واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۳۷ب.ظ)
سردار سلامي در چهارمين همايش ملي پدافند غيرعامل: ما بايد آمادگي نبرد را در تمامي حوزه هاي جنگ داشته باشيم موج-جانشين فرمانده سپاه با اشاره به تغيير حوزه جنگ از سخت افزار به نرم افزار گفت: ما بايد آمادگي مبارزه در جنگ هاي مستقيم و نيابتي را با اتکا به پدافند غيرعامل داشته باشيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سردار حسين سلامي جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران در چهارمين همايش ملي پدافند غيرعامل گفت: يکي از موضوعاتي که با بقاي ما ارتباط دارد و جزو مهم ترين ارکان سياست هاي راهبردي است ايجاد ظرفيت هاي بالفعل و بالقوه براي حفاظت از همه ارزش ها و هويت کشور تحت عنوان پدافند غيرعامل است.
وي جنگ را بخشي از واقعيات زندگي بشر در طول تاريخ دانست و افزود: اگر نگاه ها فقط به صلح باشد از اين پديده مهم غافل خواهيم شد و دچار غافلگيري از سوي دشمن مي شويم. اين در حالي است که جنگ و صلح دو پديده به هم وابسته هستند که ساختمان زندگي بشر را تحت تاثير قرار مي دهند و در اين راستا کشورهايي مي توانند ادامه بقا دهند که ظرفيت هاي لازم براي اداره جنگ را داشته باشند.
سردار سلامي انديشه جنگ را يکي از مهمترين اصول اساسي دانست و گفت: قدرت هاي بزرگ بيش از آن که براي صلح ظرفيت سازي کنند براي مهيا شدن و اداره جنگ ها ظرفيت توليد مي کنند و ما در جهاني زندگي مي کنيم که اگر اين واقعيات را به رسميت نشناسيم ادامه حيات و تحقق ارزشهاي ملي و انقلابي با خطر رو به رو خواهد شد.
وي با تاکيد بر اين که همه بايد در کشور تلاش خود را به کار گيرند تا اگر روزي با جنگي رو به رو شديم بتوانيم از خود دفاع کنيم، تصريح کرد: همه جنگ هايي که در طول تاريخ رخ داده است قابل پيش بيني نبوده اند از اين رو بازدارندگي يک اصل مهم است اما يک واقعيت شکست پذير هم مي تواند باشد و اشتباه در محاسبات سياست مداران بعضا منجر به آن شده که مرزهاي بازدارندگي را در هم نوردد.
سردار سلامي در ادامه گفت: اگر چه زمان صلح در حيات بشر طولاني تر از جنگ است اما پيامدهاي مناضعات بر حيات کشورها، تغيير ساختمان نظام جهاني، مناسبات بين کشورها، الگوهاي دوستي و دشمني و همچنين زندگي مردم تاثير گذاشته است. نمونه اين امر را امروز مي توانيم در تسلط سياسي آمريکا بر اروپا ببينيم که چگونه اروپا مجبور شد از بازار اقتصادي جهان اسلام چشم بپوشد و در کنار مرزهاي خود جريان سيالي از تروريسم را بپذيرد. همچنين پيروي اروپا از آمريکا در تحريم ايران و جنگ سوريه و يمن که باعث خارج شدن آنها از نظام اقتصاد جهاني شد وعده مهلکي به اروپا وارد کرد.
سردار سلامي اين اتفاقات را نتيجه جنگ جهاني دوم دانست.
همچنين وي آواره شدن ملت فلسطين و مردم سوريه و عراق را ناشي از ضعف اعراب در جنگ هاي چهار گانه با اسرائيل و تصميم گيري هاي رهبران قدرت هاي بزرگ در جنگ جهاني دوم برشمرد.
سلامي در ادامه گفت: شايد يک استثنا در جهان است که کشوري از جنگي با مقياس جهاني خارج مي شود بدون آنکه تحت تاثير بيگانگان قرار گيرد و آن هم ايران در دوره دفاع مقدس است و اين معجزه اي در حيات بشري و طول تاريخ جنگ ها است.
وي با اشاره به اين که نفس غرب شعله هاي آتشي براي مسلمان است، گفت: اسرائيل و آمريکا تاکنون به 14 کشور مسلمان حمله کرده اند و آمريکا در حال حاضر با در اختيار داشتن پايگاه هوايي در 22 کشور اسلامي مسلمان را از اين طريق بمباران مي کند.
جنگ واقعيت نزديکي براي کشورهاي اسلامي است به همين دليل ما بايد توان دفاعي خود را بالا ببريم.
سردار سلامي با به چالش کشاندن مناطق غرب در زمينه محدوديت هاي نظامي عليه ايران تصريح کرد: غرب ما را تهديد به جنگ و حمله مي کند اما از ما مي خواهد توان دفاعي خود را توسعه ندهيم اين در حالي است که انقلاب اسلامي نه تنها ديکته بيگانگان را نمي نويسد بلکه خود ادبيات جديدي براي مسلمان عليه غرب انشا مي کند. ما به دلايل استراتژيک بايد آماده نبرد در تمامي اشکال مستقيم و نيابتي باشيم؛ زيرا در صورتي مي توانيم در صلح زندگي کنيم که توان اداره جنگ را داشته باشيم.
جانشين فرمانده سپاه در پايان گفت: بر اين اساس منطق ما، ما را ملزم مي سازد که به پدافند غيرعامل توجه ويژه داشته باشيم؛ زيرا جنگ ها غير قابل پيش بيني هستند و آمادگي در اثني جنگ ممکن نيست. از اين رو بايد ظرفيت هاي روحي و فيزيکي قبل از جنگ ساخته و توسعه يابد.
همچنين سردار سلامي به انتقال جنگ از حوزه سخت افزار به نرم افزار و سايبر اشاره کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]