تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867550149




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشرفت ۹۵ درصدی تونل شهدای غزه


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
پیشرفت ۹۵ درصدی تونل شهدای غزه

مهدی چمران رییس شورای شهر تهران


شناسهٔ خبر: 2954138 - شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
جامعه > شهری

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جریان بازدید از پروژه ساخت تونل شهدای غزه گفت:در حال حاضر این پروژه پیشرفتی ۹۵ درصدی داشته و پیش بینی می شود این پروژه در دهه فجر آماده بهره برداری شود. به گزارش خبرنگار مهر، مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز شنبه نهم آبان ماه سال ۱۳۹۴ در جریان بازدیدی که به همراه اقبال شاکری، عبدالحسین مختاباد، عبدالمقیم ناصحی و پرویز سروری از روند ساخت تونل شهدای غزه در اتوبان حکیم انجام داد، گفت: در حال حاضر این پروژه پیشرفتی ۹۵ درصدی داشته و پیش بینی می شود این پروژه در دهه فجر آماده بهره برداری شود.

وی در خصوص ۵ درصد باقیمانده از پروژه تصریح کرد: در حال حاضر تمامی کارهای تونل از جمله لاینینگ به اتمام رسیده است و در صورت نصب سیستم های تاسیساتی مورد نیاز و برچیدن کارگاه این پروژه آماده بهره برداری است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران مدت زمان اجرای پروژه را ۹ ماه دانست و گفت: در ابتدا قرار بود که اتوبان شهید حکیم از روی دریاچه چیتگر عبور کند که به دلیل مشکلات زیست محیطی و سایر مشکلات مرتبط با بزرگراه ها، مکان عبور این اتوبان به جنوب دریاچه شهدای خلیج فارس در نظر گرفته شد.

چمران ادامه داد: با توجه به اینکه عبور اتوبان تاثیرات منفی بسیار زیادی را بر جنگل دارد تصمیم گرفته شد که این اتوبان از زیر زمین و از طریق تونل به مسیر خود ادامه دهد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر صرفه اقتصادی ایجاد تونل برای حفظ درختان تاکید کرد: درخت منبع تامین اکسیژن برای تنفس شهروندان است و بنابراین نمی توان برای آن ارزش گذاری مالی انجام داد ضمن اینکه گسستی که اتوبان در این محدوده ایجاد می کرد به لحاظ شهرسازی قابل پذیرش نبود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص جزئیات پروژه تصریح کرد: طول تونل ها در حدود هزار و ۸۰ متر بوده و با مسیر ورودی و خروجی در حدود ۳ هزار متر است.

چمران ادامه داد: این تونل های ۱۲ متری در زیر جنگل واقع شده و با بهره گیری از دانش بدست آمده از ساخت تونل نیایش سرعت ساخت افزایش یافته و ابتکارات جدیدتری برای انتقال آب در آنها به کار رفته است.

وی در خصوص ساخت تونل های دیگر در دوره چهارم شورای شهر تهران اظهار داشت: به نظر نمی رسد که در این دوره ساخت تونل دیگری آغاز شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه به بررسی ایجاد دو تونل در شهر تهران اشاره و اعلام کرد: تونل واقع در مسیر اتوبان شهید صیاد شیرازی که از میدان سپاه آغاز شده و تا محدوده شوش ادامه می یابد هم اکنون در مرحله مطالعاتی قرار دارد.

چمران در خصوص دیگر تونل در دست بررسی تصریح کرد: تونل واقع در مسیر اتوبان شهید شوشتری دیگر تونل در دست مطالعه است که به دلیل قرار گرفت چندین عارضه طبیعی از جمله کوه و تپه در مسیر این اتوبان و همچنین پارک سرخه حصار تا رسیدن به جاده دماوند ساخت آن گزینه مناسبی است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن