واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۵۸ب.ظ)
اعلام آخرين مهلت ارسال اثر به جشنواره «شعر انقلاب» موج - دبير هنري پنجمين جشنواره «شعر انقلاب» گفت: سعي کرديم در اين جشنواره با بها دادن و جدي گرفتن مباحث پژوهشي و در نظر گرفتن بزرگترين جايزه براي اين بخش، توجه به پژوهش را در صدر برنامههاي خود داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا قزوه، دبير هنري پنجمين جشنواره شعر انقلاب، داشتن نگاه انتقادي را در شاعران انقلابي لازم دانست و گفت: شاعري که با درونمايه اعتراضي شعر ميسرايد حتماً بايد جانب عدالت را بگيرد و جانبدارانه به موضوعات مورد نظر خود نگاه نکند تا بتواند مخاطبان بيشتري را با خود همراه کند.
وي اين جشنواره را محلي براي گردهم آمدن شاعراني با دغدغه دانست و بيان کرد: سعي داريم تا با حمايت از شاعراني که در اين زمينه شعر نغز و بديع ميسرايند به ايجاد يک سبک واحد در شعر انقلاب کمک کنيم و بتوانيم پرچم ادبيات انقلاب را نه تنها در ايران بلکه در کشورهاي ديگري که با ما هم سخن هستند، مطرح کنيم.
وي ادامه داد: شعر انقلاب بعد از چند دهه فعاليت در اين زمينه و با حمايتهايي که از ناحيه دانشگاهيان، منتقدان، نظريه پردازان و... از آن شده است، شعبههاي خوبي را دارد و توانسته به يک سبک خوبي در ادبيات انقلاب اسلامي برسد.
مدير مرکز آفرينشهاي ادبي حوزه هنري با بيان اينکه يکي از توجهات جشنواره شعر انقلاب بر روي مباحث پژوهشي است، تصريح کرد: سعي کرديم تا در اين جشنواره با بها دادن و جدي گرفتن مباحث پژوهشي و در نظر گرفتن بزرگترين جايزه براي اين بخش به نوعي توجه به اين موضوع را در صدر برنامههاي خود داشته باشيم. به زعم بنده در اين حوزهها هر چقدر کار کنيم کم کردهايم و خيلي نياز داريم کار شود.
وي ديدگاه حوزه هنري درباره جشنوارهها را فراتر از يکنگاه معمولي عنوان کرد و گفت: منظمترين جشنوارههاي ادبي کشور را حوزه هنري دارد؛ مخصوصاً در اين سالهاي اخير که مرکز محافل و جشنوارههاي حوزه هنري به عنوان متصدي اين امر وارد ميدان شده است تحول چشمگيري را در برگزاري جشنوارهها شاهديم.
وي ادامه داد: جلسات ادبي تهران و استانها در مقايسه با ديگر برنامههاي واحدهاي حوزه هنري از پويايي و رشد چشمگيري برخوردار بوده و جزء تشکلهاي ثابت و هفتگي حوزه هنري به شمار ميرود و ورود در آن براي همگان آزاد است.
قزوه با بيان اينکه صدا و سيما و رسانههاي ديگر خيلي به ادبيات بها نميدهند، گفت: فضاي رسانهاي پتانسيل بالايي براي تبليغات شعر دارد و بايد از آن نهايت استفاده را برد و مردم را با ادبيات، اين هنر اصيل ايراني آشتي داد و جاي آن را در کنار ساير هنرهاي مرسوم در زندگي شهروندان ايراني باز کرد.
هنرمندان براي شرکت در اين جشنواره تا 30 آبان فرصت دارند پس از ثبت نام در سايت www.artfest.ir آثار خود را به صورت حضوري به دبيرخانه اين جشنواره به نشاني: تهران، خيابان سميه، نرسيده به خيابان حافظ، حوزه هنري، طبقه همکف، دبيرخانه مرکزي جشنوارههاي حوزه هنري ارسال کنند. همچنين اين جشنواره در بهمن 94 در زاهدان برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]