تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815412304




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میزان و نحوه پرداخت خسارت به سیل‌زدگان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: میزان و نحوه پرداخت خسارت به سیل‌زدگان
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور توضیحاتی را درباره میزان و نحوه پرداخت خسارت به واحدهای مسکونی حادثه دیده در سیل اخیر هشت استان کشور ارائه کرد.
کد خبر: ۵۴۳۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱ - 31 October 2015


رئیس سازمان مدیریت بحران کشور توضیحاتی را درباره میزان و نحوه پرداخت خسارت به واحدهای مسکونی حادثه دیده در سیل اخیر هشت استان کشور ارائه کرد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، اسماعیل نجار درباره خسارات ناشی از سیل در هشت استان کشور، اظهار کرد: رقم قطعی خسارات پس از ارزیابی کارشناسان اعلام خواهد شد و پس از آن نیز روند واگذاری اعتبار برای بازسازی انجام می‌شود.


وی با بیان اینکه توصیه ما این است که کلیه واحدها اعم از مسکونی،‌ تجاری و اداری باید بیمه شوند تا خسارتشان از طریق بیمه جبران شود، اظهار کرد: در حال حاضر برابر قانون واحدهای مسکونی شهری که دچار خسارت شده‌اند شش میلیون تومان وام بلاعوض دریافت کرده و بین 25 تا 30 میلیون تومان نیز وام کم بهره به آنان تعلق می‌گیرد.


نجار با اشاره به واحدهای مسکونی روستایی نیز خاطر نشان کرد: واحدهای روستایی نیز 5 میلیون تومان وام بلاعوض و 15 میلیون تومان وام کم بهره دریافت خواهند کرد.


رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: البته این وام‌ها برای واحدهایی است که تخریب شده‌اند و واحدهایی که خسارتی به آنان وارد شده اما تخریب نشده‌اند با نظر کارشناسان مبلغی تحت عنوان وام به آنان تعلق خواهد گرفت.


نجار در خاتمه همچنین اظهار کرد: طبق قانون حدود دو هفته برای ارزیابی و بررسی میزان خسارت زمان داده شده اما تلاش کارشناسان مختلف این است که سریعتر میزان قطعی خسارات را ارزیابی کرده تا در روند تخصیص اعتبار نیز سرعت لازم به وجود بیاید.

















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن