واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آیا اپراتور مجازی موجب کاهش هزینه خدمات تلفن همراه میشود؟
به گفته مسئولان وزارت ارتباطات هدف از ورود اپراتور مجازی افزایش رقابت و در نهایت کاهش قیمت خدمات تلفن همراه است.
به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،با پیشرفت جامعه و توسعه ارتباطات و ورود اپراتورهای تلفن همراه به کشور،اولین اپراتور تلفن همراه در کشور ایجاد شد به این ترتیب سیم کارت این اپراتور که با قیمت بالایی به فروش می رسید مورد استقبال شهروندان قرار گرفت اما به تدریج با ورود اپراتور های دیگر و با توجه به اینکه انسان ها هر روزه به دنبال ارتباطات جدید هستند.
گروهی نیز به سیم کارت های جدید اپراتور های دوم وسوم تلفن همراه روی آوردند به طوری که امروز با وجود سه اپراتور تلفن همراه در کشور و تنوع خدمات دهی، این اپراتور ها مشترکان خاص خود را دارند اما در این میان آنچه که اهمیت دارد موضوع هزینه وکیفیت اپراتور های تلفن همراه است که به گفته مسئولان ارتباطات این موضوع با ورود اپراتورهای جدید و افزایش رقابت میان اپراتورها وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد.
به این ترتیب در اوایل سال گذشته موضوع اعطای مجوز به اپراتورهای مجازی تلفن همراه مطرح شد. نوعی اپراتور تلفنی که با بستن قرارداد با اپراتورهای دیگر که دارای امکانات ارسال مکالمه و داده ها هستند ،این خدمات را به صورت عمده خریداری کرده و با برند خود به فروش آن در بازار اقدام کند.
همچنین آن گونه که رگولاتوری اعلام کرده اشباع بازار موبایل فضا را جهت ورود چنین رقبایی ایجاد کرده است اما یکی از موضوعاتی که مطرح می شود این است که خدمات اپراتور مجازی با اپراتور های دیگر تلفن همراه چگونه است؟
بر اساس توضیحات سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اپراتور چهارم که به عنوان اپراتور مجازی در کشور فعالیت خواهد کرد، همان سرویسهای مشابه اپراتورهای موجود را ارائه میدهد و عمده تفاوتی که خواهد داشت، این است که شبکه دسترسی یا همان طیف رادیویی را ندارند و می تواند با استفاده از بستر تلفنهای همراه محتوا و اپلیکیشنهای داخلی را ارائه دهد.
اما موضوع رقایت و همکاری اپراتور های تلفن همراه با اپراتور مجازی به گونه ای است که اپراتور مجازی نمی تواند بستر فیزیکی انتقال مکالمات داده ها را به صورت مستقل داشته باشد و در این میان جای نگرانی است چرا که موضوع و علتی که باعث ایجاد اپراتور مجازی در کشور شده برای فعالیت اپراتور های موجود تلفن همراه در کشور و سود دهی آنها مناسب نباشد.
گفتنی است در حال حاضر به گفته مسئولان ارتباطات اگراتور های مختلف تلنفن همراه آمادگی خود را برای همکاری با اپرتورمجازی اعلام کرده اند اما باید توجه داشت اگر نتوان وجود چنین همکاریهایی را بین اپراتورهای چهارگانه تلفن همراه و اپراتور مجازی که میخواهد با بهره گیری از زیرساخت این اپراتورها وارد بازار خدمات موبایلی شوند تنظیم کرد وآن را حفظ کرد، مشکل اصلی یعنی اختلال در ارائه خدمت به مشترکان و در نهایت ناتوانی اپراتور مجازی برای باقی ماندن در عرصه رقابت ایجاد می شود.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
ماجرای این روزهای تلگرام و مهاجرت تدریجی کاربران
تلگرام شارژی می شود؟!
تعرفههای شركت مخابرات ایران دوبار افزایش یافته است
یک دهه گذشت اما شبکه ملی اطلاعات محقق نشد
آیا صفحات مستهجن و غیر اخلاقی تلگرام مسدود شده است؟
وعدههای اینترنتی وزارت ارتباطات، از قول تا عمل
۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]