک سعادت است.
وي با اشاره به تبديل کردن بقاع متبرکه و امزادگان به قطب فرهنگي گفت: تشکيل جلسات و تکريم از بقاع متبرکه به دليل اين است که فرزندان ائمه اطهار(ع) هستند و محبت اهلبيت(ع) ما را به اطراف اينان ميکشاند و اين رفتن و تشکيل جلسات و تجليل از اين بقاع همان مودت اهل بيت(ع) است.
آيتالله مقتدايي بهره بردن از بقاع متبرکه به عنوان مرکز فرهنگي را همان تکريم از اهل بيت(ع) دانست و گفت: اين برنامهها بايد بايد ادامه يابد زيرا کار بسيار شايستهاي است.
وي ياد آور شد: برنامهاي نو و جديد بايد پياده شود و گروههاي صاحب فکر بنشينند و فکر کنند تا برنامههاي جذاب و خوب ارائه کنند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم تاکيد کرد: اين اقدام يک فريضه الهي است و از تجليل و تکريم فرزندان امامان آثار و برکاتي به مردم ميرسد.
وي قطب فرهنگي قرار دادن بقاع متبرکه را ازعنوان مصاديق مودت اهل بيت(ع) ذکر کرد و گفت: در قران آيهاي هست که ميفرمايد بيوتي را خداوند اذن داده مرتفع شود و ساختمان عطيمي داشته باشد ديوار معنوي داشته باشد تا شيطان رخنه نکند و آن بيوتي است که در آن ياد خدا ميشود.
آيتالله مقتدايي گفت: اين بيوت در قرآن تجليل شدهاند و بيان شده کساني که زحمت در اين بيوت ميکشند مردان پاک و با ايمان هستند که تجارت و امور روزمره آنان را از ياد خدا غافل نميکند.
وي گفت: پيامبر(ص) مراد از اين بيوت را بيوت انبيا ذکر کرد و فرمودند بيت علي (ع) و فاطمه زهرا (س) نيز از همين بيوت محسوب ميشود.
دبير شوراي عالي حوزههاي علميه خاطرنشان کرد: با اين روايت معلوم ميشود منظور از بيت انبيا مصداق است که اگر يکي از اين مصاديق وجود داشت همان معني را ميدهد و منظور جايي است که براي خدا بنا شده و کانون نشر احکام اهل بيت(ع) است.
وي با اشاره به ضرورت گرامي داشتن بقاء متبرکه گفت: اين محبتي که ما داريم به اين دليل است که اين بقاء را از فرزندان امام ميدانيم و محبت اهل بيت(ع) ما را وادار به تبعيت از ولايت و اتحاد ميکند.
آيتالله مقتدايي خاطرنشان کرد: تشکيل جلسات و تکريم از اين بقا همان ابراز محبت به اهل بيت(ع) است؛ زيرا ميگوييم به صورت مثال اينجا بقعه فرزند موسي بن جعفر (ع) است و آن را تکريم ميکنيم اين بقعه را يک مرکز فرهنگي قرار ميدهيم و اين احترام بقاع به دليل احترام به اهل بيت(ع) است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]