تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غذا خوردن نزد مصيبت‏زدگان و با خرج آنان، از رفتارهاى جاهليت است و سنّت پيامبر صلى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816430996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از موضع‌ گیری نادرست برخی مداحان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انتقاد از موضع‌ گیری نادرست برخی مداحان




یک استاد گروه معارف اسلامی دانشگاه اصفهان گفت: اگر مداحان با یک نگرش خاص وارد انتخابات شوند بخش عمده‌ای از مخاطبان خود را از دست می‌دهند.





خبرگزاری ایسنا: یک استاد گروه معارف اسلامی دانشگاه اصفهان گفت: اگر مداحان با یک نگرش خاص وارد انتخابات شوند بخش عمده‌ای از مخاطبان خود را از دست می‌دهند.

احمد عزیزخانی اظهار کرد: حضور همه افراد در انتخابات، طبق قانون هیچ مشکلی ندارد یعنی هر فردی در هر شغل و جایگاهی می‌تواند در انتخابات شرکت کند و انتخاب شود و جامعه مداحان هم از این قائده مستثنی نیست، اما مسئله زمانی حساس‌تر می‌شود که جامعه مداحان با یک لیست مشترک قصد دارند در انتخابات حضور یابند.

وی افزود: جامعه مداحی باید عمدتا در جایگاه خاص خودش که از آن به نام معتمد اجتماعی یاد می‌کنند باقی بماند بنابراین باید عملکردشان فراجناحی باشد اما فراجناحی به معنای غیر سیاسی نیست.

این استاد گروه معارف اسلامی دانشگاه اصفهان ادامه داد: مداحان به عنوان راویان اسلام باید به مسائل سیاسی هم بپردازند اما همزمان باید خودشان را فراتر از جناح‌ها مطرح کنند تا دامنه مخاطبانشان را هر چه بیشتر گسترده و بتوانند اعتماد اجتماعی را ایجاد کنند. این اعتماد اجتماعی باید شامل همه افراد اجتماع شود نه بخشی از اجتماع که یک نگرش سیاسی خاص دارند.

عزیزخانی تاکید کرد: اگر مداحان با یک نگرش خاص وارد انتخابات شوند بخش عمده‌ای از مخاطبان خود را از دست می‌دهند. مسئله بعدی بحث تخصصی بودن عرصه نمایندگی است، البته یک مداح می‌تواند نماینده خوبی هم باشد و کارش را به صورت تخصصی دنبال کند اما وقتی لیست مشترکی از مداحان ارایه می‌شود یک سوال می‌تواند پیش بیاید و آن این است که آیا این افراد همه تخصص‌های لازم را برای ورود به مجلس دارند یا خیر.

وی با اشاره به این‌که «نمایندگان مجلس باید افرادی متعهد و متخصص باشند» افزود: افراد باید از تخصص بالایی برخوردار باشند و همزمان تعهد هم داشته باشند از طرفی هم، با توجه به آموزه‌های دینی اگر شما با مسئولیتی مواجه شدید هر فرد دیگری که لایق‌تر از شما بود باید آن مسئولیت را به او واگذار کنید در غیر این صورت به جامعه مسلمین خیانت کرده‌اید.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: یک نماینده می‌تواند مداح هم باشد یعنی در عین حال تخصص و تعهد هم داشته باشد اما خارج از این قشر افرادی هم هستند، بنابراین نباید فقط یک لیست مشترک و محدودی از مداحان را به عنوان یک لیست واحد به جامعه ارایه دهیم.

عزیزخانی اضافه کرد: نمی‌توان از داخل جامعه مداحی یک لیست مشترک درآورد که از تخصص سیاسی بالایی برخوردار باشد چون تخصص عمده این افراد روایت مسائل اسلامی است یا به گونه‌ای می‌توان گفت راویان اسلامی هستند و چون عرصه سیاست یک عرصه تخصصی است نمی‌توانیم بگوییم این افراد همه تخصص لازم را دارند و به همین دلیل است که ارایه یک لیست می‌تواند مشکل ساز باشد.

وی تصریح کرد: موضع گیری نادرست مداحان همیشه مشکل ساز بوده است. بنابراین باید به این مسئله به صورت تخصصی نگاه شود.

این استاد گروه معارف اسلامی دانشگاه اصفهان در مورد جایگاه مداحان در بین مردم ابراز عقیده کرد: انتساب جامعه مداحان به امر مقدسی همچون دین، ظرفیت این طبقه را بسیار بالا می‌برد. بنابراین اگر نگوییم می‌توانند رای بالایی بیاورند اما حداقل می‌توانیم بگوییم هم رای بالایی خواهند داشت و هم تاثیرگذار خواهند بود و این هم به دلیل انتساب به مسائل دینی است و البته ابزارهایی مثل تکایا یا تریبون‌ها که در خدمت این قشر است هم بسیار اهمیت دارد.

عزیزخانی افزود: هیچ جامعه دموکراتیک و مردم سالاری نباید با این موضوع مشکل داشته باشد که هر فردی از آن جامعه با هر شغل و جایگاهی بخواهد انتخاب شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسی بخواهد وارد عرصه سیاست شود باید از مجاری خاص خودش وارد شود که این مجاری خاص می‌توانند احزاب یا نگرش‌هایی باشند که مردم از آنها به عنوان یک نگرش سیاسی یاد می‌کنند.

این استاد گروه معارف اسلامی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: حضور یک فرد به عنوان مداح می‌تواند مطلوب باشد اما حضور به صورت لیستی و جمعی آسیب‌هایی را به همراه دارد.






تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن